Na heel veel Huisreinigingen besef ik nu pas echt hoe belangrijk de energetische gezondheid van een woning is.

De wereld is constant in verandering. Steeds meer mensen beseffen dat er meer is tussen hemel en aarde, en dat techniek en wetenschap niet de Echte Wijsheid in pacht hebben. Meer en meer mensen worden gevoeliger zonder dat ze zich daar aanvankelijk van bewust zijn.
‘Als je de geheimen van het universum wilt vinden, denk dan in termen van energie, frequentie en vibratie’ – Nikola Tesla

Niet-geleefde of weggestopte emoties zijn de grootste vervuilers en maken je ziek. Het zijn stroperige, laag trillende frequenties.
Een belangrijk gegeven van het leven op deze aarde is dat het een wereld van dualiteit is, én dat álle mensen met emoties te maken hebben. Veelal zijn dat onbewust aanwezige of verstopte emoties uit de voorouderlijn en/of die van vorige levens die we ‘automatisch’ bij de geboorte meekregen.

Veel meer mensen dan je op het eerste gezicht zou denken, in mijn overtuiging zelfs iedereen, hebben in hun leven met zeer heftige emoties te maken. Denk daarbij aan plotseling overlijden, oorlog, verkrachting, terminale ziekte, scheiding, bedreiging, (zelf)moord enzovoort…
Alle door mensen ervaren emoties hangen zowel op de plek van gebeurtenis, als ook in de aura van de betrokkenen van zulke gewelddadige gebeurtenissen. Het zijn zware, laag trillende frequenties die uiteindelijk ziek maken.
Ik ervaar vanuit alle Huisreinigingen dat de woning dé plek is waar al die emoties als in een geheugen opgeslagen worden.

Heeft iemand in een woning zelfmoord gepleegd of is iemand lange tijd zwaar depressief geweest? Was er in huis sprake van een lang en zwaar ziekbed met overlijden? Je hebt zelf genoeg voorbeelden van emotionele gebeurtenissen in je eigen leven en dat van anderen. Voor een woning geldt dat de emoties van de huidige bewoners, maar zeker ook de emoties van alle voorgaande bewoners daar opgeslagen zijn. Met als gevolg dat de harde schijf – het geheugen – van de woning langzaam maar zeker vol loopt en dat de bewoners, met hun zeer ingenieus trillende energiesysteem, steeds minder vitaal functioneren. Dit gebeurt zo langzaam dat je nauwelijks in de gaten hebt dat de energie in je dagelijkse woonomgeving langzaam maar zeker verstoord raakt. Vergelijk het met een kikker in een pan water. Als dat water langzaam aan de kook wordt gebracht, heeft de kikker niets in de gaten. Totdat het te laat is.

De opgeslagen emoties maken dat de yang-energie van de woning – de actieve en scheppende energie – steeds minder wordt. En dat de yin-energie – de vertragende energie – toeneemt. Net als bij twee communicerende vaten. Alles vertraagt, sprankelt niet langer en het is alsof je door stroop beweegt. Volwassenen en kinderen worden ziek. Want van zware emoties word je ziek; van positieve emoties word je blij.
Maar de opbouw van emotionele energie in een huis gaat nog verder. Krijg je bijvoorbeeld iemand op visite met een zware energie, of erger, met een entiteit, dan blijft een kopie van die zware energie in je woning achter, al is de visite verdwenen. Emoties, positief én negatief, verspreiden zich als een virus.
Ik merk dat steeds meer mensen – doordat ze sensitiever worden – zich er van bewust worden dat de energie in hun huis niet langer fijn voelt.

Alle hierboven beschreven emoties vormen in de woning een steeds donkerder wolk van zwaarte. Je kunt het een beetje vergelijken met een woning waar niet gepoetst wordt. Het wordt er langzaam maar zeker vuiler en stoffiger.
De uitwerking van emotionele energie werkt hetzelfde, deze is voor de meeste mensen onzichtbaar maar des te meer voelbaar. Het gevolg is dat je minder puf hebt en het idee krijgt dat je niet vooruitkomt. En erger, je wordt ziek of geneest niet. Kinderen, die weer gevoeliger zijn, slapen in zo’n huis slecht óf ze zijn bang.
En dan heb ik het alleen nog maar over emotionele vervuiling. Het wordt nóg vervelender als je daar bovenop ook nog te maken hebt met één of meerdere wateraders of aardstralen…

En dan heb ik het alleen nog maar over emotionele vervuiling. Het wordt nóg vervelender als je daar bovenop ook nog eens met één of soms zelfs met meer wateraders of aardstralen te maken hebt.

Wil jij wel eens weten hoe de energie in jouw woning is?

Vraag dan vrijblijvend een gratis analyse aan.