energetisch-huisreinigingIn de afgelopen jaren hebben ruim meer dan 10.000 mensen een gratis analyse, (de energetische gezondheidsmeting) aangevraagd.

Hieronder vind je een opsomming van uiteenlopende redenen om in actie te komen en evt. te besluiten om een energetisch huisreiniging te doen.

Ik heb met periodes dat als ik thuiskom mijn gemoedstoestand zo veranderd.
Ik kan vrolijk uit mijn werk komen en thuis me helemaal down en negatief voelen. Ik weet niet of dat te maken heeft gehad met de fase waarin ik toen zat. Spanningen in mijn relatie, die ik associeerde met “thuis” of dat er echt een negatieve energie in ons huis is. Ik heb geregeld last van vermoeidheid.

Ik ga per 31 augustus bij mijn vriend inwonen in zijn huis.
Maar we zouden het huis graag laten reinigen voor een “schone” start. Daarom wil ik graag een Huisreiniging afspreken.

Sinds meer dan 20 jaar ben ik gevoelig voor straling.
In ons vorige huis stonden 2 zware masten in de buurt, we zijn verhuisd en nu woon ik achter het station en voel ik weer die zeer aanwezige straling. Iemand heeft ontdekt dat ik stralings-belast ben. Graag wil ik dat u mij helpt om zorgelozer te kunnen leven. Ik ben verder een gezond en gelukkige vrouw. Zie uit naar uw mysterieuze reiniging.

Ik volg jullie al jaren.
Sinds de verkoop van ons vorige huis, nu iets meer dan een jaar zijn we hier woonachtig. Sindsdien zijn er veel klachten bij mijn man. Hopelijk biedt dit duidelijkheid en is het financieel haalbaar er iets aan te doen. Dank voor jullie tijd, energie en aandacht.

Het huis staat nu te koop.
In 3 weken 10 bezichtigingen en er komt niets uit. ik vraag me af of er energetische blokkades zitten en of dit te verhelpen is.

Ik ben voor 29 jaar geleden bewerkt geweest met gunaguna, was doodziek,
Destijds ben ik geholpen door Jomanda daarna ging het aardig goed tot dat ineens die man weer kwam opdagen. Sindsdien gaat het slecht hier, we lopen langs elkaar heen, veel ruzie. ‘s Avonds na het eten worden we allemaal abnormaal moe, hoofdpijn, maagpijnen enz. Veel mediums geraadpleegd en nog geen oplossing.

Ik heb een aantal klachten die snel verergeren.
Weet niet goed hoe ik het moet volhouden. Vorige week hebben wij elkaar al telefonisch gesproken. Wil je mij samen met de energiemeting meteen een offerte mailen? In de volgende mail vind je een foto van het huis in de bijlage.

Er is een koud gevoel in huis waarvan het lijkt alsof het uit de grond komt.
Verwarming is niet geheel en al in staat dit weg te nemen. Mijn vrouw slaapt licht; ik erg diep. Ons zoontje slaapt in de vroegere ouderslaapkamer en plast regelmatig in bed. De vorige bewoners waren met een groot gezin waarvan de man op het eind ernstig ziek was. Hij had kanker. Inmiddels zijn zij nu onze buren en is de man overleden. Hun kinderen zijn de deur uit.

Ik voel mijzelf tot weinig in staat als ik beneden ben.
Ik voel mijzelf tot weinig in staat als ik beneden ben. Boven, op de eerste en tweede etage, ben ik energieker. Mij is verteld dat het huis een geschiedenis heeft: onder en in het huis, met een gezin uit 1500. Ik zou van u graag willen weten: wat is het en hoe lossen wij het op?

Mijn zoon van anderhalf slaapt sinds zijn geboorte slecht.
Hij wil niet gaan slapen en wordt vaak krijsend wakker. Sinds de bevalling zit ik ook niet lekker in mijn vel. Voel mij niet meer thuis in mijn eigen huis, ben het liefst weg. Dat geldt ook voor mijn zoon. Vaak gaat hij bij zijn jasje staan en wil dan weg. Ik heb geen energie en weet niet wat te doen.

Ik heb een aantal klachten die schijnbaar te maken hebben met energie.
Hoewel het huis waar ik nu woon beter voelt dan het vorige, zijn de fysieke klachten gebleven. De klachten betreffen ook mijn werk dat ik grotendeels thuis doe. Het is lastig om aan de slag te gaan en te blijven. Er zijn ook enkele planten die zich hier niet thuis voelen en wegkwijnen. Iets anders is dat ik laatst, spontaan en vlak achter elkaar, vier padden in huis had. Op de een of andere manier lijk ik verbonden te zijn met de dood.

Na het lezen van het rapport was ik eigenlijk niet eens verbaasd.
Uit een eerdere meting wist ik dat er in huis een emotionele verstoring hing door zelfmoordgedachten van de vorige bewoner. Het verbaast mij niet dat de yin-energie 70 procent is, want er komt al tien jaar weinig van de grond in mijn leven. Dat geldt ook voor mijn praktijk. Ik heb maar af en toe een klant.

Zelf denk ik dat mijn huis op een kruising van een waterader ligt.
Heb vage klachten. Kun je daar iets over zeggen? Ook krijg ik graag advies over de beste plaats om te slapen. Ik heb al veel geprobeerd, tot nu toe heeft niets geholpen.

Wij hebben last van een entiteit. Hoe krijgen we deze weg?
In het kort ons probleem. Onze dochter heeft sinds haar geboorte nog geen nacht doorgeslapen. Soms wordt zij krijsend en totaal overstuur wakker. Dan bonkt zij met haar hoofd tegen het bed en is helemaal de weg kwijt; zo zielig. Overdag gaat het slapen trouwens wel goed en is ze een lief, pittig ding. De slapeloze nachten doen ons geen goed en slopen ons beetje bij beetje. Wij hebben alles geprobeerd: homeopaat, osteopaat, iriscopist, kinderarts, magnetiseur, aardstralenexpert enzovoort, enzovoort. Kun jij iets voor ons betekenen?

Ik ben al jaren moe.
Als ik ’s nachts naar bed ga, hoor ik soms gefluister. Daarna krijg ik iets wat op een stroomstoot lijkt, gevolgd door verschrikkelijke hoofdpijn en misselijkheid. Ik weet niet goed hoe ik het uit moet leggen, maar het is net alsof er een stekker met stroom tegen mij aan wordt gehouden. Heb het niet alleen op mijn hoofd, maar nu ook door mijn rug gevoeld. Ik heb al links en rechts geïnformeerd of anderen gelijke ervaringen hebben, maar iedereen zegt nee. Wil graag weten wat het is.

Hallo, ik heb het gevoel dat de mensen die in mijn huis op bezoek zijn geweest niet terugkomen.
Kan het zijn dat ik in een huis woon met energie waar mensen niet tegen kunnen? Of is dat een gekke gedachte van mij? Kan dat überhaupt?

De uitslag van de gratis energetische gezondheidsmeting verbaasde mij totaal niet.
Wij wonen hier nu vijf jaar en voelen ons totaal uitgeput. We hebben gezondheidsklachten, veelal vaag, maar wel zo erg dat we met regelmaat niet in staat zijn te werken. Ikzelf heb al jaren het gevoel stil te staan. De dingen die ik wil doen, komen niet of niet goed van de grond. Van kindsbeen struikel ik van het ene gezondheidsprobleem in het andere waardoor mijn leven een aaneenschakeling van ziek zijn is. Ik weet dat zich in dit huis in het verleden nare dingen hebben afgespeeld. En hoewel het een heerlijk huis is, zijn er plekken waar ik gevoelsmatig niet graag kom. Los van het feit dat er in huis soms vreemde dingen gebeuren. Kortom, ik denk dat er werk aan de winkel is.

In dit nieuwe appartement woon ik nu acht jaar. ’s Morgens word ik wakker met hoofdpijn en dikke ogen.
Als het heel erg is, neem ik een zetpil en daarna gaat het wel weer. Ik kan ook niet tegen koude wind. Dan krijg ik gelijk een klap op mijn kop, is mijn hele achterkant stijf en trekt de pijn door mijn gezicht en kaken. Overigens heb ik erge last van oorsuizen. Tot nu toe fysiotherapie geprobeerd en paranormale behandelingen, maar zonder resultaat. P.S. Als het hard waait, durf ik niet buiten te komen. Ik ben 65 jaar.

Ik sta nooit uitgerust op. Heb pijn in mijn hoofd, nek, schouders en mijn ogen zijn meestal rood.
Mijn oudste dochter heeft last van allerlei allergieën: voedsel, hond en gras. Mijn man heeft vaak last van kramp in zijn linkervoet bij het ontwaken. Het lijkt erop dat de energie in huis zwaar voelt. Ik merk dat ook overdag, als ik thuiswerk. Kom dan moeilijk op gang. Als ik naar buiten ga, verdwijnt het vermoeide en zware gevoel.

Wij zitten met het probleem dat de jongste zoon al zijn hele leven niet goed slaapt.
Hij komt praktisch elke nacht bij ons in bed en durft de laatste tijd niet alleen naar boven, omdat hij entiteiten ziet en hoort. Ik heb geprobeerd hem dat uit te leggen, maar dat is gezien zijn leeftijd moeilijk te begrijpen. Nu hij aangeeft dat hij er angstig van wordt, heeft dat ons aan het denken gezet. Misschien speelt het al zijn hele leventje?

Een kennis heeft mij op u attent gemaakt toen ik hem vertelde van mijn plannen iets met mijn hooggevoeligheid te gaan doen.
Misschien dat ik vanuit huis wil gaan magnetiseren. Waar moet ik beginnen?

Mijn stiefzoon is zes jaar geleden, hij was toen twaalf, in ons huis overleden. Hij is goed overgegaan.
Ondanks frequente energetische reiniging, er loopt onder meer een waterader door onze tuin, zijn mijn man en ik ’s avonds na zevenen erg moe. Wij voelen regelmatig koude windvlagen. Daar komt bij dat een van mijn kinderen ’s nachts onrustig is en ver weg. Ik krijg haar dan slecht geaard. Ze heeft ook last van paniekaanvallen. Zowel twee van mijn kinderen als ikzelf zijn hoogsensitief en spiritueel begaafd. Kunt u misschien invoelen waar de problemen vandaan komen?

Ik ben geraakt door uw verhaal in het filmpje op internet.
U komt oprecht en zuiver over en daarom durf ik onze gegevens langs deze weg te geven, iets dat ik eigenlijk nooit doe. Ik kijk uit naar het resultaat van de meting. Na het telefoongesprek voelt het in elk geval beter. Alvast hartelijk dank voor het werk.

Ongeveer drie maanden terug heb ik iemand mijn huis laten reinigen.
Ik had 73 entiteiten en dwalende zielen in huis en nu wordt het weer onrustig. Na een weekend weg te zijn geweest, voelde ik mij heerlijk, maar ik kwam thuis en was gelijk weer gespannen en rusteloos. Heb het gevoel dat heel wat entiteiten terug zijn, terwijl ik hoopte ze kwijt te zijn. Ik heb een hond, die vreselijk bang is en waarvan ik weet dat hij ze ziet. Als ik wegga, jankt hij en dat doet me pijn. Vriendelijk bedankt voor het luisteren en een fijne dag.

Mijn dochter van dertien is onder behandeling van een therapeut voor depressiviteit en vermoeidheidsklachten.
Ik denk dat wij allebei hooggevoelig zijn. Zelf ben ik vaak somber en wij slapen allebei niet best. Mijn man is een schat met een goed hart, maar nuchter. Hij zal het feit dat ik dit graag wil proberen niet kunnen begrijpen. Los daarvan is hij opvliegend van aard, wat de energie in huis waarschijnlijk niet ten goede komt. Ik weet trouwens niet of het aan ons huidige huis ligt, want kamp al mijn hele leven met deze zwaarmoedigheid. Als kind was ik angstig. Soms vraag ik mij af of mijn dochter misschien wel zo gevoelig reageert vanwege mijn stemming. Kortom, na alles wat ik heb gelezen op de website, ben ik benieuwd en hoopvol dat je ons misschien zou kunnen helpen.

Hoe loopt die straling van de antenne boven op het dak?
Sinds 2007 woon ik een flat op negen hoog. Op de kop, helemaal aan het einde van de galerij. Er lopen dus geen mensen voor mijn woning langs. Boven op het dak staan antennes. Hoe loopt die straling? Verder heb ik last van een opgezette buik en mijn bovenbenen worden dik als ik opsta. Ben benauwd bij inspanning. Hiervoor woonde ik 25 jaar in een vochtig huis in Almelo. Momenteel staat alles in mijn leven op zijn kop en ik krijg het niet goed voor elkaar om dingen te reorganiseren. Wat zijn uw bevindingen? Fijn dat deze vrijblijvende mogelijkheid bestaat.

Maar hoe paranormaal begaafd ben ik?
Ik woonde hier een maand toen mijn dochter werd geboren. Vanaf het begin heb ik hier dingen ervaren waarvan ik denk dat het wordt veroorzaakt door iets wat er wel is, maar dat ik niet kan zien. Maar hoe paranormaal begaafd ben ik? Ik weet het niet. Ben ik het wel? Heb al eens eerder met de gedachte gespeeld iemand te laten kijken of er wat aan de hand is, maar kreeg dan elke keer een onbestemd en bang gevoel. ‘Dat mag niet.’ Nu ook weer, maar nu neem ik het risico. Hoop dat het niks is en dat ik, zoals mijn pa zegt, te veel enge films heb gekeken.

Ik heb sinds een jaar klachten met naar bed gaan, vermoeidheid bij het opstaan, rug- en nekklachten, huilbuien, chagrijnig en vooral futloos.
What to do. Nu heb ik u vanmiddag gesproken en ik begreep dat u deze aders of wat er in het huis mag ronddwalen, weg kan halen. Vandaar deze reactie. Ik wacht uw reactie en verdere informatie af.

Onze dochter slaapt de laatste tijd onrustig: ze roept vaak nee in haar slaap en trapt en slaat dan om zich heen.
Sinds twee weken zijn wij erachter gekomen dat zij hoogsensitief is, net zoals ik. Op school heeft zij moeite met de sociale structuur en ik heb het idee dat zij zich niet veilig voelt in de klas. Er is een gesprek geweest met haar juffen. Zij proberen een aantal dingen aan te passen waardoor mijn dochter zich wat zekerder kan voelen. Door alle prikkels en gebroken nachten is ze vaak moe. Ik hoop dat u ons verder kunt helpen.

Toen wij ons huis zestien jaar geleden wilden kopen, zei mijn gevoel al: daar wil ik niet wonen, maar ik kon dat niet onderbouwen.
Terugkijkend kan ik zeggen dat ik mij in het huis nooit goed heb gevoeld. Onze oudste zoon, die hoogsensitief is, ziet dingen, is extreem moe en wordt steeds zieker. Onze buren aan weerszijde kampen ook met vermoeidheidsklachten en voelen zich niet goed.

Ik hoop van harte dat u mij kunt helpen. Heb keer op keer de nare ervaring dat er iets of iemand in mij probeert te komen.
Dat gebeurt altijd ’s morgens bij het wakker worden. Ik voel dan iemand tegen mij aan, over mij heen lopen of op mijn bed gaan zitten. Ik krijg het vervolgens ijskoud, kippenvel en de hele situatie verlamd mijn tong. Ik vind het doodeng waardoor ik ’s morgens, nadat mijn man om zes uur vertrekt, bijna niet meer durf in te slapen. Erg sympathiek van u dat u dit allemaal gratis doet.

Wij wonen in een klein huisje dat rond 1900 is gebouwd en waar vroeger veel leed is geweest: incest, verdriet, overlijden.
Mijn man heeft de ziekte van Parkinson en ik heb een schildklierziekte. Wij zijn altijd ziek en koud.

Er heeft mij ooit iemand verteld dat er onder het huis een aardstraal loopt.
Heb er al een kristal neergelegd en koperdraad in de grond gestopt. Ook reinig ik geregeld met wierook. Maar hoe hard ik ook aan mezelf werk, het maakt niet uit. Nog steeds ben ik vaak moe en gedeprimeerd. Een paar jaar geleden voelde ik de geest van de vrouw die hier eerder heeft gewoond, maar later in een bejaarden huis is overleden. Haar zoon heeft daarna tien jaar alleen in het huis gewoond. Sinds ik bezig ben geweest met de energie van die vrouw, gaat het wel iets beter. Maar het is nog lang niet optimaal. Ik hoop dat u mij meer kunt vertellen.

Nadat we in dit huis zijn gaan wonen, is er alleen maar gedoe.
Mijn man’s werk ging achteruit (wij werken aan huis), hij werd depressief en kreeg rare lichamelijke klachten. Wij kregen enorme relatieproblemen. Mijn man is nu tijdelijk weg. Tijdens een opstelling kwam er onder meer een aardstraal en/of entiteit naar boven die verstorend werkt.

Wij wonen hier nu elf jaar en vanaf de eerste dag is mijn partner in toenemende mate medisch aan het kwakkelen.
De vorige bewoners, zij waren de eerste bewoners van dit huis, hebben hier twee kinderen verloren.

Voor mijn gevoel is het huis waarin ik nu ruim een half jaar woon een bron van negativiteit.
Op dit moment heb ik daar geestelijk, emotioneel en lichamelijk last van. Mijn dochtertje van vijf is doodsbang in huis en sinds kort neemt mijn zoon entiteiten waar. Met mijn oudste zoon van veertien is thuis helemaal niets te beginnen. Hij heeft last van agressie en opgekropte woede en frustratie. Ook aan mijn huisdieren begin ik te merken dat er iets niet in orde is. Zo kan ik nog wel even doorgaan, want er is het afgelopen jaar in negatieve zin veel gebeurd in ons leven. Ik hoopte hier een nieuwe start te kunnen maken met mijn kinderen, maar inmiddels wil ik liever vandaag dan morgen verhuizen.

Ik ben voor de tweede keer depressief en gebruik daarvoor medicatie.
Toch vraag ik mij af of het dit keer niet iets anders zou kunnen zijn. Ik heb lichamelijke klachten die begonnen met de ogen, wil graag thuis zijn maar voel mij elders beter dan thuis. Ben in mijn huis zo moe, en ik merk het aan mijn kinderen met slapen. Er is iets waar ik mijn vinger niet achter krijg.
Voel onrust en de kinderen komen in de loop van de nacht in ons bed. Ik hoop dat u mij kunt helpen. Ben na maanden tobben radeloos. Wellicht kunt u iets bij ons persoonlijk of aan het huis ontdekken. Alvast vriendelijk bedankt.

Al jaren tob ik met een hoest en heb al van alles geprobeerd.
De longarts kan niets vinden.
‘Gevoelige luchtwegen mevrouw’, krijg ik te horen, maar de medicatie helpt niet. Ik word hier moedeloos van en moe. Heb weinig energie, slaap veel, wordt regelmatig ’s nachts wakker en sta zelden fit op. Ik zeg wel eens dat deze problemen zijn begonnen toen we in dit huis kwamen wonen, nu twintig jaar geleden. Onze twee oudste kinderen wonen inmiddels niet meer thuis.
Ben benieuwd of jij iets vindt en ons kunt helpen.

Ik heb regelmatig last van blaasontstekingen en huidklachten.
Al een half jaar loop ik bij de dokter en heb diverse onderzoeken in het ziekenhuis ondergaan. Elke keer krijg ik antibiotica die niet aanslaat. De klachten komen elke keer terug waardoor ik al zes maanden met pijn in m’n onderbuik rondloop. Net alsof iemand er de hele tijd op drukt. Ik ben steeds ziek. Keer op keer krijg ik de griep en ben moe. Daarnaast gebeuren er de laatste tijd vreemde dingen met familie en vrienden. Ik voel me vaak ongelukkig sinds mijn Antilliaanse vriend weg is. Hij heeft gezegd: ‘Ik spreek een vloek over je uit.’ Ik ben bang dat alle problemen daaruit voortkomen. Soms heb ik het gevoel dat er iemand in huis is. Dan wordt het ineens koud, gaan kaarsjes ineens flikkeren en krijg ik een naar gevoel. Hopelijk kunt u mij helpen.

Mijn man is al verscheidene jaren ziek.
Ik roep al jaren dat in ons huis de planten niet willen groeien en met de huisdieren die we in de loop van de tijd gehad hebben, ging het ook niet goed.
Door een vriend werden we op het idee gebracht daar eens onderzoek naar te laten doen.
Vandaar dit verzoek.

Onlangs zijn wij verhuisd en ik wil graag weten hoe de energie van het nieuwe huis is, maar ook hoe de energie van onszelf is.
De reden is dat mijn man sinds anderhalf jaar een burn-out heeft en al die tijd bij een energetisch therapeute onder behandeling is. Toch is er nauwelijks sprake van herstel. Ikzelf loop meer en meer op mijn tenen, omdat ik probeer harmonie in huis te brengen. Ergens heb ik de indruk dat er sprake is van wateraders en aardstralen in en om het huis. Kom tot die conclusie omdat ik onrustig slaap, vreemd droom en slaapwandel. Eigenlijk zijn wij ons sinds de verhuizing alleen maar slechter gaan voelen.

I am highly sensitive to noise and vibrations, also to smells and bright lights.
Find it hard to concentrate if there are too many distractions. Thank you for your help. (Colorado, U.S.A.)

Ik heb mijn huis reeds laten ontstoren met blokjes, die nu aan beide kanten van mijn bed op de nachtkastjes staan.
Dat is sedert ik heb
behangen en de blokjes daarvoor verwijderd moesten worden. Nadien heeft men een systeem met bolletjes op een plankje geplaatst dat dieper zouden werken. Die moeten elke zes tot twaalf maanden gecontroleerd worden. Voel mij daar niet goed bij.
Graag uw advies.

Wij hebben drie jaar geleden een heftige relatiecrisis meegemaakt waarbij er in huis nare dingen zijn voorgevallen.
Sinds wij in dit huis wonen, hebben wij alleen maar problemen en zijn we fysiek uitgeput. Ik heb een burn-out op dit moment. Nooit gedacht dat mij dat zou overkomen, want was altijd energiek.
Verder moeten in huis zaken afgemaakt worden. Mijn partner kan zich er niet toe zetten, zo slecht voelt hij zich thuis. Hij roept wel eens dat het huis vervloekt is en dat het een slechte vibe heeft. Ik hoop dat u hier wat mee kan.

Er zijn zorgen en verdriet in ons huis. Het staat al drie jaar te koop, maar er zit geen schot in.
Waar kan dat aan liggen? Ons huwelijk gaat er langzamerhand aan onderdoor. We houden vol, maar ik weet niet hoe lang nog. Alles wat ik wil ondernemen mislukt. Wij zijn de eerste bewoners, maar het spookt hier al vanaf het begin. Wat kan ik eraan doen?

Ik ben gevoelig voor van alles en nog wat en ik heb al minimaal twintig jaar gezondheidsklachten.
Tegen aardstralen heb ik een messing beeldje staan dat in een geaard stopcontact moet. Heb vele therapieën en behandelingen ondergaan. Achteraf heb ik alleen maar het gevoel dat ik verder wegzak in plaats van me beter te gaan voelen.

Na iets gelezen te hebben in de Happinez heb ik je site bekeken. 
Ik was benieuwd of de meting mogelijk is wanneer iemand in het buitenland woont?
De laatste twee jaar woon ik in Suriname. Het huis waar ik nu in verblijf is tijdelijk. (En ik weet dat het energetische bagage draagt van vorige bewoners.) Daarom zou ik van mezelf graag een meting willen.
Durf nu te zeggen dat ik in Suriname ben voor wat ik noem: voorouder opruimwerk. Het is mijn geboorteland en in de expansie die nu energetisch bezig is, ben ik naar huis geroepen.
Anyway, ik hoor graag of het mogelijk is en of ik dan de meting gewoon kan invullen.

Al eerder heb ik je gevraagd een energiemeting te doen van mijn eigen huis en die heb ik ontvangen.
Deze energiemeting vraag ik aan voor mijn zus. Het betreft het huis waar wij zijn opgegroeid. Mijn zus is bang dat zij ook de spierziekte ALS krijgt, net zoals mijn moeder. Zij heeft 21 jaar in het ouderlijk huis gewoond en denkt dat zij gevoelig is voor de verstoringen in de aarde aldaar. Opmerkelijk is dat mijn moeder ALS kreeg net zoals een buurman van twee huizen verderop. Een buurvrouw van twee huizen verder de andere kant uit, kreeg MS. De huizen staan in een lintbebouwing. Kun jij voor dit huis een energiemeting doen die teruggaat in de tijd? Opvallend is dat mijn zus wel in de mogelijkheid van verstoorde grondenergie gelooft, maar niet in auralezen, wat ik doe.

Er zitten hier emoties die mij momenteel tegenhouden voor iets anders.
Wat een prachtig werk levert u. Dank u wel. We wonen tijdelijk in bij een groot bedrijf. Er zitten hier emoties die mij momenteel tegenhouden voor iets anders. Ik sta open voor uw inzichten hierover.

Wij wonen al bijna vijf jaar in dit huis en onze zoon is hier geboren. Na de geboorte heeft hij de eerste tijd alleen maar gehuild.
Ook nu blijft het een gevoelig kind, is bozig en houdt niet van groente. Mijn dochter is bokkig en het lijkt alsof er een boze wolk om haar heen hangt. Gelukkig komt haar zachtheid er nog wel doorheen, maar door haar boosheid heeft ze moeite met het uiten van haar emoties. Ze wil graag de leiding en kan onbezonnen te werk gaan.

Sinds we hier wonen ben ik erg moe. Mijn man is gesloten.
Zelf heb ik, naast andere gezondheidsklachten, problemen met mijn schildklier. Sinds we hier wonen ben ik erg moe. Mijn man is gesloten. Achter die houding gaat spanning, verdriet en boosheid schuil. Met name naar de kinderen is hij kortaf, wat schrik en soms angst bij hen teweegbrengt.

Behalve dat er studenten hebben gewoond, weet ik niets van het huis.
O ja, en dat de echtgenoot van de vorige bewoonster hier is overleden. Inmiddels is zij naar Canada geremigreerd en hertrouwd. Wat kunnen wij doen zodat wij weer goed in ons vel komen te zitten en met plezier en liefde in het leven staan?

Mijn katten plassen op de vreemdste plekken in huis en een van hen kan zo klagerig miauwen.
Ik ga liever niet naar de schuur onder ons huis, en al helemaal niet als het donker is, omdat ik al kippenvel krijg als ik de deur open doe. Ik ben benieuwd naar je reactie.

Vanaf de geboorte van onze jongste zoon hebben wij niet of nauwelijks een hele nacht door kunnen slapen.
Eerst dachten wij dat het kwam door koemelkallergie. Die is inmiddels verdwenen, maar slapen ho maar. Toch zijn we niet ontevreden, want wanneer hij nu ’s nachts wakker wordt, hoeven wij niet meer uren met hem rond te lopen. Wij leggen hem namelijk tussen ons in en dan slaapt hij verder. Troosten en terugleggen in z’n eigen bedje lukt echt niet.

Het slaapgedrag van de oudste zoon veranderde namelijk toen hij verhuisde naar een andere kamer.
Onlangs logeerde hij een weekend bij opa en oma en daar heeft hij twee volle nachten doorgeslapen. Onze oudste zoon werd rond half twee ’s nachts wakker, maar vele malen minder. Wel is hij een onrustige slaper doordat hij ’s nachts de dag verwerkt. Misschien dat het in de familie zit. Toch vragen we ons weleens af of het niet aan dat ene slaapkamertje ligt, voor aan straat. Het slaapgedrag van de oudste zoon veranderde namelijk toen hij verhuisde naar een andere kamer.

Wij zijn beiden hoogsensitief en mijn zoon ziet en voelt dingen.
Dank je wel voor je snelle meting. Ik sta niet van de resultaten te kijken.
Wij zijn beiden hoogsensitief en mijn zoon ziet en voelt dingen, al heeft hij het stempel PDD-NOS. Wij pikken alles op van anderen en er zijn de laatste jaren met mezelf en mijn zoon heftige emoties geweest.
Ik krijg nu voor mezelf meer rust en dat heeft ook invloed op hem.
Wel blijf ik moe en altijd ziek. Artsen kunnen meestal niets vinden. Daar komt bij dat ik onrustig slaap. Vaker wel dan niet heb ik een zwaar en onbestemd gevoel bij het opstaan.
Er is mij geadviseerd met witte salie te reinigen.

Kun jij zien en/of voelen of deze situatie is ontstaan door onze eigen emoties, door vorige bewoners of overleden personen?
Ik zou hier graag van verlost worden en mij weer blij kunnen voelen. Maar heb geen idee wat dat gaat kosten. Helaas leef ik van een bijstandsuitkering.
Heel wonderlijk, maar je bent een tijdje terug ineens in mijn mailbox verschenen. Misschien was dat al een teken?

Ik zou het fijn vinden als je mijn nieuwe huis nog een keer meet.
Hallo Henk, leuke workshop ga je geven. Alleen een beetje ver weg voor mij. Ik zou het fijn vinden als je mijn nieuwe huis nog een keer meet. Het staat nog altijd op mijn lijstje om je een keer te laten komen. In mijn vorige huis heeft het toen een geweldig effect gehad. Ik zie je rapport wel komen en neem dan contact met je op voor een afspraak. Heb je het momenteel druk? Veel belangstelling? Ik hoor van je.