Het is heerlijk wonen hier in Ewijk en merk ik vooral dat mijn huis niet meer stilstaat, daardoor voel ik me elk geval meer uitgerust.

Tot slot ben ik door jouw verhaal over Vissen en Aquarius wel tot de conclusie gekomen dat ik ook een sterke overtuiging heb over ‘hoe het zou moeten’. Wat dan vooral gaat over veel te hard werken omdat ik vaak denk dat als ik niks doe alles instort. Ben dus wel aan de slag gegaan om dat te veranderen, daar waar ik voorheen hard en veel werken heerlijk vond ben ik het nu echt helemaal beu.

Nu lijkt het universum me wel te testen door uit alle gaten en hoeken mensen te laten komen die opdrachten/ banen aanbieden. Tot nu voor me uitgeschoven of nee gezegd. Dat is voor mij al heel wat! Normaal had ik alles aangepakt en gedaan haha.

Voor nu voel ik dus vooral heel veel meer rust en dat is heerlijk ?
Even kort een berichtje is me niet gelukt zoals je gelezen hebt ? Ik ben dus erg enthousiast en heel benieuwd wat de toekomst gaat brengen.

Daarnaast wil ik je nogmaals bedanken voor jouw komst hier in Ewijk! ?
Fijne dag!
Liefs, Sasja