Het gaat goed met mij. Ik heb veel meer energie en innerlijke rust. Mijn huis voelt rustiger, lichter en schoner.
De eerste 4 dagen na onze reinigingssessie waren pittig, er speelde veel op en ik was weer even doodmoe. Maar de vierde dag ging er ‘een lichtje bij me aan’ en klaarde zowel mijn energie als mijn gemoed op.

Een diep inzicht gaf mij ineens de ruimte me vrij te weten van invloeden van buitenaf. Bewust zijn, durven voelen, accepteren en loslaten. Dat wat zo lastig kan zijn om te doen, bleek ineens heel simpel. Ik doe trouw elke dag de reiniging en heb het gevoel dat met het aangaan van al wat zich aandient, voor mij persoonlijk, er in huis meer en meer ruimte komt voor fijne frequenties.

Deze week heb Ik mijn dochter en haar nichtje op bezoek. Dat maakt voor mij de week een dikke 10.

Je hebt me teruggebracht bij de essentie van hoe energie en frequentie werken. Op intentie communiceren met bron, het veld. Het is een verademing. Het heeft de synchroniciteit ook weer flink gestimuleerd. Dat gesprek met de juiste persoon, het juiste boek, heel inspirerend.
Ik merk dat ik een rustige ruimte in mezelf ervaar, van waaruit ik even geen haast heb om ‘iets te betekenen’ voor de buitenwereld. Ik geloof dat ik rustig aan ruimte aan het maken ben voor mijn ‘kunst’. De doorgevingen vanuit de stilte. Word al helemaal blij als ik eraan denk. In dit kader is het proces dat ik persoonlijik doorleef ook heel belangrijk om te doorlopen. Ik ben zelf heel benieuwd hoe e.e.a. zich ontwikkelen zal. Maar blij ben ik alvast.

Dankjewel voor jouw stevige schoenen, je rotsvaste vertrouwen in je weten. Je hebt er mijn vlammetje weer mee aangestoken.