Hallo Henk,

Bedankt voor de fijne huisreiniging. Ook voor mijn gevoel is er veel gebeurd. Ik heb in ieder geval antwoorden op verschillende vragen gekregen en voel dat de energie doorsuddert.

We zijn gisteren weer terug gekomen van een midweekje vakantie, waar ik elke avond de oefening heb gedaan. Op vakantie was de sfeer heerlijk relaxed, maar bij thuiskomst vervielen de kinderen wel snel weer in hun oude gedrag. Dat zal zijn tijd nodig hebben. De energie in huis voelt wel veel rustiger, ik merk het ook aan de kitten. Ik blijf dagelijks de oefening doen en ga er vanuit de hogere energie zich langzaam integreert in ons huis en ons leven.

Wat ik leuk vindt is als ik me concentreer op de aardstralen, ik ze visueel (met mijn ogen dicht) ook goed kan zien. Ze zijn niet heel hoog en als ik er licht naar toe stuur, zie ik ze kleiner worden. Wat ik af en toe lastig vindt tijdens de energetische wandeling door mijn huis, is dat ik mijn focus houdt en niet wordt afgeleid door andere gedachten.

Verder voelt het goed en ben ik blij dat ik je heb ingeschakeld. Ik heb je naam en gegevens nog doorgegeven aan een vriendin van mij, die (heel toevallig) net een boek van jou aan het lezen is.
Wellicht neemt zij ook nog contact met je op.

Warme groet,
Wyanne