Hallo Henk,

Bedankt voor jouw bericht. Ik ben erg blij dat ik een Huisreiniging & MEER heb gedaan met jou. Zeker ook dat “MEER’ was heel belangrijk.

Ik merk namelijk dat er sinds de huisreiniging veel gebeurt met mij en ik merk het ook aan mijn vriend. Ik maak hieronder even een opsomming van wat ik/wij tot nu toe heb gemerkt anders wordt het wel een heel lang verhaal… Als het niet duidelijk is dan mag je mij natuurlijk altijd bellen.

Mijn vriend kwam na de huisreiniging thuis en gedroeg zich onwennig en een beetje bot waardoor ik emotioneel werd. Zijn gevoel was na een uur ongeveer weg en vind hem nu juist erg ontspannen en open.

Allebei de eerste avond hoofdpijn, dit is de dag erna overgegaan.
Eerste nacht veel wakker het voelde alsof mijn lichaam alles aan het verwerken was ik hoorde veel en zag bepaalde licht flitsen.
Mijn huid is heel onrustig vooral rondom mijn kin/kaak en nek. Veel geslapen maar ook juist veel energie

Mijn vriend slaapt heerlijk
Ontspannen sfeer in huis, veel liefde
Dit is even wat mij nu zo allemaal opkomt maar ik vergeet heus wel iets.
Ik doe elke dag de oefening, de meeste ruimtes voelen licht maar vaak is de badkamer de plek waar ik wat langer de tijd moet nemen voel ik. Merk wel dat ik soms denk van voel ik het nu goed maar ik neem aan dat het een kwestie van wennen en oefenen is.