ONDERWEG NAAR MEESTERSCHAP

De weg die nergens op lijkt

Onderweg naar Meesterschap is een zeer openhartig geschreven boek over het leven van Henk Janssen. Dit boek kan mensen helpen die op zoek zijn naar zichzelf. Het kan een voorbeeld zijn voor hen die denken het alleen te moeten doen.

onderweg-naar-meesterschapAchteraf gezien is mijn burn-out rond mijn vijftigste mijn redding geweest. Het proces dat volgde zorgde ervoor dat ik veel oude overtuigingen, conditioneringen, familiepatronen en stukken uit vorige levens heb losgelaten. Allemaal zaken, weet ik nu, die niets te maken hebben met wie ik wezenlijk ben.
Rond 2004 had ik geen last meer van depressies en slikte ik ook geen medicijnen meer. Wel was het een tijd vol verwarring. Alle structuur was verdwenen. Er restte mij een vacuüm, zonder vaste waarden en zekerheden. In de drang nuttig te zijn en een goede vader voor mijn gezin, passeerden alle mogelijke beroepen en werkvormen de revue. 
Na veel omzwervingen en evenzoveel goed bedoelde adviezen van mensen om mij heen, groeide er in mij een verlangen: mijn zielenplan volgen. Dat besef was de ommekeer. Mijn leven ontvouwde zich vervolgens via verrassende ontmoetingen en ervaringen.

Tot slot: geloof niets van wat ik schrijf. Het is slechts mijn perceptie. Ontdek je eigen waarheid en vertrouw daarbij meer op je gevoel dan op je verstand. Het boek is door zijn inhoud en opzet tevens een mooie leidraad om je eigen leven weer zin te geven.
Henk Janssen, auteur, coach, healer

Tot slot: dit boek schreef ik in 2014, ik was toen samen met Judith Michels. Sinds 2017 ben ik samen met Antoinette Dettingmeijer Ik werk tegenwoordig solo bij mijn Huisreinigingen & MEER.

Meld je aan voor de nieuwsbief en krijg gratis het ebook “Onderweg naar meesterschap”.