Ik heb Henk benaderd omdat ik mijn huis energetisch schoon wilde hebben na enkele intens spirituele ervaringen die door de reguliere geneeskunde zijn geduid als een psychose, maar die voor mijzelf vooral aanvoelden als spirituele ervaringen met negatieve spirits en energie. Ik wilde graag de draad weer oppakken in een energetisch schoon huis.

Uit de huisanalyse die Henk gratis en zonder verdere verplichtingen doet en die behoorlijk gedetailleerd en uitgebreid is, bleek dat mijn huis in zijn algemeenheid een hele lage energetische waarde had. Ik besloot Henk uit te nodigen voor een huisreinigiing, daadwerkelijk in mijn huis (Henk biedt ook een goedkopere huisreiniging op afstand aan).

Tijdens de huisreiniging, bleek ik erg sterk fysiek te reageren op het verwijderen van aardstralen en emotionele ballast van vorige bewoners die in het huis opgeslagen waren. Ik begon te beven, trillen en zuchten. Henk leidde en begeleidde dit allemaal zorgvuldig, maar laat je desgewenst ook op zijn aanwijzingen zelf participeren in het reinigen van je eigen. huis. De reinigingssessie in zijn geheel voelde aan als een workshop (duur circa 2 uur). De huisreiniging zelf maakte dat ik me lichter en energieker voelde, terwijl ik aan het einde van de sessie nadat Henk me via een speciale methode mee had genomen naar de Akasha records en mee terug had genomen naar een vorig leven, me weer zwaarder en vermoeider voelde. Op een of andere manier kostte dat me veel energie.

Na afloop van de huisreiniging krijg je een oefening mee om dagelijks te doen, waarmee de nieuwe fijne energie van je huis optimaal zou moeten blijven.

Ik heb Henk ervaren als een vriendelijke betrokken en kundige man. Hij staat altijd open voor je vragen en als je voorafgaand aan de huisreiniging of na de huisreiniging met vragen zit, kun je bij hem terecht. Hij staat ook als de sessie voorbij is, klaar met nazorg.

Ik ben positief over Henk en zijn kennis en kunde.

EINDE REVIEW

Met een hartelijke groet,

Claudia