Na de Huisreiniging & Meer die Henk bij ons heeft gedaan en waar ook mijn hoog gevoelige dochter bij aanwezig was is veel in gang gezet.
Zoals je me het waarom hebt uitgelegd en ook hebt laten voelen slaap ik nu aan de rechterkant van het bed. Ik had ik al last van mijn spieren rechts in mijn hoofd/nek en schouder maar dat is inmiddels een klein drama geworden. Dus er speelt genoeg :))
Manlief die er niet bij was had onlangs  een inzicht moment waarin hij dit openlijk aan gaf naar mijn dochter. Dat was erg mooi om te zien omdat hij in het verleden dit nooit zou toegeven of durven zeggen.

Ik zelf voel meer rust en zachtheid in mezelf en ben de afgelopen dagen dichter bij mijn zus gekomen door mijn kwetsbaarheid te delen met haar.
Ik heb Inmiddels fysio om mijn schouder los te masseren daar kwamen naderhand aardig wat tranen vrij. Er zat dus veel weggestopt. Ik heb het me vaak voorgenomen iets aan die blokkades te lasten doen en nu na de ontmoeting met jou heb ik ook daadwerkelijk een aantal sessies osteopaat, cranio sacraal en massage gepland. 
Naast de fysio voelt dit goed om goed voor mezelf te zorgen en ik het ook eindelijk doe met hulp van anderen. Voorheen probeerde ik het altijd zelf op te knappen en vroeg ik laat of geen hulp.

De MerKaBa-oefening doe ik elke dag en de energie is steeds meer voelbaar. Ik voel nu ook per ruimte waar er meer opschoning nodig is. Ik ben wel meer moe, maar misschien laat ik het ook meer toe. Er komt veel los dat merk ik wel. Alsof ik een beetje opnieuw geboren ben.