Met begeestering en humor én een ontwapenende nuchterheid begeleidt Henk een ieder die er voor open staat door de verrassend toegankelijke materie, rondom energiereinigjng én energieheling. Net zo opschonend en verfrissend is zijn missie om werkelijk iedereen de kans te willen bieden om zich deze kennis zelf eigen te maken, zodat je zelf met groeiend bewustzijn en vertrouwen in je zelfhelende vermogens aan de slag kunt gaan om je eigen huis, leven én daarmee de wereld (energetisch) opgeruimd, opgeschoond en leefbaarder te maken: “En hier vooral een beetje ontspannen en genieten.”

Henk hielp ons huis, waar we al meer dan 20 jaar wonen, eindelijk in balans te brengen. En bracht daarmee ook meer balans in ons als bewoners.
Ik kon nooit werkelijk ontspanning vinden, onbewust in alle kamers dolend en zoekend naar mijn plek. Nu ben ik veel minder onrustig en minder de hort op; zo graag ben ik thuis, waar ik kan landen én waar ik het opruimen van de aardstralen en de kwaliteit van de energie nu zelf heb leren bewaken en bewaren.
Henk’s bezoek heeft achteraf ook zaken, lichamelijk en mentaal, die (nog) niet in balans waren op scherp gezet. Die komen nu nog boven tafel en eisen hun aandacht op.
Dat is niet altijd even leuk. En soms zelfs heel pijnlijk (zoals een rughernia die mij nu al een poosje helemaal aan huis gekluisterd houdt), maar wel waardevol en opschonend.
Met plezier breng ik steeds weer meer mensen op de hoogte van jouw missie. Dankjewel.
Inez