Boviswaarde in relatie tot Huisreiniging

Boviswaarde in relatie tot Huisreiniging
Oorspronkelijk loopt de Bovisschaal van 0 tot 18.000. Er werd vanuit gegaan dat de ideale hoeveelheid waarde voor een gezond mens ca. 6500 was. Krachtplekken zaten rond de 15.000 Bovis. Voor het meten wordt een pendel, biotensor of wichelroede gebruikt.
De tabel heeft inmiddels een veel hoger maximum: de waarden zijn in een onze energetisch sterk veranderende wereld vele malen hoger en lopen soms zelfs in de miljoenen!

bovisschaal-rond

 

Gaandeweg mijn werkzaamheden als Huizenreiniger merkte ik dat de energie na een huisreiniging steeds hoger werd. Steeds opnieuw moest ik het maximum van de tabel verhogen en een nieuwe tabel maken. Destijds vond ik dat best verwarrend. Inmiddels weet ik dat de steeds hoger wordende Boviswaarden alles te maken heeft met de continue verhoging van de energie in het universum en dus ook hier op aarde.
In mijn korte VIDEO HUISREINIGING leg ik dat uit. Daarbij gebruik ik de metafoor van het oude fotorolletje met 12 of maximaal 36 opnames. Tegenwoordig kunnen er met gemak wel duizenden foto’s op een computer of zelfs telefoon bewaard worden.

Steeds meer ontdekken we dat alles uit energie/frequenties bestaat. Zelfs de hardste rots en de mooie kristallen. De wereld ziet er nu in onze beleving echt anders uit. Er vinden grote veranderingen plaats. Ogenschijnlijke zekerheden verdwijnen, oude structuren en machtssystemen zoals bijv. godsdiensten boeten aan macht in. Chaos alom.

Een groot deel van de mensen leeft nog in de energie het Vissentijdperk. Zo ook de energie van de woningen. Nu de energie om ons heen sterk wordt verhoogd, worden we min of meer gedwongen om hierin mee te gaan. Veel mensen voelen zich niet gelukkig, worden geconfronteerd met klachten en ziekte. Want hogere energie trilt lagere energie los: oude weggestopte emoties, vaak onbewust en soms van generaties-lang, komen tevoorschijn. Het wordt tijd om op te ruimen! Wachten kan eigenlijk niet meer. Fysiek je huis opruimen heeft onvoldoende effect: het is de energie die verstoord is met oude emotionele gebeurtenissen…

Een Huisreiniging & MEER is als een grote voorjaarsschoonmaak voor de nieuwe tijd.
Wil je weten wat de energie en de Boviswaarde van jou en je woning is?