Sinds 2022 kom ik op grote schaal ziekmakende aardstralen tegen en dan bedoel ik: écht op grote schaal. Voorheen kwam ik er af en toe een tegen. Tegenwoordig per reiniging minstens tien of meer, en ze clusteren in rastervorm.

huisreiniging-en-meer

Aanleiding om op onderzoek uit te gaan naar deze toename, maar ook naar de samenhang tussen aardstralen, technische straling en emotionele blokkades. Ik merkte namelijk tijdens de Huisreinigingen: zodra de aardstralen opgeruimd zijn, is ook de technische straling niet meer voelbaar, en zelfs de emotionele verstoringen zijn minder voelbaar aanwezig!

huisreiniging-en-aardstralen

Samen met medium Antoinette Dettingmeijer hebben we daar op 17 augustus 2022 bij de Externsteine in Horn-Bad Meinberg, Duitsland, een channeling op gedaan. De verrassende antwoorden die we kregen, maken we beschikbaar via bijgaande link.

 

je-bron-logo

Wat doen aardstralen en emotionele gebeurtenissen met de energie van je woning, met jouw energie en waarom een Huisreiniging?

Klip en klaar: je voelt je niet prettig in je eigen huis. Jij en/of je kinderen ontwikkelen steeds meer klachten, slapen bijvoorbeeld slecht of ‘zien’ dingen. Wat je vooral voelt, is de zwaarte in je huis, als jeterugkomt van weggeweest. Bijvoorbeeld na een vakantie. Op zulke momenten is de zware energie in je huis extra voelbaar en dat is beslist niet fijn.

Wat zijn de oorzaken?

 • De frequenties van emotionele gebeurtenissen van de plek zelf maar ook wat vorige bewoners ooit aan emotionele gebeurtenissen in de woning hebben beleefd.
 • De sterk toenemende verstoringen van en in de natuur, waardoor er tegenwoordig meer en meer aardstralen, wateraders, en leylijnen tevoorschijn komen.
 • De sterk opgevoerde elektromagnetische, technische straling van 3G, 4G, 5G, wifi, zendmasten en duizenden satellieten.
  Verstorende frequenties

Alle drie hierboven genoemde oorzaken verstoren de frequentie van ons menselijk lichaam. En dat begint op celniveau. Het lichaam raakt aangetast door bovenstaande frequenties en wordt langzaamaan ziek. Gevoelige mensen en sensitieve kinderen krijgen eerder klachten is mijn ervaring.

Naast de drie eerdergenoemde verstorende frequenties noem ik graag nog een aantal andere factoren, die ik verderop toelicht. Vanuit ervaring ben ik er van overtuigd dat de energie van jouw woning als een spiegel werkt ten opzichte van jouw èigen wonden en blinde vlekken!
Tijdens mijn Huisreiniging zullen die zich in positieve zin ontvouwen en kunnen dan opgeruimd worden waardoor de energie van je woning krachtig verbetert.

Bovengenoemde zaken zijn niet altijd de aanleiding bron van je klachten. Ze kunnen ook een gevolg zijn van de verstoorde energie in je woning. Afhankelijk van jouw gevoeligheid en conditie ontstaan er fysieke, emotionele, mentale en spirituele klachten.

 

Andere verstorende frequenties 

frequentie

 • Elke gedachte is een frequentie; positieve en negatieve gedachten komen altijd naar je terug.
 • Mensen om je heen beïnvloeden direct je trillingsfrequentie en vice versa.
 • Muziek is krachtig. Sta eens stil bij de soort muziek waarnaar je luistert en luister aandachtig naar de tekst. Het beïnvloedt je frequentie.
 • Reflecteer eens op de dingen waar je naar kijkt. Zijn het tegenslagen, oorlog, dood en verderf, verraad? Zulke negatieve informatie verstoort de chemie van je lichaam. Kijk naar wat goed voelt!
 • De sfeer; of het nu thuis is of op het werk. Als je veel tijd doorbrengt in een onrustige, stressvolle en rommelige sfeer beïnvloedt dat je trillingsfrequentie.
 • Het woord. Als je negatief of veroordelend over mensen spreekt, heeft dat invloed op je frequentie.
 • Dankbaarheid en vergeving. Bedank voor alles wat je overkomt. Dat geldt zowel voor de goede dingen als de dingen die je als slecht beschouwt.
  (Vrij naar Jojan Hendriks.)

Door verstorende frequenties raken lichaamsprocessen ontregeld en ontstaan klachten van allerlei aard. Ineens worden ze zichtbaar en voelbaar.
De ontregeling werkt door in je lichaamsprocessen tot op celniveau. Ook je aura en chakra’s raken dus uit balans. Zo ontstaan er langzaam maar zeker klachten. Het immuunsysteem krijgt het zwaar te verduren, en gaat mogelijk onderuit met alle gevolgen van dien. Klachten kunnen fysiek, emotioneel en mentaal van aard zijn. Je lichaam is jou iets aan het vertellen! De kunst is te luisteren en te ontdekken wat de boodschap is.

Neem jij je verantwoordelijkheid en zorg jij voor een beter energetisch leefklimaat?
Een Huisreiniging is zó belangrijk: de energie van je woning is de leefomgeving waar je een groot deel van je tijd doorbrengt. Kies jij voor een Huisreiniging dan profiteert iedereen in de woning daarvan.

Mensen doen vanwege klachten allerlei therapieën, massages, sessies enzovoort.
Mijns inziens heeft therapie en lichaamswerk veel meer zin als je eerst de energie van je woning optimaliseert. Dat is het fundament. Het is van groot belang dat je steeds thuiskomt in jouw eigen, letterlijk en figuurlijk ‘schone’ leefomgeving.

Wanneer is het tijd voor een Energetische Huisreiniging?
 Zodra jìj er aan toe bent. Al denk je er eerst jaren over, het is pas tijd als het tijd is. Je kunt gras niet laten groeien door eraan te trekken.

Tot slot: er treden tijdens mijn Huisreinigingen ook regelmatig spontane regressies op waarbij bewoners in contact komen met vorige levens. De reden? De energie wordt hoger, de sluiers dunner. Bovendien woon je nooit ergens toevallig, is een huisreiniging nooit toevallig: tijdens de reiniging komt de energie beschikbaar om stukken in jezelf te helen.

De resultaten van mijn Energetische Huisreinigingen & MEER zijn:

 • Je bent weer maximaal aangesloten op de Schumann Resonantie
 • Je ervaart minder stress, en meer rust
 • Het zelf herstellend vermogen wordt geactiveerd
 • Cellen worden geactiveerd en DNA wordt gerepareerd
 • Linker-en rechterhersenhelft worden met elkaar verbinden
 • Eventueel aanwezige entiteiten verdwijnen
 • Blokkades en blinde vlekken in jezelf lossen op en bieden nieuwe inzichten en mogelijkheden.
 • Je kernkwaliteiten komen tevoorschijn

Alle energetische verstoringen hebben een uitwerking op de hieronder afgebeelde niveaus.