Een kernachtige samenvatting
De krachtplaatsen die ik vind zijn veelal kruispunten van meerdere lijnen, zoals Hartmann-lijnen, Curry-lijnen, soms ook Leylijnen en nog andere velden.

Zo’n kruispunt is een ‘rommeltje’: een verstoorde krachtplaats, welke weer wordt gevoed vanuit een grotere krachtplek. Ze vormt meerdere krachtplekken, ook weer verstoord, en die bevatten vervuilde energie: van de momenten dat de krachtplaatsen ooit zijn misbruikt maar ook algemene vervuiling.
Deze vervuiling wordt tijdens een reiniging helemaal gezuiverd.

Woon jij op een plek waar ik “verstoorde krachtplekken” meet, en jij kiest voor mijn Huisreiniging, dan gaan we deze verstoorde krachtplekken reinigen en maak je kennis met het Kristallijne Grid van Moeder Aarde.

Alle negatieve energieën, destructieve energieën, negatieve gedachtes en emoties vanuit zo’n plek worden uigezuiverd: ter plekke getransformeerd en getransmuteerd.
Op dat moment kan het Kristallijne Grid weer in contact komen met het Koolstof Grid van Moeder Aarde, o.a. de Hartman-lijnen en Curry-lijnen, die dan juist positief geladen worden, waardoor positief geladen krachtplekken ontstaan. Een waanzinnig mooie positieve kettingreactie!

Een proces waarbij juist het kristallijne netwerk optimaal wordt geactiveerd en daardoor de divers aanwezige krachtplekken. Samen verrichten we dus Lichtwerk in het klein èn het groot. Voor jou en jouw woning, en voor Moeder Aarde…