Ik ben opgeleid tot psychomotorisch therapeute, waar ik tot augustus 2022 werkzaam in was. O.a. door hevige tinnitus zit ik sindsdien thuis.
Oorspronkelijk wilde ik de masterclass van Henk doen, maar in een grote groep heb ik last van teveel prikkels.
Daarom, met weinig verwachtingen een afspraak aan huis gepland met Henk.
Vooral was ik nieuwsgierig naar zijn manier van werken en wat het me zou kunnen opleveren. Geïntrigeerd door zijn verhaal, vooral het zelf aan de slag gaan vond ik boeiend en waardevol.

Bijzonder om te ervaren hoe – na de Huisreiniging & MEER, eigenlijk een ‘privé workshop Masterclass’ sterk mijn eigen lichaam is en hoe ik die met de geleerde technieken op de juiste manier kan inzetten.

Ik heb het als een hele waardevolle, interessante, bijzondere boeiende ochtend ervaren. Het was een feestje. Mijn rugzak is gevuld met nieuwe kennis waar ik de komende tijd mijn weg in ga vinden.

‘s Avonds na de workshop ging ik aan de slag met mijn biotensor, maar gebruikte hierbij als ondersteuning de oefeningen die ik van Henk heb geleerd. Wat een enorm verschil, mijn biotensor gaf veel duidelijkere antwoorden en ik voelde me een stuk lichter daarna sterren✨