Via Google kwam een jaar geleden Henk op mijn pad. Ik wilde een energetische Huisreiniging doen en ging op onderzoek uit. Bij het zien van de website van Henk wist ik direct. Bij hem heb ik een afspraak te maken.

Wat een bijzondere ervaring was dat met Henk, lekker nuchter en met humor.

Tijdens de Huisreiniging destijds werd er zoveel duidelijk en begreep ik heel goed waarom ik sinds ik in dit huis woon fysiek constant iets had. Er is zowel in het huis en in mijzelf veel gereinigd!

Deze reiniging heeft in de periode erna flink doorgewerkt.
Van Henk kreeg ik een oefening mee om dagelijks te doen.
De eerste paar weken ging dit dagelijks heel goed. Daarna werd het een paar keer per week, vervolgens minder en minder. Totdat ik er weer eens aan dacht en het weer eens een paar keer deed. Om het vervolgens niet meer te doen.
De afgelopen periode voelde ik mij al niet zo lekker, fysiek kreeg ik ook weer ongemakken, andere dan voor de huisreiniging een jaar geleden.

Vorige week voelde ik dat ik contact met Henk had op te nemen en stuurde hem een bericht. Henk belde mij op en na een paar minuten kletsen, vroeg Henk of ik de oefening nog wel dagelijks deed. Heel eerlijk, nee dat deed ik niet en Henk wist dit natuurlijk allang.

Ik krijg van Henk de laatste versie doorgestuurd en de “opdracht” was om deze weer te gaan doen. Te ervaren hoe krachtig deze oefening is en het weer dagelijks te gaan doen.
Rustig ga ik zitten en doe de MerKaBah-oefening. En voelde aan mijn hele lichaam wat er allemaal gereinigd wordt, zowel in mij als in mijn huis. Mijn lichaam reageerde net zoals bij de huisreiniging toen Henk mij begeleidde. Op het moment dat ik weer rustig en stabiel zat, kon ik naar de volgende ruimte, totdat ik alles weer gehad had.
Daarna voel ik mij gelijk een stuk energieker en veel fijner.

Een hele goede reminder om deze oefening dagelijks te blijven doen. Juist om goed voor mijzelf te zorgen.
Dank je wel Henk voor wie je bent en wat je doet.
Dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen.
Karin