Hallo Henk,

Dank voor je bericht, Ja op tijd rust nemen is een goeie 😉 Ik ben wel veel blijer de afgelopen week en taakjes in huis lukken makkelijker. Als ik mijn huis binnenkom voelt het lichter en ja ik doe elke dag de oefening.

Ik had aan de ene kant hele fijne momenten (anders dan anders) met mijn dochter, closer en meer humor en aan de andere kant een aanvaring tot tranen aan toe (wat we nooit eerder hadden) het was wel snel weer goed trouwens dus het had ook iets moois.

Ik vond het zelf superfijn dat de kids erbij waren. Ik had een aantal fijne en langere gesprekken dan ooit tevoren met mijn zoon, dat was opvallend eerder was hij nooit zo spraakzaam en ik niet zo geduldig om naar hem te luisteren. Hij gaf ook antwoord op mijn vragen zonder geïrriteerd te worden echt zo fijn.

Ik heb minder honger en zelfs een verzadigd gevoel na het eten, dat is lang geleden. Wandelen voelt lichter en ik wil steeds naar huis als ik weg ben dat is heel nieuw.

Het slapen gaat nog niet echt beter dat vind ik wel beetje jammer want dat is best een groot energielek voor me en een fysieke klacht die ik heb sinds de burn-out is erger geworden en daar had ik van gehoopt dat het minder of over zou gaan. Ik voel wel dat er nog steeds beweging zit in het balanceren dus ik heb goede hoop dat ook deze dingen nog gaan veranderen/verbeteren/oplossen.

Ik ga lekker door met de oefening, is fijn om te doen, is 5 minuutjes genoeg?
Ik ben in ieder geval een stuk positiever over mezelf aan het denken sinds de reiniging dus ik ben echt super blij.

Hartelijke groet,