Goedemorgen Henk,

Meteen toen ik las van de Masterclass Energetisch huisreinigen wist ik dat ik erbij wilde zijn. Tijdens de dag voelde ik hoe ontzettend belangrijk dit voor mij was. Het verschil van voor en na de reiniging was zo duidelijk lichamelijk voelbaar voor mij. Ik ben dan ook enorm dankbaar dat ik erbij was en dit heb geleerd. En nog steeds kan ik dit voelen als ik de Merkabah oefening doe en merk ook dat de grootte van de energie toeneemt nu ik hem vaker gedaan heb. Wat ook heel bijzonder is, is dat mijn migraine klachten verminderd zijn.
Ik wens iedereen dit gevoel van bevrijding toe! En als je, net als ik niet eens weet dat je last hebt van aardstralen etc, dan is het best interessant om eens het verschil te gaan ervaren….
Ook heel fijn om weer met Akasha te werken, dat blijft zo fijn, bijzonder en helend.

Mijn dank is groot 🙏