Goedenavond Henk, nog een late reactie op de workshop Huisreiniging & MEER van jou bij Charlotte.
Ik heb mij destijds eigenlijk gewoon ingeschreven, zonder er echt over na te denken.
Ik was compleet verrast door de aanpak hoe jij deze Masterclass op een vooral voelende manier deed. En gewoon doen! Toen ik mijn huis had gemeten was het drastisch slecht. Daarom zat ik hier realiseerde ik mij.
Tijdens de workshop hebben we aan onze eigen woning gewerkt Thuis gekomen voelde ik dat het huis anders was qua energie. Veel blijer 😊 ook mijn gezinsleden zijn ontspannen.
Ik had bij de aanvang last van mijn schouder, mijn schouder heeft nog 1 week pijn gedaan.
De samenwerking tussen jou en je vrouw was ook erg fijn. Het vulde mekaar goed aan.
Ik heb veel geleerd in een fijne omgeving.
Dank je wel.

Tot slot: De nazorg van Henk is ook erg ondersteunend. een aantal dagen na de Masterclass heb ik nog even contact gehad met Henk over mijn zieke kind, hij gaf daarbij nog tips en hoe ik mijn kind ook “de dakraam techniek” kan leren.