Melissa uit Zeeland:
‘Na net verhuisd te zijn, leek een energetische huisreiniging mij een goed plan. Online kwam ik in aanraking met de website van Henk Janssen en raakte nieuwsgierig gezien zijn ervaring en wat het heeft opgeleverd bij zijn klanten. Een afspraak was snel gemaakt. Online, op afstand maakt niks uit als je wat verder weg woont. Ik had meteen een klik met Henk en we vulden elkaar goed aan. Het verbaasde me wat hij in korte tijd al constateerde bij mij en de woning. Zo voelde ik mij op bepaalde plekken in huis misselijk, terwijl ik me nooit misselijk voel. Met zijn razendsnelle technieken en aarding heb je binnen korte tijd jezelf en je huis gereinigd. Mooi voorbeeld: ik had een naar gevoel bij de slaapkamer van mijn zoon en dat werd dus ook geheel bevestigd tijdens de reiniging. Samen met Henk heb ik daarna het gehele huis gereinigd en het voelde nadien als nieuw. Mijn zoon sliep als een os en de kat komt ook nu op zijn kamer.

Ongelooflijk! Het mooie is dat Henk het huis koppelt aan je eigen ontwikkeling en waar je in het leven staat. Dat sluit hij af met een prachtige visuele Akashic Records sessie. Onderga het zou ik zeggen, ik ben erg blij en opgelucht dat ik dit heb gedaan. Het is een zeer bijzondere ervaring en je kunt het daarna gewoon zelf toepassen.’
Dankjewel lieve Henk! Van hart tot hart.