Geen moment getwijfeld om deze masterclass van Henk Janssen  te gaan volgen meteen ingeschreven om deel te nemen aan Huisreiniging & meer het sprak me heel erg aan.
Aardstralen en wateraders opruimen daar zat ik al heel lang op te wachten op iets wat me daarbij kon helpen opruimen.
Maar wat je er meer bij krijgt in deze masterclass is een kadootje.

Deze tool zou ik wel eens kunnen gebruiken in mijn praktijk dat was mijn gevoel.
Ik heb deze masterclass gevolgd op mijn gevoel heb bijna niets opgeschreven gewoon er zijn en waarnemen en voelen  GEWELDIG !  wat een resultaat bij het inzetten van de huisreiniging en reiniging bij mezelf en mijn cliënten.

Die rust die er gevoeld wordt na z’on sessie in combinatie met de methode die Henk ons heeft aangeleerd om de rechterhersenhelft te activeren tijdens het opruimen van je systeem.
Voor mij voelt deze methode als reiniging 2.0 !

De dagen na de Masterclass werd er iets geactiveerd in me alles voelde beter, lichter ik voelde veranderingen in mijn lichaam, mijn huis en mijn praktijk.
Ik houd het iedere dag bij de reiniging van het huis en mezelf.
Dat is wel een vereiste om alles schoon te houden je hebt het nu zelf in de hand.

Ook de Akasha methode die we kunnen gebruiken om terug te gaan in beeld kunnen zien en meemaken  het moment voelen  van de  oude trauma’s van vorige levens ,vorige generaties of jeugdtrauma’s.
Heel byzonder dat het de dagen na volgen van de Masterclass zich heel vaak in sessies zich aandiende om deze in te mogen zetten en te mogen helen.

Bij Henk krijg je veel tips ook nog na de Masterclass hier houd ik van persoonlijk contact en betrokkenheid.
Dit is iets wat ik zelf ook bied als energetisch therapeut.

Dankjewel Henk voor deze wijsheid die je doorgeeft ik ga deze wijsheid ook verspreiden om iedereen zijn eigen plek en eigen systeem schoon te houden.

Meriam Graat

Praktijk E.G.T. Meriam.