Ten eerste ontzettend bedankt voor je hulp en advies.
Na een week na de huisreiniging voel ik duidelijk dat het huis leeft, maar ook opgeruimd is. We doen dagelijks de merkaba oefening om het opgeruimd te houden.
Ik heb de eerste paar dagen enorme hoofdpijn gehad aan de rechterkant van mijn hoofd, maar zat wel in een gevoel van ‘ ik kan de wereld aan.’ En voel veel minder verdriet en wanhoop, maar ik zit nu toch wel weer regelmatig in de overlevingsstand door de harde geluiden en de onveilige ruzie-achtige sfeer van en tussen de buren om ons heen…of wat wordt er getriggerd in mij. Ik wil heel graag verandering, maar weet nog niet hoe ik het aan moet pakken, bang dat ik weer dezelfde ( woon)situatie aantrek.
Maar op de één of andere manier voel ik me anders, veel meer aanwezig in mijn buik bijvoorbeeld.