16 maart was ik een middag bij een zestal vriendinnen die regelmatig een weekend bij elkaar komen om met een interessant – spiritueel – onderwerp aan de slag te gaan. Deze keer was het georganiseerd door Aleid, deelneemster van de Masterclass die ik geef voor therapeuten. Wat ze zelf geleerd had wilde ze delen met haar vriendinnen.

Dit is wat Aleid en de zes vriendinnen ervaren hebben:
Een middag met Henk is een hele bijzondere belevenis. Niet alleen omdat hij een topper is en een heel fijn mens. Ik heb al veel verschillende ‘spirituele’ opleidingen gevolgd maar Henk heeft me echt weer wat nieuws geleerd. Het kan allemaal heel snel tegenwoordig. Blokkades en pijn lijken normaal lastig te overwinnen maar met zijn manier van werken en met zijn simpele oefeningen zijn pijn en trigger punten snel uit het zicht verdwenen.
Henk luistert naar wat je wilt doen met een groep en kiest daar een programma op uit om mee te werken en te oefenen.

De dakraam techniek, voelen met je lichaam, en Akasha-ervaringen. Vooral de Akasha ervaring heeft veel bij ons losgemaakt. Ik zou het iedereen aanraden.
Het was zo bijzonder Henk. Heel veel dank namens ons allemaal. Iedereen is heel erg blij met de bijzondere ervaring en wat je ons gegeven hebt, dank dank dank vond het geweldig. En ik leer zelf ook steeds meer dat je verandering sneller kunt maken met visualiseren, lichaams-bewustzijn, dakraam etc.
Ook je uitleg over de kosmische veranderingen, heel interessant. Vind het super leuk werk.
Veel dank Henk. Lieve groet Aleid