Ik kijk terug op een heerlijke en inspirerende dag bij de praktijk van Charlotte.
Ik heb erg genoten van jouw “masterclass” en de ‘snelle’ en nuchtere kijk op het energetische werk.
De vergelijking met de buitenwereld waarin technologie in rap tempo toeneemt en dat dit ook de versnelling aan de binnenkant weerspiegelt, heeft me ook echt anders doen kijken. Ik ‘dacht’ veel last te hebben van straling, maar nu ik er anders naar kijk, heb ik er ook meteen minder last van. Heel grappig. Niet “geloven”, maar “weten”. Het weten werkt sneller, overtuigender en sterker dan het geloven. Ik herinner mezelf er nu regelmatig aan en dat werkt echt.

Na de huizenreiniging werd de poes ziek en die is vandaag overleden. Toeval? In ieder geval opmerkelijk.
Ik voel dat we sinds vorige week als gezin meer in balans zijn en dat energieën (emoties vooral) veel minder lang blijven hangen. Er is meer harmonie in huis en ik voel meer liefde stromen. Ik heb de oefening nog niet dagelijks gedaan, maar wel zo af en toe. Het is nog even zoeken naar een vaste routine daarin, zodat ik het niet vergeet.

Dus nogmaals ontzettend bedankt Henk, ik blijf je lekker volgen en vooral ook bewuster de oefening doen!