Ineke Kooij

Ik heb kortgeleden een energetische huisreiniging aangevraagd omdat ik al lange tijd allerlei klachten had/heb die niet verdwijnen met alles wat ik onderneem. Bovendien voelde ik mij na 3 1/2 jaar wonen hier nog steeds niet prettig in mijn huis en vond ik het ook niet fijn om in mijn eigen tuin te zitten.

Mijn klachten zijn/waren o.a. weinig energie/snel moe, voortdurende rugklachten, duizeligheid …
Toen ik met Henk een afspraak had gemaakt voor de huisreiniging werd mijn duizeligheid aanvankelijk ineens erger en ik maakte mij daar zorgen over. Ik heb Henk gebeld en hij ging er meteen iets aan doen. Vanaf dat moment ben ik niet meer duizelig geweest (na 2 1/2 week). Hier ben ik natuurlijk superblij mee!
De reiniging zelf vond ik heel bijzonder! Zelf aardstralen te leren voelen en verwijderen, hoe mooi is dat!

Henk heeft mij ook via akasha begeleid op reis naar vorige levens, dat is een heel bijzondere ervaring, want ik wist helemaal niks van mijn vorige levens.
De dagen erna constateerde ik dat ik rustiger was in mijn lijf, ook mijn hartslag, dat ik mij lichter voelde alsof er echt wel wat was opgeruimd. Ik kan weer wat langer wandelen wat ik graag doe, ik heb weer wat meer energie!
Ik begin het langzaamaan steeds fijner te vinden hier in huis en ik heb ook al een paar keer genoten van in de tuin zitten😊. Kortom ik zit beter in mijn vel.
En elke dag doe ik de Merkabah oefening en als ik die visualiseer dan voel ik hem ook, ik weet zeker dat er goeie dingen zijn gebeurd voor mij en mijn huis tijdens de reiniging en dit zet zich door, soms met ups en downs.

Ik ben hier superblij mee en ik snap dat ik zelf degene/ verantwoordelijke ben voor een blijvend effect van deze reiniging.
Ik vind het echt super dat Henk zich op deze manier met hart en ziel inzet voor iedereen die op zijn pad komt en dat je altijd om zijn hulp mag vragen, volgens mij heeft hij een groot 💖 hart!
Bedankt Henk voor alles wat je voor me hebt gedaan, ook voor de nazorg. Ik voel me dankbaar🙏
Ineke