1,5-2 jaar geleden had ik eens een gratis analyse, een energiecheck laten doen van mijn huis via Henk. Er kwam toen al uit dat het niet heel erg goed was, alleen mijn partner geloofde er allemaal niet zo in dus we hadden het gelaten.
Ondertussen kreeg ik wel de nieuwsbrieven van Henk via de mail, de ene keer las ik ze wel en de andere keer verwijderde ik ze meteen, al die mails elke week pfff haha.
Met mij persoonlijk ging het steeds slechter en na een periode van burn-out, depressie/ptss/angststoornis (geef het beestje maar een naam) heb ik vorig jaar iemand anders laten komen voor het huis te reinigen. Deze persoon werd aangeraden door de energetisch therapeut waar ik onder behandeling was. Na de huisreiniging voelde het wel wat beter maar het huis werd nog steeds niet mijn plek.

Nu ik dit schrijf besef ik hoe veel ik van mijn huisje ben gaan houden nadat ik Henk heb ge-contact.

De eerste man had een koperen spoel in de grond geplaatst die de aardstralingen/wateraders aanpakte, het werkte op dat moment wel (dit heb ik ook echt ervaren), maar het was niet de lange termijn oplossing. Daarbij bleef natuurlijk ook de straling van alle apparaten/telefoons/masten in de buurt etc. nog steeds binnenkomen.

Nadat mijn heftigste periode een stuk rustiger was en ik ontzettend veel healings, ademsessies en innerlijk werk had gedaan, bleven de nieuwsbrieven van Henk komen. Ik begon ze vaker te lezen en raakte geïnteresseerd en nieuwsgierig.

Ik stuurde Henk een bericht en deed opnieuw een gratis energiecheck.
Warempel de energie van het huis was nog steeds ronduit slecht.
Omdat mijn partner er nog steeds niet voor open stond, heb ik stiekem een telefonische afspraak ingepland die ik dan wel zelf zou betalen haha.
Ik voelde echt gelijk een click met Henk, hij liet mij voelen waar er aardstralen waren en hoe je die kon weghalen, ook checkte we de historie van het huis en ervaarde ik de emoties die erbij hoorde.

Ik had snel onder de knie hoe het reinigen werkte en doe het nu dagelijks vanuit mijn slaapkamer. Ik voel alles terug de aarde in stromen en wegtrekken incl. de straling van de aarde en alle elektrische apparaten. Weken gingen er voorbij en ik was steeds meer aan het leren over energiewerk, kundalini reiki, gewone reiki, reiki gold noem het maar op.

Ik voelde telkens geen click met dit soort energiewerk want dat van Henk dat ging toch veel sneller??

Ik appte Henk vorige week of hij het nog eens uit kon leggen hoe het nu eigenlijk werkte, wat is nu de ´theorie´ erachter vroeg ik me af. Een dag later kon ik hem bellen en legde hij alles netjes uit, heel kort heel simpel, geen ellenlange studie/inwijdingen etc.

Toen ik afgelopen weekend aan het wandelen was en er een gevoel van machteloosheid omhoogkwam, haalde ik het gevoel en alle beelden die erbij hoorde omhoog en intuïtief paste ik Henk zijn methode toe. Het zakte zo de grond in, weg uit mijn energie, weg uit mijn gevoel, gewoon helemaal weg. Ik was zo verbaasd dat ik het met al mijn verbazing in een voice-appje naar Henk had ingesproken.

Ik kon het echt niet geloven dat het zo makkelijk kan gaan tegenwoordig. Ik wist dat de energie veranderd was van de aarde maar dit kon mijn mind echt niet voor mogelijk houden.

Henk belde me zowat meteen op om even te bevestigen dat het echt zo makkelijk werkt. Ik ben in ieder geval van plan deze methode ook toe te gaan passen binnen mijn toekomstige werk, laten we samen het licht verspreiden en de wereld een stukje mooier en schoner maken. En nog wel een belangrijk ding, mijn huis is eindelijk na 3,5 jaar mijn thuis geworden.

Ik vlucht niet meer dagelijks naar andere plekken om het huis te ontlopen en ben nu bijna liever thuis dan ergens anders. Heerlijk.

Dank je wel Henk! Je bent echt de nieuwe Steve Jobs onder de energiewerkers haha. Eeuwig dankbaar dat ik jou heb mogen leren kennen, hopelijk houden we contact.