Wil jij ook eens een persoonlijke channeling / zielererding met informatie uit je Hogere Bewustzijnsvelden? Neem dan eens contact opa met Antoinette.

 

 • Antoinette belicht in haar maandelijkse gratis channel en healing sessie precies de thema’s die voor mij op dat moment ook aandacht vragen. De informatie die Antoinette doorgeeft voelt heel zuiver. Het geeft mij inzicht in wat er speelt bij mij persoonlijk, in de wereld en in het collectieve veld om ons heen. Hierdoor voel ik me verbonden met het grotere geheel en bevestigd en gesteund in mijn persoonlijke processen. Ik ben Antoinette en Henk heel dankbaar voor het delen van deze sessies!

 

 • Tjeemig!!! Wat een Channel en Healing Sessie  was dat gisterochtend!!!!
  Kon helemaal mee in de meditatie van Antoinette, had van te voren de Merkaba gevisualiseerd, en ging heel diep. Antoinette begon over de goddelijke vonk, vroeg of ik de mijne mocht gaan voelen, over geen zielenpijn meer hebben, oude  familie trauma’s loslaten, vorige levens begrijpen en doorleven……..

 

 • Hoi Henk en Antoinette,
  Ik heb net meegedaan aan de gratis healing sessie. Het was heerlijk om mee te doen en me aan te sluiten bij het collectief. Tijdens het luisteren naar de channeling voelde ik de energie stromen.
  De channeling leverde vele vragen bij me op, maar ook het gevoel/ bevestiging dat ik op het goede pad zit ( met nog heel veel te leren ?). Erg fijn, heel erg bedankt!De sessie heeft me ook weer herinnerd aan de huis reiniging. Door grote ontwikkeling/ veranderingen die ik nu doormaak en druk mee bezig ben, merk ik dat ik het reinigen van het huis verwaarloosd heb. Toch heb ik niet het gevoel dat de energie in het huis weer verstoord raakt, omdat ik wel veel met energie aan het werk ben. Maar er blijft voor mij een soort schuldgevoel omheen hangen omdat ik iets wat belangrijk is, niet heb gedaan. Henk, kan jij mij aangeven of het huis toch meer aandacht nodig heeft dan ik het nu geef? Is de energie nog ok?Heel erg bedankt voor deze sessie, en ik sluit graag volgende keer weer aan!Met vriendelijke groet
  Carla Grote Beverborg