Wil jij eens een persoonlijke channeling / zielenreading met informatie uit Hogere Bewustzijnsvelden, neem dan contact op met Antoinette

 

 • Hoi Henk (en Antoinette),
  Hoe gaat het met jullie?
  Jullie zijn met mooie dingen bezig 🙂
  Ik ben heel blij dat jullie de 2e zondag van de maand “Channel & Healing” sessies weer doen. Ze lijken me vaak op het lijf geschreven. Heerlijk om bevestiging te krijgen op momenten dat ik het gevoel heb het spoor volledig bijster te zijn en dat dus niet zo blijkt te zijn :))

 

 • Hoi Antoinette,
  Het lukte me niet eerder om met je te resoneren., ik was er misschien nog niet klaar voor.  Of misschien was het nodig om tenminste een páár zielendelen terug te vinden, om te kunnen horen dat deze boodschap bedoeld is voor m’n ziel. Niet voor aardse omhulling. Sinds zondag kan ik m’n diepe onzekerheid toelaten. Niet langer zo tegen strijden. Ik hoef niet persé zeker te zijn over van van alles. Open en nieuwsgierig zijn, is immers de andere kant van de medaille.
  Eindelijk sta ik mezelf toe om zacht te worden. Ik heb dus geen mening over je channeling. Ik vertel alleen maar even in een paar woorden wat hoe de channeling & healing  uitwerkt.
  Dank je.

 

 • Beste Henk en Antoinette! Wat was het weer mooi de healing van afgelopen zondag. Helemaal precies over waar het over gaat op dit moment. Het kwam helemaal bij me binnen, er was veel herkenning in de woorden van Antoinette. Erg helpend omdat ik zelf lang niet altijd helder heb wat er zich in en om mij heen afspeelt en waarom…Dus veel dank hiervoor en voor alle vorige channelings waar ik niet altijd op reageer, maar ik vind ze erg waardevol! ?❤️veel dank!

 

 • Goedemorgen, ik heb de channeling vanmorgen geluisterd, het was heel raak. Ik voel me ongelofelijk onmachtig in mijn eigen situatie, ik kom niet tot handelen of besluit, zou dat dan ook een stuk zijn dat nog geleefd wil worden? Het voelt als zo niet nodig. ? hopelijk gaat de energie snel anders worden.
  Iets in mij zei nu de channeling is te ondervinden, ik moet hem bekijken en luisteren.
Ik loop zo met mijn ziel onder mijn arm, en zie ook anderen worstelen.
De channeling geeft mij rust en vertrouwen, sluit mooi aan op hoe ik mij voel nu.
Dank jullie wel ?

 

 • Dag Antoinette, dag Henk,
  Wat een bijzonder mooie en krachtige healing is dit! Ik ben jullie en de Helpers zo dankbaar hiervoor.
  Heel veel dank en veel liefs, T.

 

 • Beste Henk, Wat heeft Antoinette weer mooi en diep gesproken. Ik voel dat het me goed heeft gedaan. Hartelijk dank, Antoinette. Ik ga dat licht en die goddelijke vonk en die mooi gekozen woorden weer doorgeven aan mijn lieve nicht die morgen een zware operatie moet ondergaan. Zo kan ik de ‘healing’ delen. Ik doe dagelijks de oefeningen en probeer de ‘onverwerkte’ emoties terug te roepen en ze daarna weg te ‘zwaaien’. Het ontneemt me mijn levenslust. Hoe lang kan ik dit volhouden ? Ik hoop dat de channeling van Antoinette mij gaat helpen.
  Een lieve groet aan jullie beiden en een onvergetelijke reis door Egypte!

 

 • Lieve mensen, Wat een mooie channeling van vandaag.( 10 maart 23) Voor mij zo raak! Vaak voel ik mij er soms niet helemaal bij horen, alsof je van een zijlijn kijkt. Ik ben heel gelukkig, lieve kinderen, een nieuwe liefde gevonden…en toch op zoek naar een diepere zingeving. Vaak vraag ik mij af hoe vind ik die, hoe “boor” ik dat aan? Vandaag weer een stukje erbij gevonden denk ik. Het moet nog nawerken en ik hoop mijn zoektocht duidelijker te krijgen. Heel, heel veel dank, Met lieve groeten B.

 

 • Wat een prachtige healing vanochtend, waarvoor dank! Ik was weer in slaap gevallen en voelde een diepe rust! Antoinette is geweldig, het resoneerde enorm. Ik doe weer mee in april! Fijne zondag????? M

 

 • Goedemorgen, ik heb de channeling vanmorgen geluisterd, het was heel raak. Ik voel me ongelofelijk onmachtig in mijn eigen situatie, ik kom niet tot handelen of besluit, zou dat dan ook een stuk zijn dat nog geleefd wil worden? Het voelt als zo niet nodig. ? hopelijk gaat de energie snel anders worden.

 

 • Dankjewel lieve Antoinette, wat een diepgaande healing ❤❤❤

 

 • Iets in mij zei nu de channeling is te ondervinden .
  Ik loop zo met mijn ziel onder mijn arm ,
  En zie ook anderen worstelen.
  De channeling geeft mij rust en vertrouwen, sluit mooi aan op hoe ik mij voel nu.
  Dank jullie wel ?