April 2024

Huisreiniging & MEER, wat is het?

Een Huisreiniging & MEER is veel meer dan een standaard huisreiniging, het is tegelijkertijd een persoonlijke workshop in bewustzijnsgroei. Het is dé nieuwe standaard Huisreiniging voor de huidige tijd.

De energie van je woning is op onbewust niveau een spiegel voor je en stelt je door de Huisreiniging & MEER die we samen doen in staat om een grote stap in bewustzijnsgroei te maken.

Een Huisreiniging & MEER is éénmalig en je leert op simpele wijze de energie van jezelf en de woning blijvend op peil te houden en te verhogen, dus in bewustzijn te groeien. Zelfs om opgedane kennis door te geven. (Medebewoners die er niet bij zijn groeien als vanzelf mee)

De Huisreiniging:

• We transformeren samen het verstoorde energetisch raster van de aarde, het aardmagnetisch veld. Ontstoren de aanwezige wateraders en aardstralen. We herstellen ook het contact met de Schumannresonantie

• We transformeren het oude verstoorde emotioneel geheugen (het karma) van je woning, van jullie zelf en alle voorgaande bewoners en gebeurtenissen.

• We verwijderen samen eventueel aanwezige entiteiten

& MEER: (= de extra’s)

• We activeren samen de wijsheid van het lichaam, het lichaamsbewustzijn

• Ik leer je de activatie en synchronisatie van beide hersenhelften, contact te maken met hogere bewustzijnsvelden

• We gaan terug naar vorige levens uit Akasha in verband met de invloed van vorige levens op je huidige leven. Soms ook naar familietrauma’s en jeugdtrauma’s.

Aan het einde van de sessie geef ik je – als je dat wilt – nog een Ankh-healing

We werken met puur bewustzijn, gebruiken dus geen wierook, heilig hout of apparatuur. Je hoeft ook geen apparatuur aan te schaffen of abonnementen af te sluiten.

De Huisreiniging & MEER biedt aantoonbaar bescherming tegen technische straling.

De Huisreiniging & MEER doe ik altijd samen met de hoofdbewoner. Overige gezinsleden, ook kinderen zijn van harte Welkom

 

Als je balast overboord zet, gaat jouw “luchtballon” omhoog

 

De Huisreiniging & MEER kan zowel op locatie als telefonisch, in binnen- en buitenland

Aansluitend aan de Huisreiniging & MEER krijg je van mij een duidelijke oefening en geef ik onbeperkte nazorg en begeleiding.

De inhoud van de Huisreiniging & MEER geef ik ook in de vorm van een Masterclass aan therapeuten. Ook in lezingen komt het aan de orde.

 

Henk Janssen
Energetisch Huizenreiniger,
Medium, Bewustzijnscoach

Koperslagerstraat 92
6851 CK HUISSEN
0620846130

info@henk-janssen.nl  www.henk-janssen.nl