henk-janssen

henk janssen

"De titel van iemand is van weinig betekenis. Want Het belang van iemands essentie ligt niet in de titel maar in het effect dat iemands boodschap teweeg brengt in het veranderen van bewustzijn en de wegen die bewandelt worden."

Mijn specialiteit is het energetisch reinigen van woningen en bedrijven en het tegelijkertijd geven van een healing.
Sinds 2008 heb ik ca. 800 Huisreinigingen uitgevoerd en meer dan 10.000 gratis energetische gezondheidsmetingen verstuurd. 

Ik ben een kanaal / medium, dat betekent dat ik mij beschikbaar stel om hoogfrequente energieën vanuit hogere dimensies naar de aarde te kanaliseren. Ik activeer bewustzijnsvelden waarop je mee gaat trillen.

Als ik me tijdens mijn werk afstem activeer ik bewustzijnsvelden waarop je gaat meetrillen, worden de frequenties vanuit hogere dimensies zodanig omgebogen zodat deze door andere mensen kunnen worden ontvangen. Hierdoor kan ik mijn werk doen en de hoogst mogelijke reiniging en heling tot stand brengen en tegelijkertijd de frequenties verhogen, het licht te vergroten. Ik zeg wel eens dat ik de veerman ben die je van het Vissen- naar Aquariustijdperk brengt.

Verder kan ik melden dat Ik bij mijn Huisreinigingen geen gebruik van apparaten voor op het stroomnet, geen spoelen, buisjes, koperdraad etc. Hooguit een flesje olie dat op de persoon is afgestemd. Puur bewustzijn dus.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang  "Onderweg naar Meesterschap, de weg die nergens op lijkt" als gratis eBook 

82 KB

  

Fields marked with * are required

 

Wat een client schreef na het lezen / luisteren van het boek:
Ik vind de titel van je boek echt toppy...
Immers willen we altijd grip houden..touwtjes vasthouden..in het "gareel" lopen...volgens schema's werken...gestructureerd zijn ..geagendeerd en ingepland hebben ...een doel voor ogen hebben...het liefst begaande paden bewandelen. .
En dan ontmoet ik iemand die door onbegaande paden, door struikgewas (struikrover)???? banjerd zonder kompas en reisboek lonely planet..en toch zijn weg volgt en ziet waar hij uitkomt ????