henk-janssen

henk janssen

Ik ben lichtwerker die hoogfrequente energiën naar de aarde doorgeeft, healer en coach. Een van mijn specialiteiten is het energetisch reinigen van woningen en bedrijven en het tegelijkertijd geven van een healing. Ook is spirituele coaching onderdeel van mijn werk. 
Sinds 2008 heb ik meer dan 1000 Huisreinigingen uitgevoerd en meer dan 10.000 gratis energetische gezondheidsmetingen verstuurd. 

Als ik me tijdens mijn werk afstem werken er hogere bewustzijnsvelden door me heen waarop je gaat meetrillen. De frequenties worden vanuit hogere dimensies zodanig getransformeerd en omgebogen dat deze door de  mensen kunnen worden ontvangen. Hierdoor kan ik mijn werk doen en de hoogst mogelijke reiniging en heling tot stand brengen en tegelijkertijd de frequenties verhogen, het licht vergroten.

 Ik gebruik 12 verschillende kristallen die energie van de 12 scheppingsstralen van de Elohim vertegenwoordigen. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang  "Onderweg naar Meesterschap, de weg die nergens op lijkt" als gratis eBook 

82 KB

Wat een client schreef na het lezen / luisteren van het boek:

Ik vind de titel van je boek echt toppy...
Immers willen we altijd grip houden..touwtjes vasthouden..in het "gareel" lopen...volgens schema's werken...gestructureerd zijn ..geagendeerd en ingepland hebben ...een doel voor ogen hebben...het liefst begaande paden bewandelen. .
En dan ontmoet ik iemand die door onbegaande paden, door struikgewas (struikrover)???? banjerd zonder kompas en reisboek lonely planet..en toch zijn weg volgt en ziet waar hij uitkomt ????

 

 

Fields marked with * are required