Wat is een Energetische Huisreiniging & MEER?

In iedere woning en de plek waarop deze gebouwd is, zijn alle emoties, gedachtes en frustraties die daar ooit geleefd en ervaren zijn, bewaard in het energieveld/geheugen van de woning. Zelfs de oorspronkelijke bestemming van de plek heeft invloed en moet evt. bijgesteld worden. Ook hangen er emoties die gekoppeld zijn aan (oude) inventaris.

Het is net als bij een harde schijf van een computer waarbij iedere toetsaanslag wordt opgeslagen. Als de schijf vol is met ervaringen moet hij worden opgeruimd.

Bij een energetische huisreiniging wordt door mij, samen met jou, het geheugen/karma van de woning en de plek waar de woning staat schoongemaakt/getransformeerd. In feite is het een workshop waarbij je leert om het zelf op een eenvoudige wijze “schoon” te houden.

Ik gebruik als medium geen apparatuur, salie of wierook maar de energie van hogere bewustzijnsvelden.

Wat kom je tegen bij een energetische huisreiniging & Meer?

bovisDe hoeveelheid energie, de energiewaarde wordt uitgedrukt in BOVISWAARDEN.
Het emotioneel geladen energieveld en aanwezige aardstralen, technische straling en soms een verstoorde krachtplek en portalen maken dat de energie van een woning heel laag en ongezond is. Een lage Boviswaarde is letterlijk ziekmakend, zowel fysiek, mentaal, psychisch en emotioneel. Het put je uit.

Wat kan een traumatische gebeurtenis van een vorige bewoner in je woning met je doen?
Nog niet zo lang geleden was ik in een woning van twee jonge dertigers, beiden hoog gevoelig. Ze woonden er nog niet zo lang en wilden hun droomhuis laten reinigen omdat het toch niet goed voelde. Het was een ouder pand maar mooi opgeknapt.
Uit de meting en rapportage die ze vooraf aangevraagd hadden bleek dat er ook hier inderdaad een extreem verstoorde emotionele energie, maar ook aardstralen en technische straling in de woning voelbaar waren.
Nadat we bij de reiniging eerst de aardstralen gezamenlijk “opgeruimd” hadden zijn we per ruimte aan de slag gegaan met het opruimen van het karma, de aanwezige oude emoties. Dat ging prima tot dat we op de zolder kwamen. De man durfde hier nooit zo goed naar toe omdat het heel slecht voelde. Ook een kennis, een verwarmingsmonteur die ik later “toevallig” sprak had de zware energie gevoeld toen hij in het huis aan het werk was geweest en had hen aangeraden een huisreiniging te doen. Zo kwamen ze uiteindelijk via Google bij mij.

Uiteindelijk zijn we toch samen naar de zolder gegaan en toen we aan het werk waren met het opruimen reageerde zowel het lichaam van de man en in mindere mate ook dat van de vrouw. Het leek alsof de man een strop om zijn nek had. Het zag er niet alleen zo uit, zo voelde het voor hem ook. Uiteindelijk hebben we het hele huis “pico bello” achtergelaten incl. een oefening om de energie dagelijks op peil te houden en zelfs te verhogen.
Weken later spreek ik “toevallig” iemand (toeval bestaat niet hè) die mij kon vertellen wat er ooit in die woning gebeurd is. Een vorige bewoonster had zich daar na een traumatisch leven op zolder met een touw van het leven beroofd.
De moraal van het verhaal: oude emotionele gebeurtenissen resoneren, vooral met gevoelige mensen. Emotionele gebeurtenissen zijn voor mij “data, frequenties met een lading “. Wat we met z’n allen doen is in feite het wissen van oude “data”, verhalen met een lading en frequentie.

Speciaal nog even aandacht voor liefhebbers van paarden.
Regelmatig kom ik bij maneges en kom dan zowel in de woning als in de boxen aardstralen tegen terwijl het paard geen kant op kan. Of de aardstraal loopt door de voervoorraad. In alle gevallen slecht voor de gezondheid van het paard. Ook in paardenstallen en andere dierenverblijven zitten aardstralen.

Waarom is een Energetische Huisreiniging & MEER belangrijk?
Een energetische vervuilde woning heeft een laag trillende donkere, laag trillende energie en heeft vroeg of laat effect op de gezondheid van de bewoners. Mensen worden steeds gevoeliger en er zijn steeds meer HSP’ers. Mensen leven vaak al jaren in zo’n woning, worden ziek en komen er dan opeens achter dat de energie van de woning niet goed voelt.

Waaraan merk je dat een Energetische Huisreiniging & MEER noodzakelijk is
Als de bewoners zich niet fijn of zelfs ongelukkig voelen in hun woning. Vaak hebben ze geen of weinig energie, ze zijn lusteloos en komen tot niets. Kinderen slapen slecht. Lees 101 REDENEN * waarom een huisreiniging belangrijk is.

Hoe werkt een energetische huisreiniging?
Eerst maak ik vooraf op afstand een gratis analyse van de energetische waarde en Boviswaarde. In de daaropvolgende gratis analyse staat welke energetische blokkades en verstoringen er zijn. Tevens krijg je een vrijblijvende offerte. Indien je een energetische huisreiniging wenst dan kan dat bij je thuis. Ook kan het online. De klant kiest zelf waar zijn voorkeur naar uit gaat.

GRATIS ANALYSE VAN DE BOVISWAARDE
Wil jij weten hoe de energetische gezondheid van je woning is, of er aardstralen zijn of dat er traumatische gebeurtenissen hebben plaatsgevonden?

WETEN WAT DE BOVISWAARDE IS?
Vraag dan een gratis analyse aan waarbij ik de energetische gezondheid van zowel je woning als jezelf meet.

 

(Ook kan ik een inschatting maken van de balans in de vier gebieden zoals in de afbeelding hieronder)

Wat is het resultaat van een Energetische Huisreiniging & MEER?

boek_4_sidesAls mens hebben we vier niveaus. Zie afbeelding hiernaast. De kunst van het leven is om ze alle vier zoveel mogelijk met elkaar in balans te brengen. Alle in de gratis aan te vragen analyse genoemde energetische verstoringen, zowel de emotionele blokkades in het geheugen van de woning, de aardstralen, de technische straling en de energie van een eventueel verstoorde krachtplek hebben invloed op alle links afgebeelde niveaus.

Het goede nieuws is dat een energetische huisreiniging een grote bijdrage levert om ze – ieder in zijn eigen tempo – in balans te brengen. Kijk maar eens naar de

Zowel in de woning als bij jezelf wordt de de oude energie getransformeerd en op veel hoger niveau gebracht. Het huis voelt daardoor veel lichter en ontspannen aan. Het is rustiger en stiller, het heeft een veel hoger energieniveau, er is frisheid en helderheid. De energetische huisreiniging brengt je daardoor in contact met je diepste wensen, creativiteit en inspiratie.

Verder:

  • Minder stress en meer rust.
  • Beter aangesloten op de Schumannfrequentie
  • Het zelf herstellend vermogen wordt geactiveerd.
  • Cellen worden geactiveerd en ook het DNA wordt gerestaureerd.
  • De linker en rechterhersenhelft verbonden worden
  • Eventueel aanwezige entiteiten verdwijnen
  • Blokkades en blinde vlekken in jezelf lossen op en bieden nieuwe inzichten en mogelijkheden.
  • Je kernkwaliteiten komen tevoorschijn

Wat gebeurt er na de energetische huisreiniging?
Ik leer je aan de hand van een oefening hoe je op een eenvoudige wijze de energie van je woning en jezelf op peil kunt houden zelfs kan verhogen. Als nazorg geef ik je soswieso een half jaar nazorg garantie en kun je altijd bellen, appen of mailen. Henk: 06 208 46 130

 

————————————————

Waar werk ik overal?

huisreiniging-nederlandIk werk in heel Nederland en België en soms ook in Duitsland.

Limburg, Noord Brabant, Zeeland, Gelderland, Overijssel, Friesland, Denthe, Groningen, Zuid Holland, Noord Holland, Utrecht, Flevoland

Online kan kan ik wereldwijd huisreinigingen doen mits men Nederlands, Engels of Duits spreekt. Links staat een overzicht van alle reinigingen tot op heden. Blauw zijn krachtplekken.

 

“Ik ben me ervan bewust dat ik help het Aardegrid te herstellen en te activeren,
Tevens het herstel van de Leylijnen en activatie van het Drakengrid”