energetische-huisreiniging-henk-jansen

Bemmel 2

In het verleden heb ik veel reizen gemaakt en me o.a. verdiept in het Boeddhisme, de cultuur van het oude Egypte en het Sjamanisme van o.a. de Maya's. Hier heb ik contact gemaakt met hun cultuur en de helende energiën. Verder heb ik - zoals ik nu weet - niet toevallig veel belanstelling voor Atlantis. Ik noem mij energetisch therapeut en healer. Een van mijn specialiteiten is het energetisch reinigen van woningen en bedrijven. Tegenwoordig geef ik ook krachtige Ankh-healingen. Dat ik anders ben, heb ik ontdekt na heftige crises in 1998 en 2020.

Met mijn gave ben ik in staat om emotionele blokkades bij mensen en gebouwen op te ruimen en te transformeren. Aardstralen en wateraders kan ik met mijn bewustzijn afschermen zodat je er geen last meer van hebt. Er gebeurd de laatste tijd zoveel tijdens het werk, vaak veel vorige levens en andere mooie gebeurtenissen. Het werk is zo indrukwekkend en transformerend dat ik steeds vaker te horen krijg een magiër te zijn. Ik zie het als een eretitel.

Sinds 2008 heb ik meer dan 1000 Huisreinigingen uitgevoerd en meer dan 10.000 gratis energetische gezondheidsmetingen (analyses) verstuurd. Een huisreiniging is éénmalig en ik leer je de energie op een simpele manier op peil te houden Er is altijd nazorg.

 

 Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief ontvang je gratis mijn E-boek  "Onderweg naar Meesterschap, de weg die nergens op lijkt" 

82 KB

Wat een client schreef na het lezen / luisteren van het boek:

Ik vind de titel van je boek echt toppy...
Immers willen we altijd grip houden..touwtjes vasthouden..in het "gareel" lopen...volgens schema's werken...gestructureerd zijn ..geagendeerd en ingepland hebben ...een doel voor ogen hebben...het liefst begaande paden bewandelen. .
En dan ontmoet ik iemand die door onbegaande paden, door struikgewas (struikrover)???? banjerd zonder kompas en reisboek lonely planet..en toch zijn weg volgt en ziet waar hij uitkomt ????

 

 

Fields marked with * are required