henk-janssen-huisreiniging

Bemmel 2

Vanaf 2006 heb ik meerdere reizen gemaakt o.a. naar de Himalaya en kennisgemaakt met het Boeddhisme, daarna de cultuur van het oude Egypte en in Zuid Amerika het Sjamanisme van o.a. de Maya's. Op die plekken heb ik contact gemaakt met hun cultuur en de helende energieën. Verder heb ik - zoals ik nu weet - niet toevallig belangstelling voor Atlantis. Onbewust heeft me dat gevormd.
 
Ik noem mij energetisch therapeut en healer. Een van mijn specialiteiten is het energetisch reinigen van woningen en bedrijven. Dat ik anders ben, heb ik ontdekt na heftige crises in 1998 en 2020. Achteraf waren dit existentiële crisissen waarbij ik heel diep ben gegaan en heel oude stukken opgeruimd wilden worden. Zo heb ik gewerkt aan mijn voorouderlijn, mijn vorige levens en een alleengeboren tweeling stuk.
 
Dat ik anders ben ontdekte ik na heftige crisissen in 1998 en 2020. Ik paste niet meer in de oude wereld. Achteraf waren dit existentiële crisissen waarbij ik heel diep ben gegaan en er in mij heel oude stukken opgeruimd wilden worden. Zo heb ik o.a. gewerkt aan mijn voorouderlijn, mijn vorige levens en een alleen geboren tweeling stuk.
 


 
Door het opruimen van “oude shit”, oude emotionele stukken is mijn oorspronkelijke gave steeds meer zichtbaar geworden. Daardoor ben ik in staat om o.a. emotionele blokkades bij mensen en gebouwen op te ruimen en te transformeren. Ook aardstralen, technische straling en tegenwoordig ook portalen kan ik met mijn bewustzijn transformeren zodat je er geen last meer van hebt. 
Mijn passie is om mensen bewust(er) te maken van zichzelf en de energie van de plek waar ze wonen. Ik breng je in contact met wie je daadwerkelijk bent, met je ware talenten, met je oorspronkelijke blauwdruk. 
Mijn passie is om mensen bewust(er) te maken van zichzelf en de energie van de plek waar ze wonen. Ik breng je ook in contact met wie je daadwerkelijk bent, met je ware talenten, met je  oorspronkelijke blauwdruk. 
 
De energie op aarde is exponentieel aan het veranderen en dat voelen de meesten van jullie ook. Er gebeurd in mijn eigen werk de laatste tijd (vanaf eind 2022) zoveel meer dat ook ik iedere keer weer verbaasd ben.
Zo kom ik met grote regelmaat bij het werken aan de portalen vorige levens en andere mooie gebeurtenissen tegen.

In 2014 schreef ik een boek over mijn leven dan dan toe: "ONDERWEG NAAR MEESTERSCHAP, DE WEG DIE NERGENS OP LIJKT"

Mijn werkzaamheden zijn daarna dusdanig geëvalueerd dat ik in maart 2023 wel eens wilde weten wat ik nu eigenlijk doe en wat de effecten van mijn werk zijn. Daarom heb ik ANTOINETTE DETTINGMEIJER van praktijk "je Bron" gevraagd een channeling voor mij toe doen. (Iets wat ik zowel t.b.v. van mijn eerste boek en ook de laatste jaren  regelmatig had gedaan) Deze keer had ik van te voren weer een aantal specifieke vragen die volledig beantwoord zijn en waardoor ik me steeds meer bewust wordt van wat er nu met de wereld aan de hand is, wie ik ben en wat ik doe. Het werk is zo indrukwekkend en transformerend dat ik steeds vaker te horen krijg een magiër te zijn. Ik zie het als een eretitel.

 
"Waar niets mag mislukken, geen fouten mogen worden gemaakt, kan niets vernieuwen"
En ja, met de ogen van destijds heb ik veel fouten gemaakt, nu ben ik er blij mee"
 
Ben je nieuwsgierig geworden en wil je de laatste ontwikkelingen en de inhoud van de channeling lezen, lees dan de belangrijkste of meest van toepassing zijnde passsages.
 
De allerbelangrijkste vraag is wat gebeurd er op het moment dat tijdens een reiniging al deze beelden, herinneringen, gevoelens, gedachtes naar boven komen? 

En zijn dit daadwerkelijk de vorige levens van degenen die dit ervaren. Zijn er ook andere dingen die hierin een rol spelen? Het allereerste wat we hierover willen zeggen is dat er zoals je heel goed weet, wel degelijk heel veel gebeurd. Je opent op dat moment portalen waardoor het mogelijk wordt dat oude opgeslagen informatie verdwijnt. Oftewel bevrijd wordt, aan het licht komt.
 
 
lees meer button

------------------------

Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief ontvang je gratis mijn E-boek  "Onderweg naar Meesterschap, de weg die nergens op lijkt" 

DOWNLOAD GRATIS LUISTERBOEK

82 KB

Wat een client schreef na het lezen / luisteren van het boek:

Ik vind de titel van je boek echt toppy...
Immers willen we altijd grip houden..touwtjes vasthouden..in het "gareel" lopen...volgens schema's werken...gestructureerd zijn ..geagendeerd en ingepland hebben ...een doel voor ogen hebben...het liefst begaande paden bewandelen. .
En dan ontmoet ik iemand die door onbegaande paden, door struikgewas (struikrover)???? banjerd zonder kompas en reisboek lonely planet..en toch zijn weg volgt en ziet waar hij uitkomt ????

 

 

Fields marked with * are required