henk-janssen

Spirituele coaching met ondersteuning van channeling 4 maart 2020

M. is een vrouw met een eigen sjamanistische massage praktijk. De volledige naam vermelden we niet maar is bij ons bekend. We zijn met elkaar in contact gekomen omdat ze via via hoorde dat Henk mogelijk iets voor haar kon betekenen. Na een eerste telefonische contact is er al veel in beweging gezet. Henk heeft bij haar op afstand een Huisreiniging gedaan en in het kader van nazorg haar meerdere malen telefonisch en via WhatsApp begeleid. 

Omdat veel van de aan de orde gekomen thema’s universeel zijn wilde M. graag dat wij de informatie delen.

Uiteindelijk wilde ze nog verder groeien en voelde ze de behoefte om een spirituele coaching-sessie (voor ondernemers) te doen. Bij deze vorm van coaching bundelen Antoinette en Henk hun energieën. 

Na een voorgesprek waarin de vragen en thema’s die spelen aan de orde komen, stemt Antoinette zich af op de hogere bewustzijnsvelden, de Spirit zoals het hier genoemd wordt. De boodschappen, die we ook opnemen,  komen vervolgens “als vanzelf” door. Tegen het einde van het doorgeven van de boodschappen bestaat de mogelijkheid om aanvullende vragen te stellen, iets hetgeen je in onderstaande compleet uitgewerkte channeling kunt terugvinden.

Antoinette is medium en daarnaast ook psycholoog en therapeut. Henk is energetisch medium en healer. We werken over het algemeen apart in onze eigen praktijk, voor deze vorm van spirituele coaching met channeling werken we nauw samen.

Channeling 4 maart 2020

Wat een Dankbaarheid voelen wij dat je de stap gezet hebt, om je volledig te wijden aan dat wat Spirit wil. 

En zeker zijn we ons bewust dat je dat niet op dit moment ervaart in je leven en waar je tegenaan loopt. En dat je niet op onze dankbaarheid zit te wachten toch op gerichte hulp, toch voor we daar op in gaan willen we je onze dankbaarheid uiten. 

Want je hebt een keuze gemaakt, je hebt een keuze gemaakt, waarin je hebt gezegd, ik ben bereid om offers te maken, ik ben bereid om mijn belang weg te schuiven en ondergeschikt te maken aan het belang van het grote geheel. 

Read more ...

24 maart 2020

Een Huisreiniging en spirituele coaching is heel veel meer dan je kunt verwachten. Het kan het begin van een nieuw leven zijn.

De kracht van emoties.

Peter - een zeer deskundig chirurg - is inmiddels een goede vriend die ik in 2009 via een huisreiniging heb leren kennen. Destijds zat hij in zak en as na een echtscheiding die hem emotioneel gesloopt had.  Bij zijn vertrek moest hij in de economische crisis van die tijd niet alleen op stel en sprong plek vinden voor zichzelf maar ook voor 4 Friese paarden: het werd een zwaar onderkomen boerderij met gelukkig wel voldoende ruimte voor de dieren.

Dat was wel even wennen: elke avond alleen thuiskomen in een stil huis, om de 2 weken met 2 jonge meisjes een weekend lang een thuis maken in een oud, koud huis en doen of dat normaal is.

De paarden waren er wel maar ze waren er ook niet. In de stal maar ook in het huis hing een aparte sfeer. Was dit het bekende verwaarloosde huis van een boer die het al jaren net niet meer kan volhouden of was er toch meer aan de hand? 

Daar kwam nog bij dat je in de emotionele rollercoaster van een echtscheiding voortdurend aan jezelf twijfelt en zoekt naar antwoorden

Op de een of andere manier dook op internet de term huisreiniging op: was dat misschien iets? Huis laten meten? Als je na de middelbare school, de universiteit en een nuchtere chirurgenopleiding de hele dag zieke mensen ziet die na een operatie geweldig opknappen wat moet je dan met een energiemeting? Dat is toch een stokje dat beweegt of een rare pendel?? 

Toch de stoute schoenen aangetrokken en Henk gebeld voor een huisreiniging en wat bleek dat nodig!! 

Read more ...

Sinds een paar jaar maken we gebruik van de mogelijkheid om een bedrijfscoaching met channeling te doen bij Antoinette en Henk. We doen dit eens per twee of drie maanden. De reden hiervoor is het verkrijgen van duidelijkheid over waar we staan en hoe we verder kunnen. 

Het runnen van een bedrijf is een uitdaging en helemaal als je ook nog eens samen werkt met je partner. De unieke uitdagingen die dit met zich meebrengt zijn niet zo eenvoudig. Soms is het dan ook fijn om een derde stem te hebben om beslissingen te verifiëren. Die derde stem, in de vorm van een klankbord, zorgt ervoor dat we zuiverder kunnen opereren. We kunnen onze beslissingen toetsen aan een onafhankelijke stem. 

Ondanks dat we zelf spiritueel werk doen missen wij ook wel eens wat. Door de channelings worden we gewezen op onze eigen hiaten en krijgen we ook inzicht in onze reikwijdte. Naast dat dit ons bedrijfsmatig helpt om zeer succesvol te zijn hebben we hier ook privé veel profijt van. 

Wij kunnen het ieder bedrijf aanraden om periodiek een bedrijfs-coaching te doen. Op dit manier ben je echt bewust aan het ondernemen.

Agnetha en Martijn
Blue Kachina - Opleidingscentrum en praktijk voor sjamanisme
https://www.bluekachina.nl

Een stukje voorgeschiedenis

Ergens in de 2011 hebben Henk Janssen en ik (Martijn) elkaar ontmoet. Henk woonde toen in Loenen en in ruil voor een huisreiniging zou ik een nieuwe website voor hem gaan bouwen. Uiteindelijk bleek er ook onderhoud voor de website nodig en was het voor mij tijd om een eigen bedrijf te beginnen. Met knikkende knieën heb ik me toen ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Henk vond het vooral prachtig om mij uit mijn comfortzone te halen. Want dat is iets dat hij graag doet. Lees het volledige verhaal via onderstaande link.

https://www.bluekachina.nl/huisreiniging-met-antoinette-en-henk/

Mijn ervaring met de huisreiniging van Henk Janssen begon bij een eerste telefonisch contact enerzijds om kennis met elkaar te maken en anderzijds om de situatie in kaart te brengen. 

Ik was benieuwd hoe mijn huis ervoor stond energetisch, omdat ik me voornam om langere tijd op die plek te wonen. Het was een warm en emotioneel gesprek wat al het nodige in gang zette tot de werkelijke ontmoeting. Ik merkte op in de tussenliggende tijd dat er bij mij vooral fysiek veel aan het gebeuren was en keek erg uit naar de ontmoeting. 

Toen het moment van de huisreiniging daar was, was dat een grote opluchting meteen al, omdat Antoinette ook mee was gekomen. We raakten onder het genot van een drankje aan de praat over het huis, mijn leven en ervaringen sinds dat eerste gesprek. Ik mocht kiezen welke ruimte in het huis eerst gedaan zou worden, en zo ging dit verder tot we alle ruimtes hadden gedaan. Henk maakte eerst contact, vervolgens met mij, bood steun en rugdekking tijdens de reiniging. 

Read more ...