henk-janssen

28 maart 2019

Ik had gekozen voor, een afstandsreiniging van mijn woning. Dit omdat ik veel disbalans ervoer in mijn leven, op alle gebieden.
Ik had eerst de gratis meting aangevraagd en ik voelde toen al een positieve verandering. Na een prettig en kordaat gesprek met Henk ging ik het eerst even laten landen voor mezelf. Ik ging op onderzoek uit en vond op de website van Henk dat er ook een mogelijkheid is om een reiniging op afstand te doen. Persoonlijk leek mij dat een mooie oplossing.
Nadat we gebeld hadden zei Henk dat ik foto's van alle ruimtes van het huis en van mezelf moest opsturen. Dit was nodig zodat Henk op een afstand zich kon afstemmen op de ruimtes en op mij.

De volgende dag belde Henk mij zoals afgesproken voor de huisreiniging, hij vroeg eerst aan mij wat voor heftige ervaringen ik heb gehad in mijn leven. En ik kon dit rustig vertellen. Daarna begon Henk met de huisreiniging. Aan de hand van de foto's gingen we door het huis. We begonnen in de keuken. Henk zei ga maar rustig ergens zitten, en laat maar gebeuren wat er mag gebeuren.
Vrij vlug begon mijn keel chakra op te spelen en dat bleef de hele reiniging door gaan. Bij de trap werd ik emotioneel. Dat klopt want daar is er met mij in dit leven iets heftigs gebeurt. Ik voelde het vrij vlug rustig worden in de energie. Eerst voelde het nog wat onwennig maar al vrij vlug ging de behandeling van Henk vloeiend, en ik kon duidelijk voelen wanneer de ruimte weer schoon was. 
Ik begreep dat Henk bij elke ruimte afzonderlijk een andere kristal gebruikte om de energie weer op gang te brengen. Boven was er een kamer waar ik heel misselijk werd en voelde voor mij heel heftig. Terwijl ik zelf in andere ruimtes niet zoveel kon voelen. Grappig vond ik dat het verschil aan energie per ruimte zo anders voelde.
Bij mij zelf gebeurde er veel in de energie tijdens de reiniging, ik moest veel boeren en ook mijn keelchakra maakte overuren. Bij sommige delen in het huis werd ik misselijk.
Ik vind het bijzonder dat Henk op een afstand zo krachtig de energie kan veranderen in het huis. Wat ik ook heel prettig vond bij de afsluiting dat Henk zei en nu gaan we de diverse behandelde ruimtes van het huis met elkaar verbinden en alle verloren zielendelen van mij weer terug halen. Daarbij werd ik ook weer emotioneel omdat dit mij raakte.
Wat ik prettig vind is dat Henk gewoon duidelijk en krachtig is in de communicatie. Het voelde als een turbomotor, zo krachtig is de energie. Wat ik mooi vind is dat het werk van Henk niet te zien is maar wel heel duidelijk nu voelbaar is in huis. 
De energetische huisreiniging is nog maar kort geleden ik ben nu heel moe. Persoonlijk vind ik het ook heel prettig dat er nog nazorg is, dit omdat er nog wel dingen boven komen.
Kortom ik ben heel dankbaar dat ik uit eindelijk de stap heb mogen nemen om door Henk mijn huis maar ook mezelf weer te resetten.

S. uit Diemen