henk-janssen

Hallo, ik wil dit, een jaar na de reiniging op afstand, met jullie wil delen.
Na onze eerdere huisreinigingssessie die jullie op afstand uitgevoerd hebben, heb ik van jullie de grondingsoefening ontvangen. Deze doen we regelmatig. Soms een tijdje niet en dan merken we, net alsof je het huis echt een tijd niet gereinigd hebt, dat we nodig weer die oefening moeten doen voor het frisse, rustige en opgeruimde gevoel, van binnen en in het huis zelf.

Maar er is meer.  Zoals jullie misschien nog weten hebben we een paar dochters en voor het slapen gaan willen ze geen gewoon voorleesboek maar meditatie oefeningen doen. Zij zijn drie en 5 jaar oud nu. Je zou denken dat ze te jong zijn om de huisreiniging te doen, maar om de een of andere reden (wederom begrijpen komt wellicht later of niet) is deze huisreiniging inmiddels al meer dan een jaar hun favoriet en deze moet als laatste voor gelezen worden.
Heel hard, zodat ze het vanuit hun bed in alle kamers kunnen horen en meedoen. We hebben voorleesboeken te over, maar dit is het beste verhaal.
Hoe onrustiger (en langer geleden) hoe meer we allemaal ons best doen. Wij en de kinderen doen het dan met z'n allen als laatste ritueel voordat de kinderen gaan slapen.
En het werkt goed. Mooi he.

Liefs en groeten aan jullie beiden
van ons allemaal

Ellen