henk-janssen

Huisreiniging op afstand van een woning en zijn bewoners.


Hallo Henk,allereerst wil ik je bedanken voor wat je voor mij hebt gedaan.
 Het heeft nogal lang geduurd voordat ik wat van me heb laten horen over mijn ervaring die ik had op de dag dat je - op afstand – met de energie van mijn huis en mij bezig was.
 


Deze bewuste ochtend was ik van 10 tot 11 uur ’s morgens bij een mevrouw van 95 jaar en tijdens dit bezoek kon ik opeens vol liefde bij haar aanwezig zijn. Ik vond dat erg bijzonder en dat ging daarom ook niet aan mij voorbij.
 Toen ik later boodschappen aan het doen was en met mijn fiets aan de hand liep keken mensen die mij passeerden op een manier naar mij die mij echt opviel en vroeg mij af waaraan ik dat te danken had?


Achteraf gezien is dat toch wel heel bijzonder omdat jij, zoals een dag later bleek, net op dat moment vanuit jouw praktijk met mijn energie bezig bent geweest.


’s Avonds was het voor het eerst rustig in mijn slaapkamer en dat is iets wat ik mij niet kan herinneren. Ook niet of het in mijn verleden
ooit wel eens rustig is geweest in mijn slaapkamer. Het was er eigenlijk altijd onveilig. Ook hoorde ik altijd een gesis en hoge tonen in mijn
hoofd en het viel mij dat ook dat stukken rustiger was geworden.


Verder vind ik de visualisatie die je me stuurde erg bijzonder en lees deze daarom ook dagelijks door.
 


Karin Janssen, Amsterdam


gratis-energetischemeting-aanvragen