henk-janssen

Ik heb Henk gevraagd om een huisreiniging omdat sommige plekjes in het huis niet als een thuis voelde! Er hing een rare vervelende sfeer, deze was ook voelbaar voor m'n kind. 

Ik koos voor een reiniging op afstand wat een mooie ervaring was dit zeg! Het voelt fijn in huis! Maar vooral ik ervaar veel rust in mijn lijf! Ik ben helemaal zen.
Ik heb een mooie fijne oefening mee gekregen om de energie in huis te laten stromen. Henk nogmaals heel erg bedankt. Ik gun deze ervaring iedereen.

28 maart 2019

Ik had gekozen voor, een afstandsreiniging van mijn woning. Dit omdat ik veel disbalans ervoer in mijn leven, op alle gebieden.
Ik had eerst de gratis meting aangevraagd en ik voelde toen al een positieve verandering. Na een prettig en kordaat gesprek met Henk ging ik het eerst even laten landen voor mezelf. Ik ging op onderzoek uit en vond op de website van Henk dat er ook een mogelijkheid is om een reiniging op afstand te doen. Persoonlijk leek mij dat een mooie oplossing.
Nadat we gebeld hadden zei Henk dat ik foto's van alle ruimtes van het huis en van mezelf moest opsturen. Dit was nodig zodat Henk op een afstand zich kon afstemmen op de ruimtes en op mij.

De volgende dag belde Henk mij zoals afgesproken voor de huisreiniging, hij vroeg eerst aan mij wat voor heftige ervaringen ik heb gehad in mijn leven. En ik kon dit rustig vertellen. Daarna begon Henk met de huisreiniging. Aan de hand van de foto's gingen we door het huis. We begonnen in de keuken. Henk zei ga maar rustig ergens zitten, en laat maar gebeuren wat er mag gebeuren.
Vrij vlug begon mijn keel chakra op te spelen en dat bleef de hele reiniging door gaan. Bij de trap werd ik emotioneel. Dat klopt want daar is er met mij in dit leven iets heftigs gebeurt. Ik voelde het vrij vlug rustig worden in de energie. Eerst voelde het nog wat onwennig maar al vrij vlug ging de behandeling van Henk vloeiend, en ik kon duidelijk voelen wanneer de ruimte weer schoon was. 
Ik begreep dat Henk bij elke ruimte afzonderlijk een andere kristal gebruikte om de energie weer op gang te brengen. Boven was er een kamer waar ik heel misselijk werd en voelde voor mij heel heftig. Terwijl ik zelf in andere ruimtes niet zoveel kon voelen. Grappig vond ik dat het verschil aan energie per ruimte zo anders voelde.
Bij mij zelf gebeurde er veel in de energie tijdens de reiniging, ik moest veel boeren en ook mijn keelchakra maakte overuren. Bij sommige delen in het huis werd ik misselijk.
Ik vind het bijzonder dat Henk op een afstand zo krachtig de energie kan veranderen in het huis. Wat ik ook heel prettig vond bij de afsluiting dat Henk zei en nu gaan we de diverse behandelde ruimtes van het huis met elkaar verbinden en alle verloren zielendelen van mij weer terug halen. Daarbij werd ik ook weer emotioneel omdat dit mij raakte.
Wat ik prettig vind is dat Henk gewoon duidelijk en krachtig is in de communicatie. Het voelde als een turbomotor, zo krachtig is de energie. Wat ik mooi vind is dat het werk van Henk niet te zien is maar wel heel duidelijk nu voelbaar is in huis. 
De energetische huisreiniging is nog maar kort geleden ik ben nu heel moe. Persoonlijk vind ik het ook heel prettig dat er nog nazorg is, dit omdat er nog wel dingen boven komen.
Kortom ik ben heel dankbaar dat ik uit eindelijk de stap heb mogen nemen om door Henk mijn huis maar ook mezelf weer te resetten.

S. uit Diemen

Hallo, ik wil dit, een jaar na de reiniging op afstand, met jullie wil delen.
Na onze eerdere huisreinigingssessie die jullie op afstand uitgevoerd hebben, heb ik van jullie de grondingsoefening ontvangen. Deze doen we regelmatig. Soms een tijdje niet en dan merken we, net alsof je het huis echt een tijd niet gereinigd hebt, dat we nodig weer die oefening moeten doen voor het frisse, rustige en opgeruimde gevoel, van binnen en in het huis zelf.

Read more ...

Sorrento (It) 30 maart 2019

 De huisreiniging van Henk is alweer 10 jaar geleden maar ik herinner het me als de dag van gisteren. Ik zat in een tijd die ik achteraf gezien als depressief omschrijf. Ik kreeg bezoek vanuit Nederland van een vriendin die me vertelde dat zij een huisreiniging had laten doen door Henk. Zij had daar baat bij gehad en ze vertelde me dat Henk dit ook op afstand deed. Ach eigenlijk wist ik niet zo goed wat ik me daar allemaal bij moest voorstellen. Maar ik had het gevoel dat ik iets moest doen, en wist niet zo goed wat, maar had een groot vertrouwen in mijn vriendin en dus onder het motto baat het niet dan schaadt het niet een mail gestuurd voor een gratis energiemeting zowel van mijn woning als van onze winkel. De resultaten waren vrij ongunstig en vandaar een huisreiniging op afstand aangevraagd. Nou dat heb ik geweten! Ik heb (achteraf) precies het moment gevoeld waarop Henk de huisreiniging heeft uitgevoerd. Het was alsof iemand de stop van een bad vol met pikzwart badwater eruit getrokken had. En die dag en nacht zag ik alle oplossingen voor al die zware problemen die ik op mijn schouders voelde en die mij tot de depressie hadden gebracht. Natuurlijk werkt het niet helemaal zo makkelijk want ik moest het een en ander leren om mijn energie hoog te houden en mijn emotionele huishouding geregeld schoon te maken/houden. En ook in dat proces heb ik in al die jaren een fantastische steun aan Henk.

Dankbaar dat Henk toentertijd op mijn pad terecht gekomen is.

Huisreiniging op afstand van een woning en zijn bewoners.


Hallo Henk,allereerst wil ik je bedanken voor wat je voor mij hebt gedaan.
 Het heeft nogal lang geduurd voordat ik wat van me heb laten horen over mijn ervaring die ik had op de dag dat je - op afstand – met de energie van mijn huis en mij bezig was.
 


Deze bewuste ochtend was ik van 10 tot 11 uur ’s morgens bij een mevrouw van 95 jaar en tijdens dit bezoek kon ik opeens vol liefde bij haar aanwezig zijn. Ik vond dat erg bijzonder en dat ging daarom ook niet aan mij voorbij.
 Toen ik later boodschappen aan het doen was en met mijn fiets aan de hand liep keken mensen die mij passeerden op een manier naar mij die mij echt opviel en vroeg mij af waaraan ik dat te danken had?


Read more ...