henk-janssen

Beste Henk,
 
Nog even zoals beloofd mijn bevinding omtrent de energetisch huisreiniging door jou.

Allereerst vond ik het schriftelijk contact warm en ook zakelijk. Je krijgt waar je om vraagt en de informatie komt snel! Ik had aanvankelijk wat moeite met de prijs en dat was de reden dat ik ook gekozen heb door de reiniging door alleen één persoon en dat werd jij dus, Henk.
 

De start van de huisreiniging

Bij aankomst was direct al een energetische verbinding tussen ons merkbaar en begon ik enthousiast te vertellen wat ik allemaal doe. Na informatie uitgewisseld te hebben konden we starten met de huisreinigingreiniging.

De manier van uitleg en het al gevormde volledig vertrouwen leverde een zeer interessant dag op waarbij ik heel veel healing heb mogen ontvangen.
Toen je klaar was met je werkzaamheden en ik weer alleen in huis was voelde ik duidelijk een andere energie in mijn huis en ook in mijzelf. De piek in energie is nu – een paar maanden later – wel gewoon geworden, ;-).
Ik gebruik nog dagelijks de meditatie om mijn huisenergie op orde te houden en ben zeer blij dat ik je (jullie) ben tegengekomen en heb toegelaten in mijn wereld!
Uit dank. Veel Liefde en Licht. Robert van K.

Bedankt voor de huisreiniging