henk-janssen


Eerst de uitwerking van de huisreiniging laten indalen.

Ik heb even alles laten bezinken voordat ik een reactie geef, even voelen.
 
Ook ik vond het een mooie intensieve opruim-sessie. Mijn dochter heeft er niet zoveel over gezegd maar ik merk dat ze meer rust-berusting heeft gekregen en haar punten van de proefwerkweek zijn schitterend. Mooi dit keer was dat ze niet in paniek is geraakt en rustig heeft geleerd en dat de resultaten heel erg mooi zijn wat natuurlijk voor haar een enorme mooie beleving is.
Na de huisreiniging

Met mij gaat het ook goed. Ik voel na vorige week dat je hier was dat ik plezier heb, het genieten kan voelen. Dit was er voor die tijd natuurlijk ook geweest maar tot nu toe was dit nauwelijks voor mij voelbaar. Het huis en thuis zijn voelt als welkom en niet meer zwaar en beladen. Mijn vermoeidheid is er nog wel maar in mindere mate en de pijn in mijn maag is echt aanzienlijk minder. Heel erg fijn dus. Het slapen is minder maar ik denk dat het door het vele dromen komt. Ik voel het steeds als verwerkingsdromen die zeer intensief zijn en waardoor ik vaker wakker word. Nu is slapen nooit mijn sterkste kant geweest en ben benieuwd hoe het verder zal gaan verlopen.
 Ook komt er steeds meer berusting in hoe het nu is. Ben af en toe bezig wat zal ik gaan doen maar geef het meer en meer de tijd die het nog nodig heeft. 


Ben ontzettend dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen en vind je heel bijzonder.
 


Tot ooit


. Warme lieve groetjes en nogmaals bedankt voor de huisreiniging