henk-janssen

Lieve Henk,

Ik wil heel graag een recensie plaatsen over de magische huisreiniging die jij vorige week bij ons hebt gedaan.

Ik weet nu dat het eigenlijk al eerder begon aan de telefoon. Daar merkte ik al jouw kracht en "eigen"wijsheid.  Ik voelde een prachtige connectie wat maakte dat ik mij durfde over te geven aan wat stond te gebeuren.

Bij binnenkomst merkte je de gezonde spanning en met jouw introductie maakte je al het nodige los. Er ontstond ruimte om te voelen en daarmee liet je heel duidelijk "zien" wat ons te wachten stond. Wat ik zag gebeuren is dat wij ons overgaven aan de flow en dat de magie, die in ons allen rust, werd aangewakkerd.

De bijzondere samenwerking die jij hebt aangespoord heeft mij mijn krachten laten zien in de meest pure vorm. Dit beschouw ik als een van de grootste kado's die ik heb mogen ontvangen.


Voor mij is jouw huisreiniging een heel krachtig middel voor het algehele helingsproces.

Wat er na de reiniging gebeurde is niet beschrijven, zo groots als dat het is. Niet alleen mijzelf, mijn gezin en mijn huis werden geheeld, maar het zorgde ook voor de doorstroom van leven in alles wat is. Het voelt echt zoals jij tegen ons zei; met de huisreiniging hebben wij een lichtstraal op de wereld neergezet.

Vanuit het hart zou ik willen zeggen tegen iedereen die geïnteresseerd is; volg je hart, je bent niets voor niets bij Henk terecht gekomen. De boodschap zal voor een ieder anders zijn, maar 1 ding is zeker; hij zal GROOTS zijn..!


Alle licht en liefde voor alles wat is, nogmaals bedankt voor de huisreiniging

Lichtkus,
Nathalie