henk-janssen

Lia en Hein van der  Horst

Ik hoorde over Henk Janssen via een radio-interview in april 2008 op Omroep Gelderland. Zijn verhaal en wijze van energetische huisreiniging leek precies dat wat ik goed zou kunnen gebruiken.

Ik had al langere tijd veel last van (negatieve) aardstralen in ons huis. Om die reden had ik een "beeldje" staan, dat ik zelf, via
pendelen, kon richten, en een "geaarde motor". Maar dat was niet altijd afdoende. Ik kreeg steeds meer last van R.L.S. (restless legs syndrom, of “onrustige benen”) en ook had ik veel interne onrust.Henk heeft eerst op afstand ons huis beoordeeld. Oordeel: niet zo slecht. Maar dat was met de anti-aardstraling-apparatuur ingeschakeld.
Hem toch gevraagd te komen en ik heb toen de apparatuur uitgezet. Hij kon toen wel aardstralen voelen. Wij (vooral mijn man) waren in eerste instantie redelijk sceptisch, maar zagen dit als een "laatste kans".


Henk heeft voor de huisreiniging na een goed en uitgebreid inleidend gesprek (minstens 2 uur) het huis stralingvrij gemaakt. Ook tijdens de reiniging heeft hij veel uitleg gegeven.


Aansluitend hebben we met Henk ook gepraat over onze camper en het feit dat ik op veel campings ook last had van aardstralen en dat ik dan 's-nachts niet kon slapen vaak beroerd werd. Hij had nog nooit een camper behandeld, maar na enig innerlijk overleg gezegd dat hij het wel wilde proberen, als het niet lukte, was er niets verloren.


Na de huisreiniging, het stralingvrij maken van de camper hebben wij maanden lang op campings kunnen staan zonder enig probleem.


Na de sessie en ook nu nog is ons huis was ook vrij van aardstralen, het beeldje en de motor zijn niet meer in gebruik genomen! 
 Wel heb ik, door meditatie / visualisatie, ook geprobeerd het stralingsvrij-zijn "op peil te houden",  zoals Henk aangeraden had. Wel gaf hij daar weinig uitleg over, heb mij via de bieb-boeken meer in meditatie / visualisatie verdiept.

Henk is altijd bereikbaar / beschikbaar voor hulp/advies/ondersteuning, maar ik wilde eerst zelf meer inzicht en kennis hebben over die materie. 


Henk heeft, volgens ons, een gave / talent en is zeker geen charlatan of oplichter. 

Met vriendelijke groet,


Lia van der Horst
 Winterswijk

gratis-energetischemeting-aanvragen