henk-janssen

De verkoop van een woning die voor de huisreiniging in eerste instantie onverkoopbaar leek te zijn.


Ons huis stond ruim 4 maanden te koop en er waren een aantal bezichtigingen geweest, maar niemand was enthousiast. Ondanks dat het op een mooie locatie ligt, met behoorlijk wat grond eromheen, had iedereen een probleem met de indeling: boven wonen en beneden de slaapkamers.

We waren al flink in prijs gezakt, vervolgens van makelaar gewisseld en nog verder in prijs gezakt. Ook dat leverde geen koper op. Wat konden we nog meer doen???? Intussen had ik al een ander huis gevonden en de tijd begon te dringen.


Na een gesprek met Henk heb ik hem gevraagd om een huisreiniging te doen.

De week nadat hij bij ons is geweest waren er 2 afspraken met potentiële kopers. Tot mijn grote blijdschap waren beide partijen enthousiast na hun eerste bezoek. Allebei geen probleem met boven wonen.Dat was al heel bijzonder! Binnen 2 dagen hadden we een bod. Met deze mensen zijn we tot overeenstemming gekomen. Ze zijn erg blij met het huis en ik ben blij dat het verkocht werd want daarmee kreeg ik de financiering van mijn nieuwe huis rond.

Een heel bijzondere ervaring, Henk ik geloof zeker dat jij en de huisreiniging een grote rol gespeeld hebt bij de verkoop van het huis.

Heel hartelijk dank hiervoor en veel succes verder.


Nini Viëtor

 

gratis-energetischemeting-aanvragen

 

 

download-pdf-energetische-huisreiniging-huisverkoop