henk-janssen

Hallo Henk,
 
Onze huisreiniging, "opruimsessie" heb ik ook als bijzonder mooi en inspirerend ervaren.

Ik heb ervan gekregen wat ik graag wilde. Mijn huis lijkt van een grauwsluier ontdaan, het voelt nu pas als mijn woning en het verleden is voor mij gewist of opgelost; ik hoef er niet meer aan te denken. Fantastisch! Daarboven vond ik het bijzonder dat het leek of alle zaken waar ik op dit moment of min of meer levenslang al mee bezig ben, even boven water kwamen en jij allerlei zaken nog even verwoordde, resumeerde en op een rijtje zette. Heel fijn en knap, ik denk er af en toe nog aan (bijv. o ja, zeg toch liever niet MOET).

Ik voel me nu na de huisreiniging prima, in m'n huis en in m'n vel.

Als er nog onbewust verdrongen zaken naar boven komen juich ik dat alleen maar toe, dus kom maar op zou ik tegen 'ze' zeggen! Ik dank je hartelijk dat ik contact met je op mag nemen als ik daar als nazorg behoefte aan heb; ik zal het goed onthouden en niet aarzelen er gebruik van te maken- maar op dit moment gaat alles buitengewoon goed. Mijn dochter vindt, dat mijn huis nu "meer de kleuren van ons vorige huis" heeft gekregen. Het klonk positief en veel meer zei ze er niet over.
 
Weet je dat, zonder dat ik het wist, mijn fietsenkelder de nacht voordat jij bent geweest wel een decimeter onder water is gelopen (evenals alle andere kelders en de hele parkeergarage). Misschien ook een soort reiniging...en een mooie aanleiding me weer eens van nog meer 'zooi' te ontdoen.

 

gratis-energetischemeting-aanvragen