henk-janssen

Hallo Henk,

Als eerste heeeeeeel erg bedankt voor de huisreiniging!!! Ik voel me na een heel ellendige periode van zeven maanden weer "thuis" in mijn eigen huis, alles voelt veel lichter. Ik ben veeeel productiever en kan alle moeilijkheden veel beter aan.

Ik geniet ook erg van de Egyptische Olie die je voor mij uit gependeld hebt.

Doordat mijn leven nog steeds wel behoorlijk chaotisch is en er nog steeds dagelijks moeilijkheden bij komen was het er nog niet van gekomen jou te informeren. Ik ben aan deze mail al zeker 3x begonnen....

Maar nu maak ik er echt ff tijd voor want het is enorm belangrijk eigenlijk dat is mij wel duidelijk :-)

Naast alle moeilijkheden, die ik eigenlijk toch vrij snel kan oplossen, kijk ik er nu ook anders tegenaan. Kan het loslaten en vertrouwen dat er een oplossing komt.
Ik heb ook al binnen een week enorme kansen gekregen die ik met heel veel dank aanvaard en mee aan de slag ben gegaan.
Om een voorbeeld te noemen wat er na de huisreiniging voor positieve dingen gebeurd zijn:

Door mijn ex ben ik ook een beetje in de filmwereld gerold, hij heeft me geleerd om mijn creativiteit te uiten en niet bang te zijn wat de mensen ervan vinden. Ik heb een rol gekregen in de nieuwe Belgische bioscoopfilm The Zillion.

Eigenlijk heb ik al vanaf het begin dat ik in deze filmwereld ben terecht gekomen het idee; ik moet hierin terecht komen om uiteindelijk een grote spirituele film te maken, met al die contacten die ik hierdoor heb gekregen, die vele mensen zal wakker maken

Mijn zaak die ik in september 2019 in alle ellende, samen met een hele lieve vriendin,  toch van de grond heb gekregen, begint nu heel erg goed te lopen. Ik heb hierin enorme kansen gekregen en we gaan dus dit jaar echt knallen hiermee.

www.dog-dna.be heeft de kans gekregen om voor bijna alle gerelateerde evenementen voor ons in Nederland en België de event-shirts te ontwerpen en te leveren. Dit betekent voor ons jonge bedrijf eigenlijk ee gegarandeerde doorbraak als we deze kans goed benutten.

Maar ook spiritueel ben ik aan het groeien en begin ik te begrijpen wat mijn pad is....

Hierin wil ik absoluut verder, ik ben nu vaak genoeg in mijn leven afgedwaald. Ik kom er toch altijd weer op terug.

Ik weet nu bijna zeker dat ik me verder moet ontwikkelen in healing. Dit doe ik eigenlijk al jaren als het echt nodig is met mijn handen. Ik heb ongeveer 15 jaar gelden, ook door een depressie, een reiki cursus gedaan. En eigenlijk sindsdien voel ik de kracht in mijn handen en kan ik ook echt iets hiermee, dat weet ik inmiddels.

Maar ben tot nu toe was ik er nooit echt mee aan de slag gegaan. Nu mijn hond ziek is gebruik ik mijn handen weer bijna dagelijks om te healen. Voelt enorm goed.

Met hartverwarmende groeten,

Chantal ten Oever (maart 2020)