henk-janssen

Beste Henk,

Ruim een halfjaar na de huisreiniging wil ik jullie nog eens laten weten hoe ik het een en ander heb ervaren.
Na een heftige periode in mijn leven ben ik me gaan afvragen waarom dingen gebeuren, waarom er zoveel tegen zit en niets lijkt te lukken.
Ik werd er door iemand op gewezen dat het wel eens vroorzaakt kon worden door energieën in je woning die niet goed zijn
Om die reden ben ik toen eens naar gaan zoeken op internet, ik kwam veel aanbieders tegen, maar een huisreiniging door Henk voelde voor mij op de een of andere manier het beste aan. Gelijk actie ondernomen, gebeld met ene Henk en een direct een afspraak gemaakt.

Even voorop gesteld; ik had werkelijk geen idee wie of wat ik kon verwachten, misschien wel een geitenwollen sokken man. Ik ben zelf een redelijk nuchter persoon niet echt een zwever of zo. Al geloof ik zeker dat er meer is tussen hemel en aarde, anders had ik er ook zeker niet aan begonnen.
Een paar dagen later stond Henk voor de deur, een vriendelijk uitziende kerel en bovendien zag hij er vlot uit, hupla weg vooroordeel.
Grappig het leek wel of er een oude bekende op bezoek was, dat voelde voor Henk ook.
Eerst even een gesprekje met veel humor en toen samen door het huis. Ik mocht op plekken gaan staan met een verstoorde energie, plekken waar ik inderdaad iets bij voelde. Voorheen had ik daar echt niets gevoeld, nu wel. Henk stond naast me met een pendel, die heen en weer ging omdat er op die plek een verstoorde energie / geheugen was. Steeds als de pendel rustiger bewoog gingen we naar een andere plek. Ook mijn hobbyruimte, de schuur en het weilandje kregen een bezoek.
Het was een dag dat de zon doorbrak, letterlijk en figuurlijk.
Als laatste kreeg ik van Henk nog het door hem zelf geschreven boek "Onderweg naar Meesterschap", dit om het een en ander nog eens te versterken.
Na afloop voelde ik dat niet alleen het huis een andere energie had gekregen, maar ook in mezelf voelde het sterk.
Henk vertrok met zijn sportieve bak, gooide het dak open, en zei "het dak eraf" en reed weg door de Betuwe.

In de periode die volgde kwam er een bepaalde rust over me, maar ook nog wel momenten van onzekerheid en het niet weten. Op die momenten kon ik Henk voor nazorg bellen, dan was hij een luisterend oor en kreeg ik weer nieuwe energie. Nu een half jaar later heb ik als het ware een andere achtergrondmuziek, niet een meer van onzekerheid of angst, maar van rust en weten.
Vanaf die tijd heb ik besloten om ook mee te doen met  de maandelijkse gratis Healing Sessies, waarbij ik iedere keer duidelijk de energie voel stromen.

In een van de nieuwsbrieven liet Henk weten dat hij samen met Antoinette een workshop zou houden hield over Leylijnen en de krachtplaatsen in Zuid-Engeland. Dat was ook weer een mooie ervaring, met mensen die ook geïnteresseerd waren in de energieën die daar te voelen zijn.
Het was bijzonder om daar ook Antoinette te ontmoeten, zij kon je door middel van meditatie / channeling meenemen naar de plekken in de oudheid, zodat het voelde of dat je er werkelijk was. Dit deed ze van uit de Merlijn energie. Je ziet, voelt en hoort dat ze dat door krijgt. Bij deze workshop heb ik heel veel opgestoken. Ter afsluiting kregen we nog een persoonlijke channeling waarbij ik ook nog een soort van opdracht mee kreeg die ik uit vrije wil mag invullen.
Dat is waar ik nu mee bezig ben, het is een onderwerp waar ik zeker nog op terug ga komen. Het heeft me weer op een pad gezet waarbij ik mezelf nog meer ontwikkel en mooie dingen mag ontdekken.

Al met al een bijzondere ervaring met 2 bijzondere mensen, ik jullie nog vaak te ontmoeten.
licht en liefde Harry .