henk-janssen

We wilden al langer ons huis verkopen maar dit lukte om onduidelijke redenen steeds niet. We besloten dus na iedere huurbeëindiging een nieuwe huurder te zoeken. Recent hebben zich in onze familie omstandigheden voorgedaan die maakten dat het wenselijk was om ons huis toch op korte termijn te verkopen.
Na een meting van Henk bleek dat er nauwelijks energie in het huis zat; dat was de oorzaak waarom de verkoop de afgelopen jaren steeds niet lukte. Met Henk overlegd om hierop samen  een huisreiniging op afstand te doen.

Direct nadat we de sessie van bijna een uur hadden afgerond mat Henk al significant betere waardes. Hij gaf me ook een oefening  die ik dagelijks deed waardoor binnen een paar weken het energieniveau was gestegen naar bijna 100%!!!

Enkele weken later hebben we het huis succesvol verkocht met een hele mooie overwaarde.

Henk, je bent steengoed in wat je voor mensen betekent. Een hart van goud en steeds handelend vanuit de allerbeste intenties. Ik kan iedereen aanraden Henk’s specialisme in te zetten; hoe uitzichtlozer de situatie is, hoe verbluffender de resultaten na de inzet van Henk kunnen zijn.

Grtz Mark

Hallo Henk,

Als eerste heeeeeeel erg bedankt voor de huisreiniging!!! Ik voel me na een heel ellendige periode van zeven maanden weer "thuis" in mijn eigen huis, alles voelt veel lichter. Ik ben veeeel productiever en kan alle moeilijkheden veel beter aan.

Ik geniet ook erg van de Egyptische Olie die je voor mij uit gependeld hebt.

Doordat mijn leven nog steeds wel behoorlijk chaotisch is en er nog steeds dagelijks moeilijkheden bij komen was het er nog niet van gekomen jou te informeren. Ik ben aan deze mail al zeker 3x begonnen....

Maar nu maak ik er echt ff tijd voor want het is enorm belangrijk eigenlijk dat is mij wel duidelijk :-)

Naast alle moeilijkheden, die ik eigenlijk toch vrij snel kan oplossen, kijk ik er nu ook anders tegenaan. Kan het loslaten en vertrouwen dat er een oplossing komt.
Ik heb ook al binnen een week enorme kansen gekregen die ik met heel veel dank aanvaard en mee aan de slag ben gegaan.
Om een voorbeeld te noemen wat er na de huisreiniging voor positieve dingen gebeurd zijn:

Read more ...

Lieve Henk,

Ik wil heel graag een recensie plaatsen over de magische huisreiniging die jij vorige week bij ons hebt gedaan.

Ik weet nu dat het eigenlijk al eerder begon aan de telefoon. Daar merkte ik al jouw kracht en "eigen"wijsheid.  Ik voelde een prachtige connectie wat maakte dat ik mij durfde over te geven aan wat stond te gebeuren.

Bij binnenkomst merkte je de gezonde spanning en met jouw introductie maakte je al het nodige los. Er ontstond ruimte om te voelen en daarmee liet je heel duidelijk "zien" wat ons te wachten stond. Wat ik zag gebeuren is dat wij ons overgaven aan de flow en dat de magie, die in ons allen rust, werd aangewakkerd.

De bijzondere samenwerking die jij hebt aangespoord heeft mij mijn krachten laten zien in de meest pure vorm. Dit beschouw ik als een van de grootste kado's die ik heb mogen ontvangen.


Voor mij is jouw huisreiniging een heel krachtig middel voor het algehele helingsproces.

Read more ...

Hallo Henk,

Even een kleine update van een merkwaardige verandering die na de huisreiniging is voorgevallen :
 
Tot een maand geleden hadden wij een zeer vervelende beerput-geur in ons huis - vooral in het achterste gedeelte (praktijk), vestiaire en keuken.
4 jaar geleden is bij het verbouwen van de praktijkruimte de beerput bloot gelegd en sindsdien was het soms niet uit te houden van de stank. Vooral met regenachtig weer.
Sinds de huisreiniging is die geur volledig verdwenen. En we hebben al heel wat regen gehad ondertussen! 
 
Ik schrijf deze prettige bijwerking toe aan de huisreiniging.
Bedankt!
 
Met hartelijke groeten,
 
Gerlinde
20 juni 2019

Maria Bruisten over de huisreiniging

In de twee jaar die ik in dit huis woon vielen mij een aantal dingen op: mijn kat is zeer onrustig in dit huis, ik voel me op bepaalde plekken
in huis niet ontspannen, krijg gezondheidsklachten waarvan ik "weet" dat die niet bij mij horen, slaap onrustig, voel dat ik hier niet alleen
ben (entiteiten), moet alle zeilen bijzetten om m'n energie op peil te houden wat dan ook niet lukt, en kan bijna de aardstralen en zo voelen.

Surfend op het web terecht gekomen bij Henk en ik kreeg een gratis gezondheidsmeting via email. Deze was al zeer verhelderend. Ik herkende er het een en ander in.

Read more ...

Lia en Hein van der  Horst

Ik hoorde over Henk Janssen via een radio-interview in april 2008 op Omroep Gelderland. Zijn verhaal en wijze van energetische huisreiniging leek precies dat wat ik goed zou kunnen gebruiken.

Ik had al langere tijd veel last van (negatieve) aardstralen in ons huis. Om die reden had ik een "beeldje" staan, dat ik zelf, via
pendelen, kon richten, en een "geaarde motor". Maar dat was niet altijd afdoende. Ik kreeg steeds meer last van R.L.S. (restless legs syndrom, of “onrustige benen”) en ook had ik veel interne onrust.Henk heeft eerst op afstand ons huis beoordeeld. Oordeel: niet zo slecht. Maar dat was met de anti-aardstraling-apparatuur ingeschakeld.
Hem toch gevraagd te komen en ik heb toen de apparatuur uitgezet. Hij kon toen wel aardstralen voelen. Wij (vooral mijn man) waren in eerste instantie redelijk sceptisch, maar zagen dit als een "laatste kans".


Read more ...

Beste Henk,

Ruim een halfjaar na de huisreiniging wil ik jullie nog eens laten weten hoe ik het een en ander heb ervaren.
Na een heftige periode in mijn leven ben ik me gaan afvragen waarom dingen gebeuren, waarom er zoveel tegen zit en niets lijkt te lukken.
Ik werd er door iemand op gewezen dat het wel eens vroorzaakt kon worden door energieën in je woning die niet goed zijn
Om die reden ben ik toen eens naar gaan zoeken op internet, ik kwam veel aanbieders tegen, maar een huisreiniging door Henk voelde voor mij op de een of andere manier het beste aan. Gelijk actie ondernomen, gebeld met ene Henk en een direct een afspraak gemaakt.

Read more ...

Beste 
Henk,
Dank voor de bijzondere ontmoeting en de mooie inspirerende huisreiniging sessie.


Ik merk al meteen dat ik lichter ben en losser in mijn sessies zit. Er is meer liefde. Dank ook voor je factuur. Ik heb hem vandaag met liefde en plezier voldaan.
 Ik wens je al het goede.


Hartelijke groet en tot later, Frits


 

 

Beste Henk,
 
Nog even zoals beloofd mijn bevinding omtrent de energetisch huisreiniging door jou.

Allereerst vond ik het schriftelijk contact warm en ook zakelijk. Je krijgt waar je om vraagt en de informatie komt snel! Ik had aanvankelijk wat moeite met de prijs en dat was de reden dat ik ook gekozen heb door de reiniging door alleen één persoon en dat werd jij dus, Henk.
 

De start van de huisreiniging

Bij aankomst was direct al een energetische verbinding tussen ons merkbaar en begon ik enthousiast te vertellen wat ik allemaal doe. Na informatie uitgewisseld te hebben konden we starten met de huisreinigingreiniging.

Read more ...

De verkoop van een woning die voor de huisreiniging in eerste instantie onverkoopbaar leek te zijn.


Ons huis stond ruim 4 maanden te koop en er waren een aantal bezichtigingen geweest, maar niemand was enthousiast. Ondanks dat het op een mooie locatie ligt, met behoorlijk wat grond eromheen, had iedereen een probleem met de indeling: boven wonen en beneden de slaapkamers.

We waren al flink in prijs gezakt, vervolgens van makelaar gewisseld en nog verder in prijs gezakt. Ook dat leverde geen koper op. Wat konden we nog meer doen???? Intussen had ik al een ander huis gevonden en de tijd begon te dringen.


Read more ...


Eerst de uitwerking van de huisreiniging laten indalen.

Ik heb even alles laten bezinken voordat ik een reactie geef, even voelen.
 
Ook ik vond het een mooie intensieve opruim-sessie. Mijn dochter heeft er niet zoveel over gezegd maar ik merk dat ze meer rust-berusting heeft gekregen en haar punten van de proefwerkweek zijn schitterend. Mooi dit keer was dat ze niet in paniek is geraakt en rustig heeft geleerd en dat de resultaten heel erg mooi zijn wat natuurlijk voor haar een enorme mooie beleving is.
Na de huisreiniging

Read more ...

Beste Henk,
 Ruim twee weken geleden ben je bij mij thuis geweest voor een huisreiniging.


Jouw naam had ik als tip gekregen van een vriendin. Omdat ik haar oordeel vertrouw, heb ik, weliswaar na enige aarzeling, besloten om je te bellen. 
Tijdens het telefoongesprek verdween die aarzeling vrij snel. Het werd me al gauw duidelijk dat je zo bevlogen bent van je missie, dat je daar niet omheen kunt. 
Hoewel ik behoorlijk gevoelig ben, heeft bij mij de ratio de touwtjes strak in handen. Feiten en bewijzen zijn voor mij belangrijk en ik keek er zelf erg van op dat er direct na ons gesprek een last van me afviel. 
Het leek wel alsof al mijn getob niet meer zo belangrijk was.
 Dat vond ik opmerkelijk totdat ik hoorde dat ik zeker niet de enige ben die dit heeft ervaren.

Read more ...