Egypte bezoeken is een ervaring apart!

Egypte: van 4 t/m 16 april 2024
Thema: “Terug naar de eenheid in jezelf!”

Al vanaf mijn tienerjaren voelde ik (Antoinette) het verlangen om naar Egypte te reizen. Maar daarbij ook heel lang: nog niet nu. Totdat ik vorig jaar in de zomer begon te voelen dat het tijd werd, dat ik er klaar voor was. Want ik voelde ook dat dit niet zomaar een reis zou worden. Zonder dat ik dit met Henk gedeeld had stelde hij ineens voor om samen naar Egypte te gaan. Synchroniciteit. En dit bleef de hele reis zo.

Egypte bezoeken is eigenlijk niet met woorden te omschrijven, want het raakt je op alle lagen van je Zijn.
Naast alle aardse indrukken raak je in Egypte ondergedompeld in het minder tastbare. Lang vergeten herinneringen uit andere tijden en dimensies kunnen worden aangeraakt en weer geactiveerd; de thuiskomst en her-activatie van een of meerdere zielendelen.
Uit de channeling die we in Egypte in november 2023 hebben gedaan:
“Want dit is de plek waar een groot deel van de versnipperingen in ons aardse bestaan en de defragmentatie van de ziel is begonnen. Niet alleen in de oude Egyptische tijd, ook de oude Atlantische tijd, die hier voelbaar is. Daarom gaat deze reis zoveel verder dan alleen maar de geschiedenis die nu over deze plekken verteld wordt”

En dat is precies hoe het voelde voor mij. Een heel diep thuiskomen, diepe ontroering op vele momenten. Waarbij voor mij weer oog in oog staan met de piramides, een hele bijzondere ervaring in de koningskamer van de grote piramide en een bijzondere ontmoeting met Sekhmet heel erg helend en openend waren. Naast allerlei andere herinneringen die geactiveerd werden in verschillende tempels, helingen die plaatsvonden, talenten die weer begonnen te ontwaken (in het serapeum begon ik spontaan lichttaal te horen), was voor mij de verbinding met mijn sterrenafkomst het meest helend. Er is een poort geopend die nog deels gesloten was. Dit proces is in Egypte begonnen en ik merk dat de uitwerking daarvan nog doorgaat.

Zo ontstond tijdens onze reis al het idee om samen met onze Nederlandssprekende gids (reizen te gaan organiseren naar Egypte. Omdat juist nu in deze tijd het zo belangrijk is om op zielsniveau te helen, zodat je echt jouw zielenmissie hier op aarde kunt leven.

Tijdens de channeling uit november werd daar ook iets moois over gezegd:
“Zo magisch als vandaag was, als de afgelopen dagen waren, afgelopen weken waren, zo magisch behoort het leven te zijn.
Deze magie mag uitwaaieren over de wereld, verspreidt het. Houdt het niet alleen voor hier en voor jezelf, neem de magie en de kracht en de liefde en het licht, zó veel licht vanaf hier mee terug naar jullie huizen, terug naar de mensen waar jullie mee werken. De glimlachen die je hier hebt gevoeld, gezien, neem ze mee naar huis en verspreidt het licht daar. En weet wat er gebeurt als je mensen vanuit jullie eigen land meeneemt hiernaartoe en ze weer naar huis laat gaan, gebeurt meer dan dat er iets in hen geheeld wordt, wat ook zeker zo is, maar ze verspreiden de kracht van hier. Ze verspreiden de lichtkracht van hier, ze verspreiden het weten van hier. Codes worden opgehaald en meegenomen en verspreid, die vervolgens weer doorgegeven kunnen worden en opengebroken kunnen worden. De liefde mag gevierd worden. En voor Judith een grote Ja, ja het is oké om je verlangen te volgen maar hier, ook al weet je niet waar die naar toe leidt. Vier, zing, dans en geniet voluit!”

De reis staat o.a. in het thema van eenheidsbewustzijn, de balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie, heling van wonden die daar nog zitten, verloren zielendelen naar huis halen, poorten openen, eigen licht en vooral de eenheid in jeZelf!

De praktische begeleiding van de reis is door onze Nederlandssprekende Egyptische gids Wael Rasmy. De spirituele begeleiding door Henk en Antoinette, met o.a. meditaties en channelings, werken met de MerKaBa en met Akasha”.

Het programma van onze reis:
4 april: Aankomst op vliegveld Caïro, transfer naar het hotel in Gizeh, dichtbij de piramides
5 april:  Bezoek aan Memphis, Saqqara met de piramide van Djoser, de tombe van Unas, het healing complex en het Serapeum
6 april: Bezoek aan het nieuwe Groot Egyptische Museum (GEM)
7 april:  Bezoek aan het piramide gebied, waarbij we ook in de grote piramide gaan, de sfinx en tevens bezoek aan healer Gamal Abdull met de heilige Egyptische oliën
8 april: Vertrek vanuit Caïro naar Fayoum, de witte woestijn camping. Vandaaruit gaan we verder met 4×4 wagens de woestijn in om o.a. Wadi el Hitan, de vallei van de walvissen te bezoeken, de waterval Wadi el Rayan, en het magische meer. We overnachten in de woestijn, in de Fayoum White Dessert camp. Je kunt hier in kleine hutjes of tentjes slapen.
9 april: Bezoek aan Tell el Amarna, de stad van Akhnaton en Nefertiti en de zonnetempel (Aton tempel). We slapen in El Minya.
10 april: Doorreis naar Abydos, waar we overnachten in het prachtige House of Life
11 april: Bezoek aan tempel Set I, Osirion (deze is momenteel voor publiek gesloten, maar kunnen we wel vanaf de buitenkant bekijken en de energie voelen!) en de Ramses tempel.
12 april: Bezoek Dendera tempel (Hathor energie) en doorreis naar Luxor
13 april: Optioneel: ballonvaart bij zonsopkomst boven de Westbank.
Bezoek aan de Koninginnen vallei, de tempel van Hatsjepsoet en de tempel van Luxor in de avond.
14 april: Bezoek aan de tempel van Karnak, met o.a. de bijzondere Sekhmet kapel en de tempel van Mut.
15 april: Vallei van de Koningen, in de avond vliegen we naar Caïro
16 april:  Vertrek naar Nederland

We verblijven in goede hotels en reizen met comfortabel vervoer. Steeds in gezelschap van onze Nederlandssprekende gids.

De reis kost € 2500,- op basis van halfpension en 2 personen op 1 kamer. De toeslag voor een 1 persoonskamer is €250,-
Niet inbegrepen is je retourticket Amsterdam – Caïro.

Wil je langer in Egypte blijven dan kan onze gids dat voor je regelen.

De reis wordt georganiseerd en begeleid door: Egypte4All 
Onze ter plekke gids is Wael Rasmy
Energetisch, spirituele begeleiding: Antoinette en Henk

Inbegrepen:
Alle transfers en vervoer
Alle overnachtingen met uitgebreid ontbijtbuffet
Alle diners (behalve op de dag van vertrek uit Luxor, dan hebben we een uitgebreide gezamenlijke lunch)
De binnenlandse vlucht van Luxor naar Cairo
Alle bezoeken zoals vermeld in het programma, inclusief toegangsbewijzen
Een prepaid simkaart
De toeristenbelasting
De begeleiding van onze gids en Henk en Antoinette

Niet inbegrepen bij deze reis:
De retourvlucht Amsterdam-Cairo (per Egyptair!! Ongeveer €500- € 550)
Je visum (€25 – €30 op Cairo Airport)
De ballonvaart over de Westbank in Luxor (€ 120)
Persoonlijke drankjes en andere individuele aankopen
Eventuele fooien die je persoonlijk wilt geven (kruier, roomservice…)
De fooienpot voor “bewakers” van €50,- p.p. (Ter plekke af te rekenen aan Wael.
De fooi voor onze vaste gids (naar goed gebruik en verwachting, vrijwillige gift)
Je internationale (!)reisverzekering en een annuleringsverzekering

Let op: je paspoort moet op de dag van VERTREK uit EGYPTE nog 6 maanden geldig zijn!
Omdat we aan de late kant zijn zou het mooi zijn als je per omgaande aan wilt geven waar je belangstelling naar uit gaat.
Twijfel je nog, laat het dan even weten.

Bij vragen, opmerkingen of voor meer informatie,
Henk: info@henk-janssen.nl  06 20846130 of
Antoinette: info@je-bron.nl  06-11343297
Contact alsjeblieft bij vragen, opmerkingen of voor meer informatie,

Contactpersoon: Henk info@henk-janssen.nl 06 20846130

Wil je meer weten over de reis vul dan onderstaand contactformulier in.

    Ik wil meer informatie over: