Magisch Egypte

Spirituele Groepsreis

Magisch Egypte2024-07-18T08:15:23+00:00

Magisch
Egypte

Spirituele Groepsreis

19 November t/m
1 december 2024

Magisch Egypte, groepsreis met max 8 personen

Van 19 november t/m 1 december 2024 (13 dagen, 12 nachten)

Reis jij met ons mee?
Egypte bezoeken is een ervaring apart. Het is nauwelijks met woorden te beschrijven. Er is het Egypte van nu, maar tegelijkertijd zijn er ook allerlei andere tijdlijnen voelbaar. De Oud-Egyptische en zeker ook de Atlantische. Het is een plek plek waar de sluiers dunner zijn, waardoor je makkelijker contact met de spirituele wereld en jouw spirituele Zelf kunt maken. Je kunt er je zielenkracht echt in je lichaam laten indalen.

Zelf was ik al in 2007 voor de eerste keer in Egypte. Dat was een hele bijzondere ervaring waar ik letterlijk de aarde voelde schudden toen ik voor het eerst naar de piramides keek. Daarna ben ik er nog een paar keer geweest.
In november 2023 ging ik met Antoinette naar Egypte. Voor haar was het de allereerste keer in dit magische land.

Het zijn in Egypte alleen al is een onbeschrijfelijke ervaring. Onze Nederlands sprekende Egyptisch gids, Wael, maakte dat we deze ervaring echt volledig konden ondergaan. Hij regelde alles en wist ons naar de meest bijzondere plekken te brengen. Hij heeft een enorme passie voor het oude Egypte en begeleidt het liefst spirituele reizen. En zo ontstond als vanzelf het idee om met hem en zijn reisbureau een reis naar Egypte te organiseren.

Afgelopen april zijn wij dan ook met 5 medereizigers naar Egypte gegaan.
Wat was het een onbeschrijfelijk mooie magische en intense reis! Het overtrof echt al onze verwachtingen, niet alleen die van ons, maar ook die van onze medereizigers. Doordat we in een kleine groep reisden ontstond er al snel een veilige ruimte waardoor het mogelijk was om de diepte aan te gaan. En tegelijkertijd was er het aardse genieten. We hebben gelachen, gehuild, verwonderd, genoten etc….

Al snel ontstond het idee voor deze November reis. We gaan deze keer beginnen in Abydos en in etappes gaan we met een luxe kleine bus richting Aswan. We reizen langs de Nijl en bezoeken onderweg bijzondere plaatsen en tempels.

De Nijl is naast de levensader van Egypte ook haar ruggengraat. En aan deze ruggengraat bevinden zich de chakra’s van Egypte. Abydos is niet alleen maar een enorm krachtige plek voor healing, waar allerlei leylijnen samenkomen. Het is ook de plek die samen met Dendera als het hartchakra van Egypte wordt gezien. Abydos het mannelijke deel, Dendera het vrouwelijke. Via Luxor gaan we dan door helemaal naar Aswan in het zuiden van Egypte, waar we onderweg in verschillende tempels onze onderste chakra’s verder kunnen reinigen. We worden daarbij geholpen door de verschillende goden en godinnen, die eigenlijk krachten zijn in onszelf. En natuurlijk ook door de zachte reinigende energie van de Nijl.

Juist in onze onderste chakra’s zitten nog oude pijnen, angsten, trauma’s etc. Trauma’s uit dit leven, vorige levens, en van onze voorouders. Het loslaten van deze oude pijnen is zo helpend om echt jouw licht hier op aarde te leven, jouw ziel helemaal te laten indalen. En je echt weer kunt gaan leven vanuit je ziel!

Ontdek samen met ons de magie van Egypte.

PROGRAMMA
De reis duurt 13 dagen, 12 nachten.
Maximale groepsgrootte: acht deelnemers.

Op dinsdag 19 november vlieg je met Swiss air naar Hurgardha. Vanaf daar reizen met een luxe kleine bus naar Abydos. Daar overnachten we 3x keer in “The House of Life”. We bezoeken daar o.a. de tempel van Seti 1, het Osirion en andere bijzondere plekken.
De 4e dag op vrijdag gaan we via Dendera naar Luxor met heel bijzondere tempels en plekken. We slapen 4 nachten op de Westbank in een heel bijzonder persoonlijk hotel met mooi comfort en goede voeding. We gaan vandaaruit veel verschillende mooie plekken bezoeken.
Dinsdag de 26e vertrekken we naar het zuiden richting Aswan en bezoeken o.a. Esna, el Kan en de Edfu tempel. We slapen dan in een Nubisch hotel.
Donderdag naar Abu Simbel en maken een tocht met een Feluka op de Nijl in de buurt van Aswan. Vrijdag 29 nov. bezoeken we Kom Ombo en vertrekken we daarna weer richting Luxor.
Zaterdag de 30e is in Luxor een “vrije dag” om bij te komen, af te stromen, en afscheid te nemen.
Zondag 1 december vertrekken we met een luxe busje naar Hurghada en vliegen we om 12.45 uur naar Amsterdam waar we om 20.45 uur aankomen.

Wat staat er onder andere op het programma;
– de oude stad Abydos met o.a. de tempel van Seti 1 en het Osirion
– Dendera
– Luxor, met de prachtige Tempel, Deir el-Medinade, Hathor-tempel en Ma-at en Isis
– Tempel van Karnak, waar we o.a. het het bijzondere Sekhmet beeld bezoeken en de tempel van Mut
– Vallei van de Koningen en Koninginnen en mogelijk een ballonvaart boven de valleien
– Onderweg naar Aswan, via Esna, El Kan en Edfu-tempel.  Een dag later naar Philae, een Isis-tempel en Klabash
– Abu Simbel, Kom Ombo en Gebel el Silsila
– Slapen in een Nubisch dorp
– Voldoende rust momenten en channelings en gebruik van ons magische kistje met 24 Egyptische Heilige Oliën

Deze reis wordt organisatorisch en energetische begeleid door Antoinette en Henk, gids is Wael Rasmy.

Tijdens de reis zullen wij voortdurend de activiteiten afstemmen op de groep en de groepsenergie. Dat is de reden waarom niet alle activiteiten per dag staan ingedeeld.
(Wil je langer in Egypte blijven dan kan dat geregeld worden).
Deze reis kost € 2850.- exclusief je ticket en is op basis van twee personen op een kamer. Toeslag voor een eenpersoonskamer is € 400.-

Inbegrepen:
• Alle transfers vanaf Hurghada v.v. en alle vervoer in Egypte.
• Twaalf overnachtingen in comfortabele persoonlijke hotels met uitgebreid ontbijt en alle maaltijden
• Alle (privé-)transfers voor de uitstappen die we maken volgens het programma
• Alle bezoeken zoals vermeld in het programma, inclusief toegangsbewijzen
• Een prepaid simkaart van €20.-
• De toeristenbelasting en onze gids

Niet inbegrepen bij deze reis:
• De retourvlucht Amsterdam-Hurgharda (per Swiss air €366 (prijs per 1 juli 2024)
• Je visum (€25-30 op de Airport)
• Persoonlijke drankjes en andere individuele aankopen
• Fooienpot €90.- (voor de bewakers in de tempels)
• Eventuele fooien die je persoonlijk wilt geven (kruier, roomservice…)
• De fooi voor onze vaste gids (naar goed gebruik en verwachting, vrijwillige gift)
• Je internationale reisverzekering

De temperaturen
• De gemiddelde maximumtemperatuur is 26 graden (overdag)
• De gemiddelde minimumtemperatuur is 17 graden (‘s nachts)
• Gemiddeld aantal zonuren per dag is 9 uur, weinig kans op regen

Je paspoort moet op de dag van VERTREK uit EGYPTE nog 6 maanden geldig zijn!

henk-en-antoinette

€ 2850,-

Spirituele reis naar Egypte met een kleine groep (max 8 deelnemers)
Data: 19 november t/m 1 december.
Er komt een kennismakingsdag met de deelnemers voorafgaand aan de reis
En een terugkomdag na de reis om met elkaar te evalueren

Je krijgt:
• Een prachtige afwisselende reis naar bijzondere plekken waar niet iedereen komt
• Begeleiding door Antoinette en Henk en een deskundige, Nederlandssprekende Egyptisch gids
• Alle maaltijden
• Vééeel nieuwe inzichten op de diverse plekken
• Diverse channelings door Antoinette

Begeleiders: Henk Janssen & Antoinette Dettingmeijer en Wael Rasmy (gids)
Organisatie: De reis wordt georganiseerd door Wael Rasmy van www.egypte4allreizen.com

De magie van Egypte bestaat onder andere omdat daar in tempels en krachtplaatsen oude Atlantische kennis is opgeslagen.

Naast de reiniging in verschillende tempels van je onderste chakra’s gebeurt er nog zoveel meer. Lang vergeten herinneringen worden als vanzelf teruggebracht en geïntegreerd: het is de thuiskomst en her-activatie van een of meerdere ziele-aspecten. Soms verwerking van een diep trauma dat in een vorig leven in Egypte is ontstaan. Want we leven in een tijd waarin alle negatieve ervaringen uit onze eigen zielenbibliotheek kunnen en mogen worden opgeschoond. Zodat we in liefde, vrede en harmonie een nieuw tijdperk in kunnen gaan.
De bijzondere energie is op nog veel plekken voelbaar. Daarom is er zeker ook tijd om te zijn, te ervaren en te verwerken. En in en rondom de verschillende tempels te laten ontstaan wat mag ontstaan.
Het programma van deze reis kent naast activiteiten ook voldoende rustmomenten, om te verwerken, of om gewoon heerlijk aards met elkaar of met jezelf te genieten. Want ook dat is belangrijk, dat we echt hier op aarde leven, genieten, plezier maken!

We gaan met z’n allen op avontuur naar de krachtplaatsen, de bewustzijnslagen en de informatie die daar opgeslagen ligt. Daarbij gebruiken we onder andere channelings, geleide meditaties, werken met je persoonlijke Akasha kronieken, inzichtkaarten en de heilige Egyptische Oliën die we veelvuldig gebruiken.
De spirituele begeleiding van de reis is door Antoinette en mij. Wij vullen elkaar perfect aan in mannelijke en vrouwelijke energie en spiritualiteit. We worden daarin aangevuld door onze zeer ervaren Nederlandssprekende gids Wael Rasmy. Hij verzorgt met zijn reisbureau Egypte4all reizen ook het praktische deel van onze reis.

REIS ERVARINGEN

Aanmelden/info Egypte Reis

    Ga naar de bovenkant