energetische-huisreiniging-henk-jansen

De invloed van een krachtplek op de energie in en om je woning
 
Een krachtplek is een verbinding, een vortex, waar tussen hemel en aarde informatie wordt uitgewisseld. (Zie onderstaande afbeelding van de Externsteine) De eigenaar van een woning met een krachtplek is onbewust de poortwachter. Hij of zij heeft daarmee een erebaan: het respecteren van de plek en deze in stand te houden.
 Externsteine met vortex
Een jaar of twee geleden kwam ik zeer regelmatig verstoorde krachtplekken tegen bij mijn werkzaamheden tijdens de Energetische Huisreinigingen. Daarna was het wat dat aangaat veel rustiger. De laatste tijd echter – sinds zomer 2022 - kom ik weer zeer regelmatig krachtplekken tegen in de directe omgeving van de woningen. Soms staan ze er letterlijk bovenop en is zelfs een hele woonwijk gebouwd op zo’n plek.
 
 
 
 
 
 
image.png
 
Wil je meer informatie over krachtplekken, luister dan naar de channeling opgenomen bij een extreem krachtige krachtplek, de Externsteine in Horn-Bad Homburg.  
 
 
 
 

 

 

De invloed van krachtplekken in de dagelijkse praktijk.

Afgelopen maanden kom ik achter elkaar veel verstoorde krachtplekken tegen. Sommigen zitten in de woning, - of half binnen en half buiten - zoals in Borger. Anderen lagen in de tuin of het buitengebied van woningen. Ook waren er die 'verstopt' zaten in complete woonwijken. Dat was onder andere het geval in Elst (Betuwe), Oldenzaal, Arnhem-centrum en Eindhoven. 
 
Elst is verklaarbaar, het is een plek in het oude rivierengebied. Vroeger bewoners kozen voor hun rituelen vanzelfspreken een krachtplek. Zij stonden immers, anders dan wij nu, in nauw contact met de natuur. In Oldenzaal wisten de bewoners mij te vertellen dat er inderdaad vlakbij de woonwijk urnen en grafheuvels gevonden zijn. In Eindhoven en Arnhem-centrum was e.e.a. niet helemaal te herleiden. 
De meest recente negatief stromende krachtplek was in het buitengebied van Arnhem, in een Manege. Andere recente krachtplekken waren in ’s-Gravezande (rij- en dressuurstal), Kuurne (België), Ede, Elten, Huissen en Borger.
Kuurne is een plaats waar de Eerste Wereldoorlog gewoed heeft. De krachtplek zat heel lang verstopt onder een oude fabriek, maar was inmiddels bij een renovatie weer vrijgemaakt. Inmiddels lag er een mooi aangelegde tuin, maar was nog niet her-ontdekt. Later hoorde ik van een kennis dat op deze plek ooit munitie werd gemaakt is.
In Elten (Dld), aan de voet van Montferland is in de Tweede Wereldoorlog heftig gevochten. En dat was daar duidelijk meet- en voelbaar.
In alle gevallen waren de krachtplekken verwaarloosd, verstoord, misbruikt, enzovoort, enzovoort, en werkten uiterst negatief op de energiehuishouding van de omgeving, de woning en zijn bewoners. 

Hoe voelt een verstoorde krachtplek?
Tijdens de sessie in de woonwijk in Oldenzaal voelde de (zeer gevoelige) bewoner  toen hij zich op de krachtplek in huis afstemde alsof hij boven een heel groot diep zwart gat stond, een donkere kolk. Het voelde voor hem dat hij niet wist waar hij uit zou komen als hij er in zou springen. Na de 'opening' zag hij een geel-gouden kolom als een zonnebloem naar de hemel reiken. Anders, maar toch vergelijkbaar, waren de ervaringen in Kuurne, Elst, Arnhem buitengebeid en Eindhoven.

Half september was ik op een rijschool/manege in Arnhem, na eerst de zwaarte, donkerte en zuigende werking gevoeld te hebben, was na de heling het positieve veld door de mediamieke eigenaar duidelijk merkbaar. Later bleek er overigens op het terrein nog een 'verstopte' krachtplek te zijn, precies onder de stalen. Een andere recente ervaring met een verstoorde krachtplek was op een woonboerderij met paarden in het buitengebied van Doetinchem. De aanleiding voor de reiniging op deze locatie was het feit dat het zoontje van 6 extreem slecht sliep en bang was op zijn kamertje.

Wat doet een verstoorde krachtplek met je?
De energie van de ondergrond van een woning met een verstoorde krachtplek is opvallend veel slechter is dan de energie van de woning zelf. De woning gaat dus mee met de negativiteit van de bodem. De energie verstoort ook de energie van de bewoners, zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Wat is de bedoeling als je de eigenaar van een krachtplek bent?
De eigenaar van een woning met een krachtplek is de poortwachter. Hij is de beheerder en heeft daarmee een erebaan. hij dient de plek te eerbiedigen en in stand te houden. 
Als een krachtplek geheeld is, dan is het belangrijk daarna en blijvend positieve gedachten uit te zenden zodat de krachtplek zichtbaarder kan worden, alleen al vanwege het feit dat nieuwe afstemmingen ontstaan en verschuivingen optrden.

 
Een andere recente ervaring met een krachtplek was op een woonboerderij met paarden in de periferie van Doetinchem. 
De krachtplek hier werd gemarkeerd door vijf  grote eiken waarvan er een bovendien duidelijk meetbaar op een aardstraal stond. 
 Eik doetinchem
De voet en de stam van een van de eiken (zie afbeelding) was aangetast door houtrot. Vanwege het gevaar voor de woning stond de eike op de nominatie om gekapt te worden. Samen met de vrouw des huizes hebben we de bomen en de krachtplek een healing gegeven. Zowel de energie van de bomen als die van de krachtplek werden daardoor hersteld zodat de krachtplek weer zijn werk voor de weide omgeving kan doen.
Wat ik inmiddels een aantal keren heb gemerkt en geleerd, is dat de grond onder een woning met een verstoorde krachtplek energetisch opvallend veel slechter is dan de woning zelf. 
De woning gaat dus wel mee met de negativiteit van de ondergrond. Dat komt zowel door de verstoorde krachtplek als de aanwezige aardstralen.
Naast de krachtplek bleek zowel uit de meting vooraf als tijdens de Huisreiniging, dat er ook hier sprake was van een extreem verstoorde emotionele energie, aardstralen en technische straling. De aanleiding overigens voor deze Huisreiniging was het feit dat het zoontje van zes jaar oud extreem slecht sliep en bang was op zijn slaapkamer.
 
Zit jij ook zonder het te weten op een krachtplek, en wil je weten hoe de energie daarvan is en van je woning?  
 
Een lijst van krachtplekken die ik alleen vanaf 1 september 2022 gemeten heb.
het verschil met het verleden is echt indrukwekkend. Er is echt iets positiefs aan de hand. Zeker in combinatie met de extreme hoeveelheid aardstralen van de laatste tijd. Die zitten echt in iedere wonng of bedrijf én in grote aantallen. Krachtplekken vind ik ongeveer in zestig % van alle gevallen.
 Vanaf 1 september 2022:
Apeldoorn, Hezeweg
Beek en Donk, Dr. Timmerslaan
Zeewolde, Hazeleger
Twello, Karel Doormanstraat
Beuningn korte Kar
Ichtegem, Engelstraat
Dinxperlo, Burg. Haverkampstr.
Bergen op Zoom, Bijsterveld
Apeldoorn, Statenbolwerk
Hierden, Duinweg
Dalmsholte, Dalmsholterdijk
Amersfoort, 't Haartje
Emmeloord, Daalder
Zoeterwoud, Westeindseweg
Oosterbeek, Voorinkstraat
Utrecht, Jutfaseweg
Borger, Sassenbergen
Eindhoven, Contentinstraat
Raalte, Veldhof
Wesepe, Bokkelerweg (3 stuks)
Geertruidenberg, Pieter IJperlaarstraat
Sint Anthonis, Meester Sprenkelsstraat 
Doorwerth, Richterweg
Bemmel, Esdoornstraat (Yin en Yang)
Hedikhuizen, Kerkstraat (2x yin en 2x yang)
Kuurne (B), kortrijksestraat
Poperinge (B), Brugsestraat  
 
logo boek 4 sides

Alle verstoringen van de energie hebben een uitwerking op de hiernaast afgebeelde niveaus van ons lichaam. Dit kan ik voor je uitmeten.

Het is goed te weten dat alle verstorende frequenties van o.a. beschadigde krachtplekken bij een Energetische Huisreiniging op te ruimen zijn en dat ik inmiddels bijna 20 jaar ervaring en honderden tevreden klanten heb. Kijk maar eens bij de: 

button ervaringen

 
Wil jij weten of je ook last van aardstralen en verstoorde krachtplekken hebt en hoe jou balans uit de afbeelding is? Vraag dan vrijblijvend een gratis meting en analyse aan.
 
button gratis analyse