energetische-huisreiniging-henk-jansen

De invloed van een krachtplek op de energie in en om je woning
 
Een krachtplek is een verbinding, een vortex, waar tussen hemel en aarde informatie wordt uitgewisseld. (Zie onderstaande afbeelding van de Externsteine) De eigenaar van een woning met een krachtplek is onbewust de poortwachter en dient als erebaan de plek te eren en in stand te houden.
 Externsteine met vortex
Een jaar of twee geleden kwam ik zeer regelmatig verstoorde krachtplekken tegen bij mijn werkzaamheden tijdens de Energetische Huisreinigingen. Daarna was het wat dat aangaat veel rustiger. De laatste tijd echter – sinds zomer 2022 - kom ik weer zeer regelmatig krachtplekken tegen in de directe omgeving van de woningen. Soms staan ze letterlijk bovenop en is een helle woonwijk gebouwd op zo’n plek.
 
 
 
 
 

De invloed van krachtplekken in de praktijk van het dagelijkse leven.

Afgelopen maanden kom ik achter elkaar veel verstoorde krachtplekken tegen. Sommigen zitten in de woning, of half binnen en half buiten zoals in Borger. Anderen lagen in de tuin of het buitengebied van woningen. Ook waren er die "verstopt" zaten in complete woonwijken. Dat was onder andere het geval in Elst (Betuwe), Oldenzaal, Arnhem-centrum en Eindhoven. 
 
Elst is verklaarbaar, het is een plek in het oude rivierengebied en daar hebben vroegere bewoners hun rituelen en ook natuurlijk een krachtplek gehad. Zij stonden immers, anders dan wij nu, in nauw contact met de natuur. In Oldenzaal wisten de bewoners mij te vertellen dat er inderdaad vlakbij de woonwijk urnen en grafheuvels gevonden zijn. In Eindhoven en Arnhem-centrum was e.e.a. niet helemaal te herleiden. 
De meest recente negatief stromende krachtplek was in het buitengebied van Arnhem, in een Manege. Andere recente krachtplekken waren in ’s-Gravezande (rij- en dressuurstal), Kuurne (België), Ede, Elten, Huissen en Borger.
Kuurne is een plaats waar de eerste wereldoorlog gewoed heeft. De krachtplek zat heel lang verstopt onder een oude fabriek, maar was inmiddels bij een renovatie weer vrijgemaakt en lag nu in een mooi aangelegde tuin maar was nog niet her-ontdekt. Later hoorde ik van een kennis dat op deze plek ooit munitie gemaakt is.
In Elten (Dld), aan de voet van Montferland is in de laatste wereldoorlog heftig gevochten en dat was daar duidelijk meet- en voelbaar in de ondergrond.
In alle gevallen waren de krachtplekken verstoord en werkten uiterst negatief op de energiehuishouding van de omgeving, de woning en zijn bewoners. 

Hoe voelt een verstoorde krachtplek?
Tijdens de sessie in de woonwijk in Oldenzaal voelde de bewoner (heel gevoelig) toen hij zich op de krachtplek in huis afstemde alsof hij boven een heel groot diep zwart gat stond, een donkere kolk, het voelde voor hem dat hij niet wist waar je uit zou komen als hij er in zou springen. Na de “opening” zag hij een geel-gouden kolom als een zonnebloem die naar de hemel reikte. Anders maar toch vergelijkbaar waren de ervaringen in Kuurne, Elst, Arnhem en Eindhoven.

Afgelopen zondag was ik op een rijschool/manege in Arnhem, na de opening was het positieve veld door de mediamieke eigenaar duidelijk merkbaar. Nog een andere recente ervaring met een verstoorde krachtplek was op een woonboerderij met paarden in het buitengebied van Doetinchem. De aanleiding voor de reiniging op deze locatie was het feit dat het zoontje van 6 extreem slecht sliep en bang was op zijn kamertje.

Wat doet een verstoorde krachtplek met je?
De energie van de ondergrond van een woning met een verstoorde krachtplek is opvallend veel slechter is dan de energie van de woning zelf. De woning gaat dus mee met de negativiteit van de ondergrond. De energie verstoord ook de energie van de bewoners, zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Wat is de bedoeling als je de eigenaar van een krachtplek bent?
De eigenaar van een woning met een krachtplek is de poortwachter, de beheerder en dient als erebaan de plek te eren en in stand te houden. 
Als een krachtplek geheeld is, dan is het belangrijk positieve gedachten te blijven denken op een plaats als deze omdat de krachtplek dan zichtbaarder kan worden. Er kan beter gecreëerd worden omdat ook nieuwe afstemmingen ontstaan en verschuivingen ontstaan.

 
Een recente krachtplek was op een woonboerderij met paarden in het buitengebied van Doetinchem. 
De krachtplek hier werd gemarkeerd door 5 grote eiken waarvan er een duidelijk meetbaar op een aardstraal stond. 
 Eik doetinchem
De voet en de stam van een van de eiken (zie afbeelding) was helemaal aangetast door houtrot en stond vanwege het gevaar voor de woning op de nominatie om gekapt te worden. Samen met de vrouw des huizes hebben we de bomen en de krachtplek een healing gegeven en zowel de energie van de bomen en van de krachtplek is weer hersteld en de krachtplek kan zijn werk voor de weide omgeving weer doen.
Wat ik inmiddels een aantal keren heb gemerkt en geleerd heb, is dat de ondergrond van een woning met een verstoorde krachtplek opvallend veel slechter is dan de woning zelf. 
De woning gaat dus mee met de negativiteit van de ondergrond. (Dit komt zowel door de verstoorde krachtplek als de aanwezige aardstralen)
Naast de krachtplek bleek zowel uit de meting vooraf als tijdens de huisreiniging dat er ook hier sprake was van een extreem verstoorde emotionele energie, aardstralen en technische straling. De aanleiding voor de reiniging op deze locatie was het feit dat het zoontje van 6 extreem slecht sliep en bang was op zijn kamertje.
 
Zit jij ook zonder het te weten op een krachtplek, en wil je weten hoe de energie is in jouw woning?