energetische-huisreiniging-henk-jansen

De huisreiniging door Henk is een mooie reis voor me geweest, waarvan ik me bewust ben dat deze nog niet voltooid is (er blijven nog lagen naar boven komen).
Deze begon middels het maken van afspraken, waarbij hij al binnen 2 weken tijd kon vrijmaken.
Het was me nog niet duidelijk op dat moment wat ik ervan kon verwachten, al hoe wel hij al wel telefonisch de nodige toelichting gaf. Ik verheugde me echt op de gebeurtenis zelf.

Henk werkt met een pendel, maar het was juist zo fijn dat hij mij motiveerde om ook mee te doen op de manier die bij mij paste (middels voelen). Stap voor stap legt hij, in simpele bewoording, uit wat hij doet en neemt hij je mee in het proces. Zodat ik zelf hier ook bewuster in kan worden en alles in me op kan nemen. Lukt het even niet voor me, of wil ik te vlug, dan is dat geen enkel probleem. 
Met alle geduld mag ik mijn 'fouten' maken en begeleid hij me. 
Henk komt zijn afspraken na en ook de nazorg en een controlemeting na een week krijg je netjes per mail.
Ik ben nog steeds erg blij dat ik dit heb gedaan.
Hartelijk dank, Henk, voor deze mooie ervaring.
 
Liefs, Ivonne

Deze klantervaringen zijn authentiek, heel sporadisch is er iets ter verduidelijking toegevoegd. Sommigen zijn kort en kernachtig, anderen heel gedetailleerd. Net zo verschillend als wij mensen zijn.
De energetische huisreinigingen zijn steeds tot stand gekomen na een gratis analyse van de woning en zijn bewoners. De klantervaringen zijn deels van huisreinigingen ter plekke, anderen waren telefonisch.
In vrijwel alle gevallen is er ook gebruik gemaakt van de gratis nazorg.

Op zoek naar meer rust in ons gezin, kwam ik tot de ontdekking dat al onze gezinsleden omsloegen in hun stemming als ze het huis binnenliepen. Een huis dat voorheen ons thuis was maar waarin we de afgelopen jaren veel emoties hebben moeten meemaken. Het huis was daardoor veranderd. 

Na grote aarzeling nam ik de stap te googelen op Huisreiniging en werd ik geraakt door de persoonlijke site van Henk. Een eerste telefonisch contact voelde goed en er was ruimte voor mijn aarzelingen en zorgen. Al snel konden we elkaar telefonisch treffen voor de afspraak en dat werd een intense en indrukwekkende ervaring waarin Henk de tijd nam mij verschillende vormen van energie in het huis te laten ervaren en samen op te ruimen. Dat was mooi, spannend maar ook enerverend. Je moet niet te bang zijn voor wat je tegenkomt… 

De nazorg van Henk was betrokken, met oog voor de effecten die de reiniging heeft op de gezinsleden. Henk is een oprechte man, die eerlijk is maar ook het proces met de ander durft aan te gaan. Ondanks dat sommige delen van de ervaring nog steeds een plek moeten krijgen voor mij, voel ik mij nadien op een bepaalde manier lichter in huis en heb ik ook bij mijn gezin veranderingen gezien. De grootste rust zit misschien wel niet in ons huis, maar in mijzelf. 

Bedankt, Suzanne

Goeie middag Henk,

10 dagen zijn gepasseerd sinds de energetische huisreiniging en ik ervaarde de oefening die je me als nazorg gaf deze keer helemaal anders. 

Vandaag rustdag na twee volle opleidingsdagen voor mijn massagepraktijk en gisteren uit geweest. Mijn katten kwamen allemaal rond mij, op mij liggen, aandacht vragen. Ik had nog mijn oefening niet gedaan en ik was half weg (zoals meditatie) maar toch bewust om mijn parkoer van mijn huis af te gaan. Sommige plekken waren net alsof ik weggleed en verschiet schokjes deden me naar de volgende plek gaan. Toen ik alles deed kreeg ik een beeld van de ring van Atlantis in goud maar dan als tempel vloer. Grond, muren alles was goud. Mijn gevoel laat me weten dat er hier mogelijk ooit een tempel gestaan heeft. Er waren terwijl ik dit zag golven van licht en donker die elkaar golvend afwisselenden. Daarna was ik veel helderder, moeheid weg en mijn katten allemaal rustig op hun plekje om te slapen.

Zo, nu de belevenis van de dag van zuivering en inzichten voor de website:

Ik was klein beetje zenuwachtig omdat ik niet wist wat ik moest verwachten van de huisreiniging. 
Bij de eerste ontmoeting viel er al veel spanning weg want Henk stelde me onmiddellijk op mijn gemak. Bij tas koffie legde hij van alles uit. Om te laten ondervinden hoe een aardstraal voelt moest ik bewust stappen. Iedere stap hield me tegen om verder te stappen. Ze lagen letterlijk allemaal dicht tegen elkaar. Bij sommige waren mijn benen als lood.

Read more ...

Enige tijd geleden heb ik mijn huis energetisch laten reinigen door Henk, dat was een mooie ervaring op zich. 
Maar na een paar maanden voelde ik mij door allerlei ontwikkelingen toch niet helemaal goed. Ik heb in het kader van de nazorg zoals afgesproken telefonisch contact opgenomen met Henk, die heeft er meteen naar gekeken.
De aardsstralen waren goed maar op het emotionele vlak zat er op een diepere laag nog een blokkade en die heeft Henk aangepakt bijgesteld. Het voelde gelijk goed en ik stond weer stevig met beide voeten op de grond.

Wat een bijzondere ervaring was het weer en ik ben ik blij dat ik na deze ervaringen altijd kan terug vallen op Henk om even te checken en zonodig de energie bij te stellen. 
Dat maakt dat ik weer in balans en  happy kan zijn.  
Dus ben je uit balans grijp dan je kans om samen met Henk je balans en evenwicht terug te vinden.
Met Hartelijke groet, 
Anja van Wilgen

1 november 2022,

Henk kwam onlangs langs voor een Energetische Huisreiniging.
Henk, een zwierige Nederlander die me doet denken aan Paul, een man met wie ik gedurende enkele jaren een mooie vriendschapsband had. Dit terzijde.

Ik was best zenuwachtig, een intense soort spanning…
Een spanning van weten, niet willen weten, waarom koos ik dit huis uit, wat heeft deze plek me te leren, op welke uitnodiging ben ik ingegaan om mijn bedrijf ‘Vederlicht Yoga en Meditatie’ op deze locatie uit te bouwen en nog zoveel meer vragen ?????.

Allerheiligen, een katholieke feestdag om heiligen te herdenken; het kon niet meer passend zijn om dit ritueel op deze dag te doen en om verder te gaan op Allerzielen, de dag waarop de stervelingen herdacht worden, waarom het dan Allerzielen genoemd wordt snap ik niet, want een ziel is altijd ’levend’

De gratis analyse vooraf toonde aan dat er een ernstig emotioneel verstoorde krachtplek was, dat de aardestralen uit balans waren en nog zoveel meer…
Aan de slag dus maar

Read more ...

Zo'n 6 weken nadat wij een huisreiniging hebben laten doen door Henk merk ik dat er veel persoonlijke processen in gang zijn gezet en nog steeds doorwerken.
Vooral ik (degene die hem had aangevraagd) voel me positiever, rustiger en zelfverzekerder. Ook merk ik dat ik veel beter voel. De ruis die ik had is weg.
Er dienen zich ook thema’s aan die willen worden opgeruimd. Omdat ik opeens tegen een oud patroon aan liep - angst voor mijn eigen kwaliteit - en daar zelf niet uitkwam heb ik Henk gemaild.
Via de telefoon heeft hij mij geholpen om de emotie, verbonden aan het thema, te doorvoelen. Hierdoor merk ik nu dat de energie weer vrij stroomt en ik de situatie veel objectiever kan bekijken. Ik vind het heel fijn dat Henk deze nazorg biedt zodat ik hulp kan vragen als ik vastloop. Henk is een lieve man met het hart op de goede plaats!
Groetjes Simone
De aanleiding voor de energetische Huisreiniging
Graag zou ik ons huis willen laten meten/reinigen. Mijn dochter heeft het erg lastig. We wonen hier nu 4 jaar maar haar kamer voelt absoluut niet fijn. En ik heb dat zelf ook met 1 plek in het huis. We wonen ook op een bijzonder terrein. Voorheen een bekende en oude GGZ-instelling. 
Tevens staan mijn man en dochter Vera vrij open en zien en voelen van alles. Al moet ik bekennen dat het bij mij ook steeds meer zichtbaar wordt. Hoor graag wat de mogelijkheden zijn. Alvast hartelijk dank!
Na de Energetische Huisreiniging
Wat heb je ons fantastisch geholpen. Veel persoonlijke thema’s zijn opgelost en je hebt ons aardig bewust gemaakt van onze gevoeligheid en wat we ermee kunnen.
Ons huis en wijzelf zijn een stuk relaxter, alsof er een dikke laag spanning is weggevallen.

Zoals je geadviseerd hebt maken we iedere avond in ons hoofd een rondje door het huis en dat helpt ook goed.
 Niet alleen slapen we daarna meteen, soms ook halverwege. Dan maken we de volgende ochtend het rondje af.


We slapen nog steeds aan de andere kant van het bed. Voor mij begint dat nu te wennen, na 30 jaar aan de andere kant te hebben gelegen.

Meerdere mensen hebben naar onze ervaringen gevraagd en we geven vol vertrouwen jouw naam door.

Dank je wel! 

Met vriendelijke groet,

E en M, Raalte
Jeetje, ongeveer 15 jaar geleden ofzo heb ik je ons huis laten reinigen en dat was echt een hele bijzondere ervaring waarbij ik op alle plekken in huis mocht gaan staan en je via mij de plekken reinigende. Voor het eerst dat ik ervoer hoe mijn lichaam allerlei informatie gaf door te vallen, huilen, sensaties die ik waarnam etc. En door al die plekken te reinigen reinigde ik ook mijn lichaam en wezen. Na die dag ben ik een weg ingeslagen en heel veel gaan ontdekken op het gebied van bewustwording, lichaamswerk, HSP en energie. Sinds 2012 heb ik mijn eigen praktijk Zijn & Schijn waar ik werk met fijngevoelige mensen die niet lekker in hun vel zitten en worstelen met zichzelf. 
Ik nodig ze uit weer thuis te komen bij zichzelf en van daaruit hun potentie te gaan omarmen en met meer plezier en gemak te leven. Wellicht was die dag een deur naar dit veld van mogelijkheden. 

Nu zoveel jaar later zijn we al drie jaar verhuisd en ineens drukt mijn hand op de knop in je nieuwsbrief (die ik toch al vaker krijg) om een meting aan te vragen. Hmmm oké? Wil ik een huisreiniging? Ach laten we in ieder geval even een gratis meting opvragen. En natuurlijk kwamen daar lage waardes uit en aardstralen. 
Mijn interne criticus ging alweer lekker aan de gang. Ja natuurlijk meet hij dat uit. Er zal overal wel wat zijn. (En dan te bedenken dat ik zelf ook met de biosensor klanten uitmeet en wonderlijk dingen ervaar dus ik weet hoe het kan werken). Ondanks het stemmetje was er wel weer iets wat hiervoor bleef kiezen. En tot het eerste halfuur bleef ‘kriti’ erbij. 

De vorige keer was Henk lijfelijk aanwezig nu deden we het op afstand via de telefoon. (Ook dat doe ik met klanten en weet dat het gewoon dezelfde resultaten kan geven en dan toch dat stemmetje he? Heel interessant hoe we dat doen hè?) Ik moest aan de voorkant van het huis gaan staan en langsgaan naar voren lopen. Ik zetten nog geen stap en

Read more ...

November 2022

Dit is een spontaan verslag door CB gemaakt meteen aansluitend na een telefonische Energetische Huisreiniging. 

Lieve Henk wat een ervaring en wat een verheldering.

Elke stap in mijzelf in mijn huis maakte een bijzondere ervaring van het oude wat me bracht naar het nieuwe. Kamer voor kamer, een ander gevoel, een ander bewustzijn in mij. 
Eerst op de begane grond de aardstralen gedaan, ik heb dat ervaren als het openmaken van het hart van het huis. Het hart in mij. 

Naar de gang en de hal, dat voelde onrustig aan. Ik heb dat samen met Henk opgelost. Tijdens de oplossing voelde ik dat ik graag mijn hand uitreikte naar de voordeur. ‘Er werd als het ware aangebeld, en ja wel mijn nieuwe partner ‘in zicht’. Heel bijzonder, onwennig. Omdat ik al zolang daarop wacht. Moest van deze verrassing glimlachen.

Op naar boven naar mijn slaapkamer. Voor mijn bed staand en blijkbaar slaap ik aan de goede zijde, de Yin kant, de vrouwelijke.

Henk vroeg waar wil je nu heen?

Ik zeg naar de linkerkant van mijn bed. We starten om op te schonen en voelde enorm veel verdriet en moest dan ook huilen, enorm diep huilen kwam er los. Ik zat spontaan in een vorig leven. Een liefde die toen overleden was, dat liet ik los.
Enorm verbaasd maar ook zo fijn eindelijk om deze emotie die van lang geleden loskwam.
Wat apart is dit om te voelen.

Op naar mijn werkkamer, daar stond wie ik ben. ‘ik ben liefde’ en tijdens mijn opschoning zag ik mezelf groter worden, de werkelijke ‘ik ben’ en zo enorm trots. Laat maar stromen, zo dankbaar.

Naar de douche. Daar mocht oude emoties

Read more ...

Ik voelde me al langer niet fijn in huis en via een therapeut werd ik geadviseerd om een huisreiniging te laten doen.
Tijdens de huisreiniging gebeurde er best veel. Zowel wat de betreft het voelen en opruimen van de hoeveelheid aardstralen en het opsporen en opruimen van de emotionele blokkades in huis. Er gebeurt nu veel op dit moment, iets waar geen woorden voor zijn. Voor mij is het belangrijk om het gewoon te laten gebeuren, zonder te analyseren. 
Wat betreft verdere ontwikkelingen laat ik me nu leiden door mijn gidsen. Vooralsnog ben ik altijd door hen op de juiste plekken op het juiste moment gebracht.
De leiding van 'bovenaf' kan ik momenteel goed ontvangen en uitvoeren.
 
Bedankt en ik wens je alle goeds.
Bea, Zutphen
De aanleiding voor de Energetische Huisreiniging.
We wonen in het voormalige stalgedeelte van een heel oude (woon)boerderij uit ca. 1650.
Zelf voel ik eigenlijk al vanaf de eerste dag dat we hier kwamen dat er veel gebeurd is op het erf. Vooral achter de stal. Soms ben ik ineens hyper en heb ik een paniekgevoel. Verder merk ik dat het huis me een soort opsluit. 
Dat de kinderen concentratieproblemen hebben en dat niks echt lekker stroomt sinds we hier wonen. 
Tegenslag op tegenslag. 
Het voelt alsof ik een hele zware bal achter me aansleep. Ik hoop dat dit verholpen kan worden en ben ook vooral erg nieuwsgierig naar het verhaal achter deze toch wel mooie plek.
Na de analyse van de energetische gezondheid van deze woning
Bedankt voor je snelle analyse. Met deze uitslag zou ik zeggen: Ik wil daar heel graag mee aan de slag en dus bij deze ga ik graag in op de offerte.
Het grappige is dat ik laatst met tegen mijn man zat te klagen over de energie hier in huis (hij zegt nooit zo veel) en zijn reactie was: ‘Nou jij moest hier zo nodig wonen, dat is toch niet voor niks, dan zal het wel jou taak zijn om het op te lossen!’


Read more ...

Ik ben Bea 69 en al een groot deel van mijn leven met spiritualiteit bezig geweest. Ik was altijd op zoek en heb in dat kader ook veel gedaan. Toch was er nog steeds iets dat miste. Ik wist veel maar kon niet voelen. Toen opeens was het tijd voelde ik en kwam ik al surfend op de site van Henk Janssen Huisreiniging terecht en ik wist ik daar moest zijn.

Een meting aangevraagd en snel een afspraak kunnen maken om bij mij langs te komen.
Het was een heel mooi ervaring die mij ook veel heeft opgeleverd. Ik had in eerste instantie niet in de gaten dat het zo diep zou gaan en dat het helingsproces, zelfs na een week nog zo zou doorwerken. Ik voel me nu al meer ontspannen en relaxed en heb meer initiatief.

Tijdens de huisreiniging is er al heel veel gebeurd en heb ik veel kunnen voelen. We kwamen al werkend veel verstorende aardstalen en ook emotionele trauma’s tegen. Ik kwam zelfs spontaan in een aantal vorige levens terecht. Dat heeft al veel opgeruimd. En ook In de eerste week na de huisreiniging maakte ik nog flinke sprongen, dat was geweldig.

Voor de huisreiniging durfde ik al lang niet meer op de snelweg te rijden,

Read more ...