henk-janssen-huisreiniging

Hallo Henk,
Twee weken na de huisreiniging merken wij dat het huis – anders dan al die jaren voorheen - rust geeft, ik vind de innerlijke rust om een boek te lezen. Vroeger was er veel onrust, ik wilde altijd weg met de camper en zei dan dat ik daar wel kon lezen. Dit was dan ook zo. 
Nu, na de huisreiniging is het huis een thuis geworden. 
En de Tzolkin waar je me op attendeerde ken ik al heel lang ik ben de blauwe hand en herken zijn wezen en ik hoef er weinig aan te doen. Het voltrekt zich eenvoudig. 
Een aantal jaren geleden was ik voor mezelf bij een mescaline bijeenkomst. Bij alle mensen in de grote kring rond het vuur voltrokken zich de meest emotionele ervaringen. Ik bleef rustig zitten en men kwam naar mij toe ik heb toen veel kunnen betekenen. Dit was dus een duidelijke boodschap ik besef dat ik er “alleen maar hoef te zijn”. 
Ik wil nog even toevoegen dat mijn partner – die altijd veel in haar hoofd zat - ook duidelijk veel meer rust in huis voelt. 
Bedankt Henk, warme groet Charles
Ja gaat goed Henk 👍
Ik had wel even tijd nodig om alles te laten bezinken en te doorvoelen
Ik weet nu beter hoe ik echt kan voelen en het huis voelt goed aan nu.
‘s Avonds nadat je weg was liep ik de badkamer in en mijn lijf werd op slag blij. Dat was heel leuk om te merken. Zeker omdat hij voor de huisreiniging bizar slecht voelde door alles wat er – voor ons in deze woning - ooit gebeurd was.
Ik dacht niet meer, maar voelde meteen dat er veel minder ballast was en meer ruimte.
Net nadat jij weg was komt mijn man thuis en zegt:
Ooooh het voelt hier ook zo ruimtelijk aan. Alsof er meer ruimte is in huis.
Heel leuk, ik vertelde daarna dat jij was geweest. Dat was hij vergeten.
Ik doe de oefening dagelijks of soms vaker. Ik ben me meer bewust van het huis en de energie die er is. 
De eerste dagen had ik ‘s nachts ook geen last meer van nare energieën. Totdat

Read more ...

Hallo Henk,

Ja, we zijn een week verder na de huisreiniging en er is inmiddels een hoop gebeurd 😃

Wat zal ik ervan zeggen? Na ons telefoongesprek in het kader van de nazorg merkte ik heel veel emoties. Ben een stukje gaan wandelen hier in het bos, dat helpt altijd om goed bij m’n gevoel te komen. En er zát me toch een lading: onzekerheid, boosheid, verdriet, echt heel heftig! In eerste instantie voelde ik ook boosheid naar mensen en situaties om me heen, lekker projecteren 😝, maar kon daar tegelijkertijd ook wel naar kijken dat het iets van mij is, er was van alles losgewoeld en dat wilde even van zich laten horen. Moest er ook vreselijk om lachen! Ik ken het doorwerken van diverse emoties wel, en kan er ook – naast het doorvoelen – naar kijken, wetende dat ik die emoties niet ben, maar ze op dat moment heb. Ik heb het wel tot in mijn tenen gevoeld, daarna op m’n energetische stoel gaan zitten met de vraag om dit nu allemaal los te mogen laten, want het is klaar, en sindsdien voel ik me uitstekend. 

Het stroomt weer veel beter, ik had ook zin om alvast met schoolwerk aan de slag te gaan, heb me aangemeld voor vervolg opleidingsdag bij Monique Timmers (vervolg met ook een andere stoel); ik ben druk bezig gegaan in huis, gewoon omdat ik daar zin in had: dingen opruimen/wegdoen, herschikken, frisse wind erdoor, en het voelt echt heel goed.

Read more ...

Een Huisreiniging & MEER = echt meer!
 
Wow, wat Henk doet is absoluut veel MEER dan alleen een huisreiniging. Ik ben alles nog aan het laten landen en bezinken want er is enorm veel opgeruimd en geheeld tijdens onze telefonische sessie. 
 
Mijn huis voelt sowieso erg prettig en fijn sinds de sessie, ik voel me veilig en thuis. Maar ook is er bij mij energetisch en Karima enorm veel verschoven en opgeschoond. 
Zo zijn we tijdens de sessie middels de aanwezige portalen in huis “even” langs een aantal vorige levens heen gegaan waar Henk veel oud trauma van zowel het huis als mijzelf heeft geheeld. 
De effecten ervan kan ik nog moeilijk beschrijven omdat alles nog aan het integreren is, vooral de eerste week was ik erg moe maar dit voelde goed. Als herstel na een serieuze (energetische) operatie. Erna kwam meer energie en stroming. 
 
Er is deze afgelopen 3 weken al veel moois op mijn pad gekomen, voor die tijd ging alles heel moeizaam. Waar ik hiervoor door een moeilijke tijd ging is er nu iets grondig in beweging gezet, loopt alles soepeler en lukt het me beter me over te geven aan al het moois dat nu op  mij afkomt en hierop ook te vertrouwen. 
 
Ik heb me zowel tijdens als na de sessie heel veilig en vertrouwd bij hem gevoeld en hij nam meer dan ruim de tijd voor mij waardoor ik me ook helemaal durfde over te geven aan het proces en wat er ook omhoogkwam. Ook zijn nazorg, een belletje of berichtje was zo liefdevol en fijn. Ik zou het iedereen die ervoor open staat gunnen om een sessie bij Henk te doen. 
Lieve Henk, met heel mijn hart, dank voor alles.
 
Een bericht van Janneke:
Een paar maanden geleden heb ik een huisreiniging gedaan bij Henk. Of ja, Henk is bij mij thuis geweest. 
Hij heeft me toen op het hart gedrukt om ter onderhoud van zijn huisreiniging dagelijks zelf de oefening - die hij mij geleerd heeft - 
te doen om mijn huis schoon te houden. 
Daarna kon ik ook steeds bij hem terecht voor nazorg: het huis en ikzelf waren - zoals voorspeld - nog lang oude energetische rommel aan het loslaten, ook nadat Henk was geweest. 
Ik deed braaf de dagelijkse oefening tot het natuurlijk verslofte. Maar afgelopen tijd voelde het alsof mijn systeem en dat van mijn dochters flink aan het vervuilen was. We rammelden aan alle kanten. Zelfs onze poes is vertrokken en nu al 8 dagen verdwenen. 
 
Ik besloot Henk weer te bellen voor nazorg. Toen bleek dat ik de oefening al een tijd niet gedaan had, moest ik van Henk dat eerst maar eens gaan doen. Henk wíl je namelijk wel helpen, maar je moet wel eerst je huiswerk doen en als je het zelf kunt, is dat natuurlijk beter. 

Ik ben zelf meteen de oefening gaan doen en in een mum van tijd had ik mijn huis weer gereinigd en direct voelt het beter. 

We kunnen zoveel meer dan we denken! Ook ik mag vertrouwen op mijn kracht. 

Dankjewel Henk, voor (alweer 😉) dit inzicht, je nazorg en je ondersteuning.

Ik heb een energetische huisreiniging op afstand laten doen. En ik ben blij dat ik dat heb laten doen door Henk. Er is veel opgeruimd en het huis voelt weer rustig en is ook een stuk warmer. Ook op persoonlijk vlak is het een en ander opgeruimd. De samenwerking verliep prettig en soepel. Ook prettig dat Henk nog contact opneemt, om te vragen hoe het na een week gaat en of er nog vragen zijn.

Dank je wel Henk.

Hallo Henk, 
We zijn bij jou gekomen omdat ons dochtertje van 2 jaar vooral 's nachts slaapproblemen had en uren achter elkaar huilde en ook niet meer kon slapen. Bij de rest van de familie vermoeidheid en ook medische klachten
Tot nu toe gaat het na de huisreiniging erg goed. De nachten gaan goed met haar (ze is alleen de 1e nacht na de reiniging komst 1,5u wakker geweest en verder niet meer) 
We hebben er due zeker baat bij gehad dat je kwam. 
We doen dagelijks nog de oefening die je ons leerde om de energie in huis  bij te houden. 
Hallo Henk, ik wil even laten weten dat het na de huisreinigings goed gaat.
Stukje voor stukje krijg ik informatie en vallen de puzzelstukjes op zijn plaats en kom ik erachter dat ik steeds meer op mijn intuïtie kan vertrouwen. Uiteindelijk zitten alle antwoorden in jezelf. 
Vol belangstelling heb ik DE CHANNELING gelezen en vielen er ook weer stukjes op zijn plek. 
Ik wil je nogmaals bedanken voor de mooie Huisreiniging, hij werkt nog steeds door.
Dat er nog veel mooie mensen op je pad mogen komen en dat je nog veel mensen mag helpen in deze woelige tijd. 
Ik voel dat er nog vele portalen zullen worden geopend. We zijn tenslotte met ze n allen op reis. Soms zal je de reis alleen moeten maken en soms reis je samen. 
Van ziel tot ziel. Lichtgroet, Afina
Huisreiniging
Afgelopen week liet ik mijn huis reinigen door Henk Janssen.
Zoveel huizen reinigde ik vroeger zelf, 
Bij anderen, zware energieën eruit
Zodat de stroom weer terug kwam
Maar in dit huis lukte mij dat niet
Al vanaf dat ik hier kwam wonen
Werd ik ontzettend moe binnen
Een zeer lijf en slapeloze nachten
Ramen en deuren moesten open
Steeds minder spullen in huis
Maar nog voelde het zwaar

Read more ...

Henk werd mij aanbevolen en mijn energie nam al toe toen we een eerste telefoontje hadden. Ik had daarna een zakelijke afspraak en was wat nerveus, maar de energie van Henk inspireerde mij en dat ging goed.
Het huis schoonmaken zelf was super interessant, spannend en ook emotioneel. Ongelofelijk wat er naar boven kwam. Het was leuk om met Henk samen te werken en ik kan iedereen alleen maar aanraden om het gewoon eens met een open mind uit te proberen.
Ik kijk er naar uit om te ontdekken wat er nu nog meer gaat gebeuren. Sylvia UK
(vertaald door google)
(Origineel)
Henk was recommended to me and my energy already increased when we had an initial phone call. I had a business appointment afterwards and was a bit nervous, but Henk's energy inspired me and it went well.
The house cleaning itself was super interesting, exciting and also emotional. Unbelievable what came up. It was fun to work with Henk and I can only recommend everyone to just try it out with an open mind.
I'm looking forward to discovering what else is going to happen now.
Sylvia UK
Beste Henk, 
Het was precies het juiste moment besef ik nu en Ik vond de huisreiniging een geweldige ervaring! Wat gebeurde er veel bijzondere en diepgravende dingen. 
Mijn heldervoelende en helderwetende kwaliteiten zijn verder geopend. Ik voel mijzelf nu helemaal verbonden met alles, wat een diepe rust en een gevoel van vrede en liefde geeft. 
Anders kan ik het niet verwoorden.
Ons huis voelt nu als een warme deken en echt als een Thuis, dank je wel! 
 
Mijn kinderen, en vooral mijn zoon is minder moe, hij slaapt beter, en ik heb geen last meer van spierspanning en ik voel mij al minder vermoeid, heb het gevoel dat dit helemaal weg gaat trekken...
Nu kan ik mijn Zielenmissie gaan vervullen dat weet ik, ik laat het gebeuren, en ik verheug mij op de mooie dingen die gaan gebeuren, mijn Vertrouwen is weer terug. 
Dus echt een dank je wel vanuit mijn hart, geweldig mooie "baan" heb je! 
Heel veel Liefs van ons 
Het volgende stukje schreef ik je meteen de dag na de huisreiniging:
Goeiemorgen Henk, nogmaals bedankt voor je bezoek gisteren, zelfs Arie de hond was onder de indruk... ze was de rest van de dag zó rustig... en waar ze normaal bij het naar buiten gaan meteen het voortuintje uit loopt, ging ze nu uitgebreid het voortuintje besnuffelen🤔....ik voelde me de hele dag niet helemaal aanwezig, wel rustig maar alsof ik in een bubbel zat... heb ik nu nog een beetje🙃 gisteren wel meteen de matrassen enz. omgeruild.... 
Sindsdien, bijna 3 weken verder voel ik een wezenlijk verschil, ik voel me veel minder zwaar en wordt prettiger wakker,
Het is opgeruimder in mijn hoofd en ben rustiger en minder geprikkeld,
Al met al was het een hele bijzondere ervaring met positief resultaat en het is fijn om te weten dat ik altijd contact kan opnemen als nodig, en ik die trouw elke dag m'n oefening ☺️
Nou Henk voor nu, fijn weekend en mocht het nodig zijn hoor je me weer, nogmaals bedankt!
Lieve groetjes Merel
Hallo Henk,
Het was een hele bijzondere ervaring had ook geen idee wat je zou doen. Ikzelf was erg moe na de reiniging en vooral bij het opstaan af en toe hoofdpijn. Kan wat meer dingen laten liggen niet meer zo gestructureerd, heb wat meer rust gevonden en accepteer het ook. Voor het eerst zaterdagavond heb ik een hele mooie avond ervaren in huis, kon me niet meer herinneren wanneer dat ooit geweest was.
Mijn man kan beter slapen en heeft meer rust ervaren en voelt zich gelukkiger. Mijn zoon er vaart het nog niet zo goed, zijn nachtrust is niet goed word vaak 's nachts wakker. Heeft hoofdpijn en is vaak duizelig en  is angstig. Dat zal denk ik de tijd moeten hebben.
Dagelijks doe ik de oefening.